Mamici de Iulie August (64)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ia te uita la ele...bravo fetelor, asa imi place de voi!!!!! distractie placuta si week end la fel!!!
eu ma duc si eu putin mai devreme de la munci (alta chiulangioaica...) ca am programare la coafor la 4.30.
oricum vorbim later....nu va las eu asa singurele de capul vostru....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai gagici, m-ati innebunit cu dulciurile...eu fiind acasa nu am cum sa fiu tratata de sarbatoritii de la servici, asa ca mi-am scos pirleala din frigiderul propriu indopindu-ma cu cirese (s-au copt ciresele la sora-mea in curte si mi-a adus ieri - sunt super-bune!).

Gabriela saptamina 31
31 ani, zodia: gemeni
DPN 27 iulie 2004
http://community.webshots.com/user/leelooga
Dr. Florina Mihalache - CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Hehe, Gabi, incearca sa le prinzi pe fete (Andreea si Roxana2) la cofetarie!
Pe mine m-a trimis un shef mai devreme acasa azi. Ca m-a vazut ca sunt cam aeriana. Asa ca va pupu, va urez un w/e placut si ne auzim luni!

Dana M 30 saptamani
29 ani si 10 luni - rac
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Weekend placut la toata lumea!

Doamna Bibi, eu m-am ingrasat ca porcul, mananc de sparg (deja s-a plictisit doctorul sa-mi mai spuna sa ma abtin) o gramada de dulciuri, dar glicemia si colesterolul tot sub limita sunt...:)
De corcodusii de pe langa bloc ma agat de cand au aparut fructele in ei zilnic, cand ma plimb, si de atata timp nu s-a gandit nimeni sa-mi zica ceva...Mananca cu incredere...:)
Asistenta care imi ia tensiunea a vazut corcodusele pe masuta din sufragerie si a inceput sa rada... ca mai aduc si acasa, sa fie!...:)))

Monica 31+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Monica,iti dai seama ca si eu iau si la pachet ca de...ma dor mainile daca stau prea mult agatat prin corcodusi...
Eu tocami am venit de la alt coleg care a dat torturi...simt ca pocnesc,plec acasa sa dau la boboci de atata dulce.
Ce influenteaza glicemia (colesterolul este si el micut,dar la limita inferioara totusi)?Cred ca mi-a degajat creierul asta la adrenalina in ultimul timp ca-mi arde materia cenusie (cred ca am dat-o in Star Trek deja cu asta...)
Plec si eu spre casa ca mi s-a pus pata.I-am inebunit pe colegi cu aerul conditionat deja,ii tin numai in frig dar mie mi-e cald (deh...riscurile meseriei).
Va pup si weekend placut.

Monique si bebe mic 25 sapt.,DNP 30 august 2004
28 ani, sagetator
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

week end placut la toata lumea! pe luni ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Mai, eu am facut o obsesie din aflarea sexului lui bb. Nu vrea nimeni sa-mi spuna, nici doctorul nici tehnicianul de la ecograf. Cica asta e politica spitalelor.
Dar uite ca am gasit un site care iti spune in cateva secunde. Nu vreti sa-l incercati si voi sa-mi spuneti daca e pe bune sau ...
http://www.indiaparenting.com/pregnancy/boyorgirl/index.shtml
Va ia doar 2 secunde.
Hai ca astept. Va pup.
Irina si bb din burtica.

Irinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Irinuca, nu-ti face iluzii. Mie mi-au spus la trei eco ca o sa am fata, si de pe situl dat de tine reiese ca va fi baiat. Asac ca nu avea incredere.
Politica spitalelor este aceea de a nu spune caci le este frica de procese, in caz ca gresesc. Asa ca trebuie sa te multumesti cu surpriza de la nastere.
La multi ani sarbatoritelor si satbatoritilor si weekend placut celorlalte burticoase.
Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Irinuca, mie mi-au zis de 3 ori la ecograf ca e fetita si pe site-ul ala tot asa zice...:)

Monica 31+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Aha, merci ptr raspunsuri. Stiu eu care este politica aici. Nu numai ca le este frica de proces, dar exista comunitati foarte mari de asiatici, si astia sunt destul de paranoici in legatura cu sexul copilului. Toti vor baieti in cazul primului nascut macar, iar daca este fata se mai intampla sa "dispara" dupa nastere. Pacat. asa ca au decis sa nu spuna la nimeni. Mai in sudul tzarii, in Kent de exemplu, unde nu sunt decat englezi, iti pot spune sexul la eco. Din pacat stau cam departe si nu ma primesc pentru ca nu apartin de acel spital.
Am avut o colega (poloneza) care era gravida si - exact ca si in situatia mea - nu au vrut sa-i spuna sexul la eco. Asa ca a luat poza si a trimis-o in Polonia, de unde i-au confirmat ca va fi fata. Si asa a fost. Mai bine o trimiteam si eu. Dar gogoneatza e cam mica in poza si nu cred ca vor distinge.

Irinuca

Mergi la inceput