Mamici de ianuarie-februarie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Salut mamicute!

Alina, si eu sunt ca tine in saptamana a 6a, si in fiecare seara dupa ora 8 am crampele mele. :) Parca dupa ceas ar fi. In rest incepui sa am pofta de mancare, si vine si cam des. Cu greata inca nu am nici o problema. Sper sa fie asa pana la sfarsit.

Somn usor la toti,

io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

quote:
Originally posted by ja

Buna fetelor
Ma primiti printre voi? Vin de la FIV si tocmai am aflat ca sunt norocoasa,gravida.
Cred ca aici ma incadrez .
ana

Ana, ma bucur mult de tot pentru tine, mai ales ca te stiu de la aspirante si de la FIV. Eu am scris mult la subiectul IAS, dar eram asa de disperati ca nu ne-au iesit inseminarile incat ne gandeam serios la FIV. Din fericire s-a intamplat natural cand ne asteptam mai putin. Dar revin, am scris aceste lucruri doar ca sa iti spun ca banuiesc ca esti in al noualea cer, pentru ca stiu ca FIV -ul este foarte stresant, ata fizic cat si psihic.
Sanatate multa si te rugam sa ne impartasesti si noua din emotiile si bucuriile tale.

Te pup,

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Bine ai venit, ja, printre noi! O sarcina usoara iti doresc din toata inima si sa decurga bine pana la capat!

Da, Crinuta sunt ocupata zilele astea, caci si lucrez si seara cand vin acasa avem curatenie generala pe care o facem in reprize, ce e in casa...Duminica vin socrii din Romania, deci...

Eu sunt tot cu branza mea cu rosii de dimineata, greturi nu prea mai am decat rar, dar somn incontinuu si urinat la fel.

Ingerasu, astia asa fac aici, prima ecografie la trei luni pentru ca aici nu sunt probleme cu listeria sau alte boli. Chiar am intrebat o doamna care este gravida a treia oara si trebuie sa nasca zilele astea si a zis ca aici ai voie sa mananci orice, si ficat si branzeturi, orice carne, cu conditia sa fie foarte bine facuta cand nu esti imunizat la toxo. Si la fel mi-a spus si dr, ca ai voie sa mananci orice. Deci...de aia nu se fac ecografii asa dese, pentru ca probleme nu sunt aici, si ce nu e bun iese la analize.

Va pup si sper sa mai vorbim in pauza de masa!

oana si bb din burtica (8 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Apropos, am uitat sa va spun ca mi-am facut testul barza de aici si mi-a iesit data nasterii pe 30 decembrie! Bine, eu nu stiu cate zile de perioada fertila am, caci este prima oara cand incerc sa fac bebe, si a reusit din prima.

oana si bb din burtica (8 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Mai adaugati o burtica la grupul de ian-febr 2005?
UM 9.04
In rest, greturi la greu, dimineata somn cu vise adinci, seara senzatie de balonare, ce mai, o nebunie. Inca nu am ajuns la doctor, de abia saptamina viitoare sint programata la dr. Suciu de la Polizu? Ati auzit de el? Si mai am o intrebare: voi luati acid folic?
Multumesc,
Alina_Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Ingerasu..........UM 26.03
Crinuta...........UM 26.03
Oana Cretu........UM 26.03
Adana.............UM 27.03
Coraly............UM 28.03
Lali..............UM 03.04
Mona(amo2004) ....UM 06.04
Bal Mascat........UM 09.04
Alina Gabriela....UM 09.04
Andrutza..........UM 10.04
BDana.............UM 12.04
Adita.............UM 12.04
Galaxy............UM 17.04
Alina Maria.......UM 18.04
Corinag ..........UM 18.04
Candy ............UM 19.04
Norah

Bine ai venit Gabriela. Acid folic recomanda mai toti medicii in Romania pt prevenirea defectelor de tub neural la copil. Oricum tu poti lua si fara prescriptie, multe fete o fac.
Cam liniste pe aici, cumva ati intrat in week-end fetelor?

9+ saptamani
ingerasu cu ingerasul mic din burtica
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Buna fetelor. Da, aici chiar e weekend, de ieri.
Bun venit noilor mamici. Ja, te urmarisem la FIV si ma asteptam sa apari. Am vazut ca sunt din ce in ce mai multe reusite la FIV, si asta ma bucura mult.
Aseara am fost la picnic si la pescuit, si azi lenevim.
La mine problema stomacului devine suparatoare. Ma apuca dintr-o data o durere de stomac, de simt ca daca nu mananc imediat vomit. Culmea, sa simt asta fara a avea greturi. Daca mananc, senzatia dispare in proportie de 90%.
In privinta greturilor iau Navidoxine seara, asa cum mi-a spus dr, insa, am senzatia ca totusi e un medicament slab, si de altfel nici nu ma mira, ar trebuie sa fie slab.
In privinta salivatiei si a gustului metalic, si acum le am, si ieri am descoperit o metoda sa le atenuez. Mananc guma de mestecat super mentolata, si gata.

In privinta mancarii, am probleme in a gati carnea. Nu suport sa o vad.

Oana, ai grija sa nu te obosesti, si te rog sa nu cari nimic, sau sa nu ridici greutati.

pupici
Crinuta si bb din burtica 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Norah spune:

Buna fetelor ! La mine UM a fost pe 1.04.2004.Dupa multe calcule , inteleg ca due date ar cam fi 6.01.2005.
Incerc sa adun ca un burete informatii dupa net acum, caci plec inapoi in Romania pe 4 , si gata cu netu'! O sa mai incerc sa mai intru pe forum sa vad ce mai fac burticile voastre.
Va tot aud cu rosiile voastre cu brinza, si imi ploua in gura!
Aici in Germania mincarea nu are gust....Deh, tot mai dulce-i piinea de acasa, asa, putina cum e ea.
Norah si bb 8 sapt. + 1 zi

Mergi la inceput

Si eu in treacat!
Bine ai venit, Gabriela! Iti doresc o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!
Mama, cate fete ne-am adunat!
Crinuta, iti multumesc ca te gandesti la mine cu caratul, aseara am facut un pic mai mult efort de aveam niste ameteli si am lasat casa asa si m-am bagat in pat. Bine, ce a fost greu a facut George, bineinteles!
Va pup!

oana si bb din burtica (9 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Voi v-ati gindit la sexul copilului, in sensul ca va doriti fetita sau baietel? La mine, de cind au aflat ca sint insarcinata, toti discuta despre acest subiect: ca daca ti-e asa trebuie sa fie fetita, ca daca ti-e altfel trebuie sa fie baietel...
Daca stau si ma gindesc bine, cred ca inainte cind ma intreba cineva ce-mi doresc as fi spus baietel, acum parca inclin spre fetita, insa imi dau seama din ce in ce mai mult ca cel mai important lucru este sa fie sanatos.
Ne "vedem" saptamina viitoare ca acum ne pregatim sa plecam in week end si am cam multisor de condus.
Alina Gabriela

Mergi la inceput