alocatie pe card
Raspunsuri - Pagina 2
roxana1974 spune:
Fetelor nu e vorba numai de Bancpost, sunt si alte banci unde puteti primi alocatiile. Coega mea o primeste la Banca Transilvania. In plus, cred ca e valabil pentru toate bancile, daca iti pui o parola pe cont poti face transferul din cont pe card prin telefon. Trebuie sa aranjati asta la ghiseul bancii.
Karina spune:
quote:
Originally posted by elena_ltd
Fetelor, sotul meu a fost in strada Venerei, a obtinut actul cu care s-a dus la banca. In cazul nostru Bancpost. Ar fi facut un cont separat pentru alocatia respectiva. Nu l-a putut pune direct in contul de card. Ar fi insemnat sa transfere din timp in timp alocatiile stranse din contul respectiv in cel de card.
Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai
Elena, cu ce acte s-a dus in Venerei ? As vrea sa mai stiu daca iti retin ceva comision la Bancpost pt. mutarea din contul separat pe card.
Karina+Bogdanel
caty spune:
Oana,
Am rugat o colega care merge zilnic la Casa de Pensii sa se intereseze de problema asta.
Cum aflu ceva iti dau de veste.
caty
elena_ltd spune:
quote:
Originally posted by Karina
[Elena, cu ce acte s-a dus in Venerei ? As vrea sa mai stiu daca iti retin ceva comision la Bancpost pt. mutarea din contul separat pe card.
Karina+Bogdanel
Karina, el isi aminteste doar de copie dupa certificatul copilului si buletinul parintelui care ridica alocatia. Despre comisionul bancar nu stie nimic.
Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai
Marina spune:
bancpostul nu percepe comision pt mutatul banilor din contul de alocatii in alt cont. Ceea ce e este excelent la bancpost este faptul ca au acel sistem de internet banking si poti face toate aceste operatiuni pe net. Poti plati facturile, etc deci merita.
Acte nu mai tin minte ca s-a ocupat sotul si nu am cum sa-l intreb momentan, dar cred ca certificatul de nastere si carnetul acela de familie sau cum ii mai spune au fost actele necesare.