Ciocolata si sarcina

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Eu am mancat amadine si Snickers la greu cat am fost insarcinata, am luat 22 de kg si acum am acelasi obicei, adica cate un Snickers/zi...dar mi-am revenit APROAPE cu silueta

Bafta multa si nastere usoara,

Andra mamica lui Matei (6.02.2004) si Andrei (18.09.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Uitati ce scrie referitor la cofeina in "Das große Bassermann Baby Buch" ("Eu si parintii mei - despre sarcina, nastere si primii ani de viata" - varianta romaneasca a cartii):

"Multe femei gravide se gandesc ca ar trebui sa renunte pe parcursul celor 9 luni la cafea sau la ceai. Fireste, consumul fara masura de cafea sau ceai poate dauna copilului. Limita critica de cofeina se situeaza la 600 mg (pe zi), ceea ce inseamna cam 6 cesti de cafea, 12 cesti de ceai sau 5 litri de Cola. Depasirea acestei limite poate provoca nasterea prematura. In ultimele saptamani de sarcina cofeina nu se mai elimina asa de repede ca la inceput, atunci cafeaua se va inlocui cu ceaiul verde sau cu cafeaua din cereale."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1Sanziana spune:

Eu nu-s o mare amatoare de ciocolata,dar din cand in cand cate o bucatica n-are ce sa strice.Si la cola ma mai dedau cate-odata...este singura bautura carbogazoasa de la care nu ma doare stomacul(deh..ulcer gastric de cativa ani buni)
13 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu m-am abtinut cat am putut de mult de la ciocolata in timpul sarcinii, cafea, bauturi acidulate deloc ca si-asa eram balonata, dar daca mai beam si de-alea, mai ales ca sunt chimicale.

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput