3 ani de groaza
Raspunsuri - Pagina 2
l_carmen2003 spune:
Astia ar trebui sterilizati, nu de alta, dar la betie mai fac vreun copil si cine stie ce ii mai fac si astuia!
Unii sunt intr-adevar inconstienti!
In martie am aflat ca ar trebui sa merg la Primarie sa depun actele pt alocatia de stat si sa primesc un premiu de 1.400.000 lei. Am spus OK si m-am dus, ce macar cumpar pampers si lapte de ei! Si era o coada de Doamne Fereste! Tot acolo se dadeau si alte chestii pt copii, ceva o alocatie suplimentara, nu stiu cum se chema.
Afara era frig de inghetai daca stateai in vant, ce mai o zi sa nu iesi din casa.
Cand am ajuns mi s-a spus sa intru inauntru caci randul era pt alocatia aia complementara sau cum se chema. Intru si aflu ca intrucat copilul meu avea peste 6 luni trebuia sa aduc o hartie de la medicul de familie cum ca mi-am crescut eu copilul pana acum!!! Ca de ce nu am venit pana acum? Si dau sa ies si se ia un nene de mine, ca sta de 2 ore cu sotia si copilul de 2 saptamani la rand! V-am spus ce frig era si nu exagerez!
I-am spus ca sunt inconstienti si s-au suparat... Pai cum sa scoti o femeie care abea a nascut de 2 saptamani din casa cu un copil atat de mic pe asa o vreme! Eu i-as fi amendat in locul Autoritatilor, zau asa. Ca auzi, n-avea cu cine lasa copilu'! Ca mama n-o fi putut ramane acasa cu copilul, trebuia musai sa vina acolo!
Cred ca asemenea parinti nu isi merita statutul de parinti.
Carmen si ALex
delsim spune:
Pentru anumiti oameni, sterilizarea cu de-a sila este necesara.
Poate ca pedeapsa cu moartea nu ar fi o exagerare in unele cazuri...
Sau tortura poate fi de asemeni o solutie perfecta : sa-i legam de pat si sa-i lasam asa sa se chinuie si sa moara in sevraj alcoolic.
Sunt curioasa ce o sa li se intample in continuare , in afara ca o sa fie decazuti din drepturi..
Cat despre copil, sarmanul, vai de sufletul lui cu asemenea parinti.
Sper sa-l adopte si pe el cineva , cat mai repede sa afle ce-i aia copilarie adevarata si dragoste parinteasca!
infofun spune:
Oare acel sarman copil nu o sa ramana traumatizat, va uita oare totul pana sa creasca, eu sper ca da.
Parintii ar trebui legati exact in aceiasi camaruta si tinuti asa macar vreo 30 de ani si hraniti tot cu mamaliga.
Insa la noi aici, in "vestul salbatic", sunt sigura ca nu vor pati mai mut decat "decaderea din drepturi". In astfel de momente chiar ca mi-e RUSINE ca sunt romanca!!!
Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!
anemona spune:
Doamne, ma cutremur! Incuiati in cea mai sigura inchisoare si cheia aruncata in ocean, asta trebuie sa faca cu parintii!
Din pacate pt copil, primii trei ani sunt decisivi in evolutia lui fizica si mai ales psihica, emotionala, cred ca va ramane cu sechele serioase. Carentele din primii ani de viata lasa urme...
Cred ca ar trebui instituite controale regulate la toate familiile dezorganizate, alcoolice, mai ales in comunitati mici in care aceste familii sunt cunoscute. Nu-mi imaginez cum medicul din satul respectiv nu a vrut sa vada acest copil, sa-l vaccineze etc, ca doar sunt luati in evidenta de la inceput. Responsabilitatea e si a autoritatilor ca nu au urmarit situatia si nu au intervenit mai devreme.
mihuta spune:
Am vazut un documentar pe Discovery despre cazuri de genul asta (Ferral Children), cu copii "salbaticiti" adica lipsiti de contact uman normal si spuneau ca daca au peste 3-4 ani nu se mai recupereaza 100%, pentru ca pana la varsta respectiva se formeaza strcuturile lingvistice (de fapt gramaticale, pentru ca mai toti invata sa vorbeasca dar nu poy sa lege propozitii corect). Sper sa nu fie cazul aici.
In mod sigur parintii si bunicii vor fi adusi in fata justitiei (desi probabil ca bunicii vor fi condamnati cu suspendare).
" You must be the change you want to see in the world" Gandhi
Anina_n spune:
Unde esti Tu, Doamne ? 
Nina &
Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina
geut spune:
Si eu am vazut documentarul de pe Discovery. E uimitor ca exista astfel de cazuri si in tari civilizate! Sa zicem ca la noi oamenii sunt putin mai handicapati, dar acolo ce motiv au?
mihuta spune:
Din pacate de cele mai multe ori gradul de civilizatie crescut inseamna doar grad de confort crescut, oamenii sunt la fel peste tot, cu buni cu rai.
" You must be the change you want to see in the world" Gandhi
voinea spune:
cum s-a ajuns la aceasta situatie? cum de nu a fost gravida in ingrijirea unui medic, cum a iesit cu el din spital, de ce nu s-a interesat nimeni de el dupa aia, ca la mine a venit medicul acasa sa vada cum se dezvolta in mediul lui natural?
Si apoi opinia publica unde este? Daca vecinii au vazut care e situatia de ce nu a anuntat nimeni autoritatea tutelara, s-au asteptat 3 ani pana cand copilul a fost distrus complet? Sa nu incerce cineva sa ma convinga ca acel copil o sa mai poata recupera ce a pierdut, e retardat dar nu din vina lui sau a naturii.
RUSINE pentru parintii si familia lor, rusine vecinilor, si autoritatii tutelare care invoca tot felul de scuze pentru aceste greseli impardonabile. este inadmisibil asa ceva.
Adina si dragalasii ei