Aveti fobii?
Raspunsuri - Pagina 9
georgia spune:
Eu am o mare fobie Avionul!!! De cand ma sui si pana aterizez nu conteaza cat de scurt sau lung e zborul, am senzatia ca pierd 10 ani din viata, nu mai respir, nu mai vorbesc, nu-mi trebuie mancare, bautura, nimic. Ma uit la fetele stuardezelor si daca vad vre una mai trista incep sa ma gandesc ca i-o fi spus ceva pilotul (ca e gata), nu va mai zic daca mai sunt si turbulente...atunci sunt in soc si nu-mi revin decat daca vine stuardeza si-mi spune ca totul e ok, sunt concentrata la orice miscare, e avionul mai inclinat decat trebuie(nu stiu eu cat trebuie, dar asa...)se misca vreo tablita,se aude un zgomot mai ciudat...uff Doamne si sunt aici peste ocean, dar vreau acasa, deci un zbor tot mai fac, dar ATAT. Asta e cea mai mare fobie si serioasa.
Mai am de dentist, de apa(si asta e rea, nu stiu sa innot) asa ca folosesc piscinele ptr copii, padurile si locurile salbatice ma sperie , albinele...
Numai bine si cat mai putine fobii!
romaria spune:
Si eu Georgia...am frica de avion...nu am fost niciodata dar numai gandul ca peste o luna trebuie sa ma urc in avion ma ingrozeste, nu stiu ce pastile sa i-au sa dorm si sa nu simt nimic.
Romaria.
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by romaria
Si eu Georgia...am frica de avion...nu am fost niciodata dar numai gandul ca peste o luna trebuie sa ma urc in avion ma ingrozeste, nu stiu ce pastile sa i-au sa dorm si sa nu simt nimic.![]()
Romaria.
stai calma, uite cazul meu: nu mai mersesem niciodata cu avionul, sotul meu avea fobie de avion (serioasa, nu asa), mi-a povestit cat e de nasol, ca te zgaltaie cand sunt turbulente, ca e ingrozitor, am zis ca mor cand am pus piciorul in avion, mai am si rau de inaltime, am zis: aleluia! lasati orice speranta...!
norocul meu a fost ca am avut loc la geam si eu sunt o mare mare de tot amatoare de privelisti... am prins apusul de soare (de deasupra), am vazut toata romania la scara de harta, ce sa-ti spun, nu doar ca m-am simtit bine, dar mi-a placut LA NEBUNIE! a fost una din cele mai mistoace zile din viata mea! cat despre turbulente, am prins si mi-au placut si alea! pai nici nu se compara cu "turbulentele" de pe strazile bucurestiului, cand dai in gropi!
as tot merge cu avionul! nu te lua dupa ce auzi, te rog sa stai calma!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405
enik spune:
Hmmmm!!! fobii, da si eu am fobie de lift, mor de frica sa merg cu liftul, tin minte ca odata intr-un hotel nu am gasit scarile si de frica sa merg singura cu liftul am rugat o camerista sa ma insoteasca, iar a doua fobie e cea de mersul cu masina si asta mi se trage de cand logodnicul meu a murit intr-un stupid accident, de atunci ma trec toti fiorii cand stiu ca trebuie sa calatoresc cu masina, si mai ales cand intalnim un tir pe drum sau trebuie sa depasim unul( asa sa intamplat accidentul), de condus nici nu se pune problema de atunci nu am mai putut pune mana pe volan....
romaria spune:
Offf Gandacelu nici nu sti cat de mult ma poti incuraja..si imi face f bine.
Iti multumesc, Romaria
ionela-roxana spune:
Cred ca sunt singura de pe aici care am multe fobii!
Anume:reptilele (serpii mai ales),viermi,gongi,paianjeni,sobolani,soricei
.
Totul se manifesta in felul urmator: incep sa ametesc si ma mananca pielea de innebunesc ,ma scarpin de ma fac rani ,ma apuca rau de stomac ... cred ca va imaginati mai departe.
La mine la unele nu a functionat teoria " cui pe cui se scoate" , am "distrus" in caz de forta majora gandaci,viermi,paianjeni cand erau sa ma "manance" si nu era nimeni prin preajma sa ma salveze,dar si acum daca vad vreunul tot fac urat.
Asta este cred ca voi ramane cu fobiile!

Ione`
www.saracut.go.ro