Unde mergem in concediu?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Eu am gasit o oferta destul de buna in Jupiter la hotel Delta. A fost cineva pe acolo? Stiti cam care sunt conditiile?
As vrea eu sa merg in Grecia, dar prin sindicatul nostru se pot procura bilete doar in tara. Asa ca, mai mult ca sigur ca o sa mergem pe litoralul romanesc. Ideal ar fi un hotel de 2 **, pentru ca de cele cu 3 *** nu prea ma pot apropia. Voi prin ce statiuni si ce hoteluri ati fost la noi la mare? M-ar ajuta mult parerile voastre.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv spune:

Geut, spune-mi si mie te rog, la ce hotel ati fost si de la ce agentie ati luat biletele. Am fost si eu la Eforie Sud acum mai multi ani, mi-a placut si as vrea sa merg acum si cu copilul. Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Si noi facusem planuri de vacanta pentru Grecia, dar ne-am sucit din cauza atentatelor din ultima vreme...si din cauza Olimpiadei...se pare ca va fi o vara foarte agitata in Grecia , asa ca prefer sa mergem la anul in Grecia...iar anul asta in alta parte.

Carmen si bb Maya Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Noi mergem in statiunea 2 Mai, e mai ieftin la vila acolo decat in alte statiuni cum ar fi Mamaia
2 Mai este o statiune linistita si frumoasa.

Dana&bb Andy(1 an si 3 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

aa..si din tara, noi suntem fani Vama Veche....

Carmen si bb Maya Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

anul acesta noi mergem cu toata familia in Croatia

maria, de Paula si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

La hotel Delta in Jupiter am fost acum 3 ani. Cu cazarea a fost bine, avea 2 stele atunci:frigider, televizor, baie cu dus si curatenie. Noi am luat teapa cu masa atunci pentru ca am platit pensiune completa si a trebuit sa mancam tot la ei. Mancarea nu numai ca nu a fost prea buna dar a fost foarte scumpa si putina. Anul acesta mergem tot acolo din 7 iunie cu un program social "Litoralul pentru toti", 7 zile fara masa platita. Prefer asa dupa ceea ce am patit!Si in plus acum mergem cu copilul de 1 an si 4 luni. Sper ca nu imi para rau...Intre timp hotelul a devenit de 3 stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crenick spune:

Si noi am inceput sa ne facem planuri de vacanta.Am vrea sa mergem in Italia in camping,la casute mobile sau bungalow.Noi am fost acum 2 ani in Camping Florents si a fost super.A mai fost vreuna dintre voi in alt camping?Cum vi s-a parut?Credeti ca e obositor pt.un copil de aproape 7 ani si unul de aproape 6 sa mearga atatia km. cu masina si sa merg cu ei si la Roma in ecscursie?Noi am fost acum 2 ani fara copiii.
Va pup si va doresc concediu placut oriunde ve-ti merge.

Mergi la inceput