In the mood for love

In the mood for love | Autor: carolada

Link direct la acest mesaj

a vazut cineva filmul?eu l am vazut in germana pe care nu prea o inteleg .stie cineva ce bucata simfonica e aia care revine pe parcursul filmului?

carolada

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

hai ca ne vedem si pe aici :)
Am gasit, cred ca de filmul asta e vorba, lista cu melodiile din film
www.filmmusic.com/soundtracks/database/?id=2874" target="_blank">http://www.filmmusic.com/soundtracks/database/?id=2874

Eu am numai "Yumeji's Theme", adica esentialul. Poate gasesti tot CD-ul cu muzica la vreun magazin de muzica. Sau iti trimit eu pe mail melodia pe care o am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

alinuta draga hai ca esti iertata pt.toate greselile(stii tu care) daca mi trimiti bucata asta.
nici nu mi am dat seama sa fi facut o cautare pe net,doar eu ziceam ca gasesti orice pe net
mii de multumiri

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Carolada, eu am cumparat filmul de pe net cu vreo 7$, pe ebay, ia incearca. ma bucur enorm ca mai e cineva care iubeste pelicula asta, eu sunt indragostita total de film, de la muzica pana la imagine, poveste, tot. cred ca l-am vazut de peste 20 de ori pana acum, nu exagerez, stiu dialogurile pe dinafara.

Authority Zero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

mersi conchita ,cred ca o sa mi l cumpar si eu in engleza,ca in germana n am inteles dialogul,dar mi a placut oricum.poate mai schimbam impresiimie mi a placut tipa,superba,gratioasa,si rochiile o nebunie.si muzica mi a placut,nat king cole am deja melodiile.

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput