prof. N. Crisan de la Maternitatea Bucur

prof. N. Crisan de la Maternitatea Bucur | Autor: Ela2001

Link direct la acest mesaj

Sint insarcinata si merg la prof. Nicolae Crisan de la Maternitatea Bucur.Tinind cont de faptul ca e si directorul maternitatii,ma intreb daca are timp sa asiste la toate nasterile pacientelor sale sau cheama alt medic ori eventual vine in ultimul moment.
Am mai mult intrebari pt fetele care au nascut cu acest doctor.
Cum a fost la nastere?A stat linga voi pe toata durata nasterii?
A venit in salon sa va vada dupa nastere?
Cum sint conditiile in maternitate?Exista rezerve cu bai proprii?

M-ati ajuta f mult daca mi-ati raspunde la aceste intrebari;in momentul de fata sint destul de derutata in privinta medicului si a spitalului in care urmeaza sa nasc.Unele persoane mi-au spus ca e posibil sa-mi faca automat cezariana(ca sa scape mai repede) sau sa cheme un alt medic la nastere.

Va multumesc mult pt raspunsuri.

Ela2001 - 17 saptamini de la UM

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Chiar nu a nascut nimeni cu acest doctor?? Nici macar cu un alt doctor,dar la Maternitatea Bucur?

Ela2001 - 17 saptamini de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy spune:

eu am nascut cu prof.crisan.si a fost super profesionist.mi sa rupt apa la 5 dim...si intr-o jumatate de ora a fost acolo.fiind pacienta prof toata lumea se purta cu mine cu manusi.e adevarat ca avem o cunostinta comuna care m-a recomandat.dar e super profesionist.e adeptul nasterilor naturale.exista o rezerva in care am si stat cu trei paturi si wc in camera, cu frigider.nu e foarte luxos, dar important e sa fii pe maini bune.sala de travaliu m-a marcat cat e de urata.
nastere usoara si multa sanatate la amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Multumesc mult puffy pentru raspuns.
Nici nu stii ce mult m-a bucurat raspunsul tau.Aveam asa de multe indoieli.
Mi-era f teama sa nu fie genul de medic care prefera cezariana din comoditate.
A stat cu tine pina ai nascut? Exista o singura rezerva in tot spitalul? Bebele a stat cu tine in camera?
As mai avea o intrebare pt tine(daca vrei raspunde-mi pe privat):citi bani i-ai dat profesorului(ca n-am nici cea mai mica idee).
Daca ai putea sa-mi dai si alte amanunte legate de nastere,mi-ar fi de mare ajutor.

Ela2001 - 18 saptamini de la UM

Mergi la inceput