Mamica de mai-iunie (41)
Raspunsuri - Pagina 13
Andra_ spune:
Buna mamici,
Am intrat sa va spun ca Mihaiuta a nascut simbata dimineata, 22 mai - un baietel sanatos si frumos, de 3,250 kg si 50 cm - Horia.
Mami e bine si a nascut destul de usor dupa spusele ei - "nimic insuportabil"; i s-a rupt apa ca in filme, pe la 2 noaptea, iar pina dimineata nascuse. Acum toata familia se agita cu pregatirile, ca totul sa fie ok in momentul in care cei doi eroi se vor intoarce acasa.
Acum abia asteapta sa ajunga acasa si restul va va povesti ea.
pup u,
Andra
piatra lunii spune:
Fetele, mersi de lamuriri cu buricul,o sa mai vedem cum evolueaza si sa tin cont si de ce mi-ati zis.
Madutza, ulei de sunatoare iar e bun,am citit aici pe forum de el,si bebita mea avea pielea iritata,chiar ma plangeam de asta, si se pare ca uleiul de sunatoare are efect,i-am dat ieri si parca are pielea mai curata deja.
Cu reguritarea, si eu ma cam stresez, ca o alaptez culcata,asa mi-e usor, si apoi astept sa-i curga din gurita, cica sa-i pui pe dreapta sa stea, mie mi-e teama s-o manevrez din culcat s-o ridic s-o pun pe umarul meu,stii, si s-o bat pe spate, sa nu ii fac rau dupa masa, in fine, si eu cam am nelamuriri in privinta asta,cum sa fac.
iar mai am nelamuriri cum s-o imbrac, sa nu-i fie prea cald, sa nu-i fie prea frig, are manutele reci,cica-i normal,in primele saptamani,asa si ai vostri? si azi noapte am pus-o singurica in patut,si n-a dormit non stop ca in pat cu noi, si s-a tot foit,ma intrebam de nu i-o fi fost frig,ca poate cu noi se incalzea mai bine,nici nu mai stiu cum sa fac ,ia uite ce de multe intrebari am eu :))
voi le dati ceai de colici? adica bebeii asa mici pot bea si ceai, nu doar lapte?
Crhistina, iti tin pumnii,sa ai nastere usoara! si un bebe sanatos si voinic!
Mihaiuta,felicitari, sa va traiasca Horia si sa va aduca numai bucurii!
va pup!
iuliana c spune:
Mihaiuta felicitari pt bb Horia!!!Refacere usoara!Te asteptam cu amanunte,cand poti
Andra multumim.
iuliana & din burtica (35+ sap.)
Eryka spune:
Buna fete eu tot pe aici pe baricade NU MAI NASC SI EU ODATA MEY??? Si inca ma simt asa de bine si nici un semn nika ,Ayumi da din picioruse nai treaba ,eu ma simt la fel de bine ,dar cand nasc bey si eu?Joi ma duc la spital in cazul in care nu nasc pana atunci ,dar nu ca ma duc sa nasc ,ci doar asa la monitorizare sa vada ei daca Ayumitza mea este in suferintza cumva si daca nu este in nici o suferintza apoi ma mai duc si pe sambata la un control.Pai ce au astia de gand cu mine ??Ca eu mor aci de nerabdare.Si ma doare burtica cand ma loveste Ayumi.Ca de avem picioare lungi de acum.Ufff si maine ar trebui sa fie ziua cea mare....oare sa fie pe maine ?Sau poate la noapte??E lasa ca va anunt eu,fiti fara grija.
MIHAITZA felicitari ptr Horia sa se aca mare si frumos si sa va aduca numai fericire.Multa sanatate tie si noului tatic.Christina ai nascut?Dar eu n inteleg ,stiam ca daca ti sa rupt apa trebuie sa fugi repede la doctor,kiar conteaza ca nu aveai dilatatie?Pai daca stai asa ,nu se zice ca nasti pe uscat si e mai greutz?Oricum bafta multa .
Eryka & sufletzica din burtica (40 sapt.)
gabitza_ro spune:
buna dimineatza fete scumpe
felicitari la mihaiutza si sa iti traiasca!
noi tot cu burta suntem si ne simtim tareeeeeeeeee bine, parca de ce apropie data nasterii si contractiile se imputineaza.......dupa ce m-au terorizat toata sarcina si am trait cu frica in san si eu si doctorii ca nasc prematur.Dar asteptam cu bagajelul la usa, poate-poate...
vad ca deja curg sfaturile despre bebei si e bine de stiut in caz ca mai tarziu avem nevoi sa stim de una-alta.Asta cu buricuztul citisem si eu ca tre sa il tii la aer mult ca se se usuce si sa indoi scutecul in fatza.
Cristina, nashtere usoara daca nu ai nascut deja!
acum ma pregatesc caci la 12.00 am ultimul control(sper) la moasa.Revin cu amanunte dupa amiaza.
Pana atunci... la
gabitza DPN 4 iunie
Irinusha spune:
Mihaela, felicitari ptr. Horia si ptr. nasterea usoara! Sa va traiasca!
Cristina sper ca intre timp ai nascut si ca esti bine...si bb-le la fel.
Lia, sa ne traiesti si sa cresti multe luni de acum inainte! Ce ti-au luat parintii de aniversarea primei luni? ;) Mona tu cum mai stai cu moralul?
Eu scriu cu un deget ca-l tin pe Cris in brate ... are dureri de burtica si se vaita rau ... si vad ca nu a ajutat nici ceaiul, nici picaturile ... of, doamne si ii e asa somn.... De abia astept sa vina moasa sa ma vait si eu putin ca mor de mila lui...
Va pupic!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
Dana, sa-ti traiasca sa fie sanatos Stefanel, speram sa-ti revii repede si sa ne scrii tu de acasica
Mihaela, bravooooo, sa-ti traiasca Horia, sa fie sanatos, ma bucur ca a fost usor, stiu ca iti faceai griji, abia asteptam sa vii acasica, refacere usoara si laptic mult si bun
Christina, sper ca esti bine cu bebita in brate, asteptam vesti de la voi
Lauraa, frumusica foc Lara, iar tu arati foarte fericita, cred si eu cu asa o fetita frumoasa..., o sa fie cam bataie pe fete din cate bag eu de seama pe aici:)). Sper sa vina si lapticul mai mult, eu sunt de acord cu tine, sa nu-i dai si biberon
Madutza, este o dulcica Mariuca ta cea cuminte asa este seamana cu mami a ei foarte bine
Irinusha, imi pare rau pentru colici, tabara pe moasa poate ii da licoare miraculoasa lui Cris si ii trece...
Maria, tu ce mai faci, bravo pentru buricutul lui Alex
Nally, mai ce baietel crai ai tu acolo??? face deja ravagii:), ce bine ca ai un parculet asa aproape, o sa-ti fie mai usor
Eryka, Gabitza, mai aveti putin, acum, acum ne scrieti ca Irinusha cu bebei in brate
Noi suntem un pic maraiti azi, aseara mi-a fost foaaaaaarte rau, ma intepa undeva jos nu prea stiu unde inauntru asa din cand in cand, si arsuri foarte puternice, vai de capul meu...
Azi suntem binisor, nu ne mai inteapa nimic, dar am ajuns foarte greu la serviciu ca ploua afara si normal nu mai circula nimic bine, in masina nu-ti da nimeni locul, si m-am dezechilibrat ca tembelul de sofer mergea ca naiba, mai mai sa cad, pana la urma mi-a dat o fata locul si mie imi venea sa plang asa deodata si sa plec acasa, sa regret ca stau in tara asta, ca nimic nu se schimba si eu nu pot face nimic, nimic si copilului meu nu o sa-i fie bine aici... Hai ca am luat-o rau de tot, cred ca sunt si cam nedormita, ca incepand de la 4 m-am trezit din ora in ora sa fiu sigura ca nu ma doare nimic..., of grijile astea inutile, o sa ma linistesc ca sa nu-l sperii si pe fotbalistul meu... Unde mai pui ca dinamo iese campioana si eu tin cu steaua:)), dar las' ca-i tati dinamovist care papa fotbal pe paine:)
Scuze, pentru capul meu mare de azi:)
pupici
Laura cu bebita, sapt 35+
madutza spune:
Buna fetele,
Cum va simtiti azi?
Mihaela, felicitari pentru Horia!!!
Erika si Gabitza, stati linistite mey ca vin acum si BB-ici vostri!
Pietricico, multumim pt. sfatul cu sunatoarea. A mea a tras un ragait azi-noapte de l-a trezit pe tati din somn, dar nu se intampla prea des. Eu am inteles ca e bine sa ii tinem 1 ora pe partea stanga si apoi pe partea dreapta, dar nu mai stiu exact explicatia. Si a mea are manutzele reci, ii mai trece cand i le acoper cu manecutzele, dar si eu stiu ca e normal. Eu am scris ca ii dadeam bonisan pt. clici, dar daca nu au mai suparat-o nu ii mai dau. Acum ii dau un ceiutz baby drink, care e bun pt. mai multe, vezi ca am mai scris despre eu.
Irinusha, mie mi-e frica sa ii dau ceai normal ca nu stiu sa i-l dozez exact si mi se pare mai practic asta.
BB-lina mea a inceput s se scoale mai des, de fapt are un somn agitat, nu stiu de ce. Poate fi de la ploaie? Colici nu cred ca are ca nu se strange de burtica.
Cam asta ar fi deocamdata...va doresc o saptamana minunata!
Madutza si BB-lina Mariuca
laureta spune:
FELICITARI TUTUROR MAMICILOR SI BEBEILOR SA FITI SANATOSI!!!
NOI SUNTEM BINE MAI CRESTEM putin PINA LA TERMEN IO O ASTEPT PE MAMICA SA NE AJUTE
BEBELINA MA SUTEAZA INTRUNA SI I PLAC COASTELE MELE LA NEBUNIE
va pupic pe toate
laureta si bebelina 36+5
Nally spune:
Buna feteeleee!!!
Mihaiuta felicitari pentru lacaul tau Horia! Sa va traiasca, sa se faca mare si mancacios! Refacere rapida si mult laptic pentru voinic!!!
Madutza si Sebi al meu e mai agitat azi! si tati spunea ca poate e de la vreme! Sunt mai sensibili ei, inca nu s-au obisnuit cu mediul din afara!
Christina ce mai faci? Cred ca esti cu bebe in bratica acum!!!
Laurina nu mai pune mai la sufletelul tau ala dragut toate alea! Nu poti educa si da cei 7 ani de acasa celor care nu ii au!!! Hai ia in un ca mai a putin si vei avea o minune la tine in brate!
Irinusha da-i un pup pe burtik lui Cris! Poate ii mai trece burticuta! pentru mamica care tine moralul puiului!
Gabitza ,Eryka hai ca mai aveti un pic! si vin minunileee!!
Mai de Cady mai stie cineva ceva???? ca io n-am mai vazut-o pe aici... sau mi-a scapat mie ceva?
Laureta bine ca mai intri pe aici si ne mai tii la curent cu noutatile despre tine!!!
Nally si Sebastian