Care din voi ati depus dosare la primarii pentru a fi inchiriate catre tinerii pana in 35 ed ani cu chirie mica?
Eu am depus in septembrie la primaria sectorului 6, pt. Cartierul Brancusi si findca sunt necasatorita si fara copii o sa primesc o garsoniera. Am primit doar o scrisoare cum ca sunt in evidente dar nu stiu daca sunt trecuta pe lista si cam unde sunt si in ce perioada as putea primi garsoniera.
Poate ca exista si persoane din Bucuresti care au depus si stiu mai multe? Poate ca au si primit casa in chirie?
Cat de curand o sa ma duc si eu sa aflu ce s-a mai facut cu dosarul meu ca nu mai am nici o veste. In septembrie stiu sigur ca trebuie sa ne reinnoim toti ( toti solicitantii) actele din dosar.
Numai bine va doresc tuturor. 
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Buna. si eu am depus dosarul acum 2 ani si ceva.....te poti vedea pe liste in holul primariei........uita-te sa vezi pe ce numar esti si-ti dau mai multe amanunte dupa, ok?
te pup andreea mami de theo si de florin
http://www.community.webshots.com/user/mamicaluitheo
Eu am primit locuita de la ANL cu chirie. E vorba de o familie si avem 2 copii, Suntem din Iasi.Daca mai vrei amanunte, te putem ajuta,
Gabriela si baietii