Cum vi se pare viata in Japonia? (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

Si pentru ca tot vorbiti de filme si de seriale,va recomand unul pe care nu trebuie sa-l ratati.AI SHITERU TO ITTE KURE.Exact asa scrie si pe caseta;este un serial care a rulat in 1995 si a avut un succes nebun.Eu am dat din intamplare cand faceam curat prin casete si am vazut ca era scris de mana.Cand m-a manat curiozitatea sa vad caseta,am crezut ca-i vre-o aventura de-a sotului meu din tinerete inregistrata si cum sunt eu curioasa.....Si am vazut acea caseta de doua ori,partea nasoala era ca nu inregistrase tot.A doua zi m-am dus la family book,ca de acolo inchiriez eu casete,si am gasit si continuarea.Sunt patru casete si zau ca merita vazute.Am vazut toate patru casetele de cate doua ori si asta in doua zile.Nu-l ratati si veniti cu impresii.
Daca il vedeti dupa 28 mai,am sa citesc impresiile voastre cand ma intorc din tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

quote:
Originally posted by Samurai

Filmul este pe doua DVD-uri, al doilea fiind "The making of". Recomand cu caldura si acest joc de culise, printre altele facandu-se si o paralela Hollywood-istorie, cu compromisurile care s-au facut si discutiile dintre producatori.

Un film excelent... I really enjoyed the conversations :)

Pe dvd-ul luat de noi era inclus si "The making of...". Interesant, intr-adevar. As fi preferat totusi scena cu Ujio taind capete inclusa in film si scoase scenele cosmarurilor lui Tom, care au fost prea politically corecte :))). Dar, na, asta-i Hollywood-ul :))))

"Conversatiile" au fost slabute, ca si faptul ca samuraiul moare vorbind in engleza (neverosimil, dupa parerea mea), insa filmul, per total, mi se pare unul frumos si care intr-adevar merita avut in casa (si noi il vom cumpara :))))

Oricum, actorii japonezi fac filmul sa fie asa cum e - si fara sa ii ofenseze pe spectatorii japonezi, asa cum s-a intamplat cu Troy, fata de care grecii s-au aratat revoltati.

Apropo de Troy - l-a vazut careva? Eu cred ca am sa - saptamana viitoare.
J.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Bun venit Samurai!Julie eu am bilete la Troy saptamana asta (aici abia de pe 22 incepe sa ruleze) deci luni o sa imi afli impresiile.Michi drum bun!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Buna tuturor,
Bine v-am regasit,din fericire s-au terminat problemele si-am revenit la programul obisnuit

Samurai bine ai venit!

Eu am vazut Last Samurai la cinema,dar mi-a placut asa de mult incat mi-ai cumparat dvd-ul ,asa pot sa-l vad mai des.Este un film foarte reusit.
Fug sa citesc din urma,c-am ramas in urma

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Mergi la inceput

Mirela,drum bun si distractie placuta in tara!

Am uitat sa va spun - ne-am cumparat apartament in Bucuresti - Titan!
Suntem asa de fericiti,este o realizare foarte mare pentru noi,ne doream de mult sa avem casa noastra. Este destul de marisor,de 3 camere.

Sorina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

bine ai venit Samurai!
Am vazut filmul imediat ce a aparut la cinema si nu-mi mai venea sa ma desprind de pe scaun la final.Mi-am cumparat si DVD-ul bineinteles sa-l pot revedea mai in amanunt si sa ma bucur de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

quote:
Originally posted by Sorina-Alexa

Am uitat sa va spun - ne-am cumparat apartament in Bucuresti - Titan!
Suntem asa de fericiti,este o realizare foarte mare pentru noi,ne doream de mult sa avem casa noastra. Este destul de marisor,de 3 camere.

Sa-l stapaniti sanatosi !Felicitari pentru investitie.

Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it .
//Dan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

No, ma bag si eu pe-aici!!! Salut la toata lumea.
Zilele trecute am vazut un film care mi-a placut: "Lost in Transalation", cu Bill Murray si regizat de Sophia Copolla, pe care eu una n-o apreciam cine stie ce, insa mi-am schimbat parerea dupa ce am vazut filmul de care vorbeam. Actiunea (ma rog, daca o pot numi asa) se petrece la Tokio. Doi americani se intilnesc acolo si ajung sa se descopere reciproc, dar si pe ei insisi. Toata atmosfera filmului este de o aparenta plctiseala: un loc plin de miscare, dar in care parca nu se petrece nimic, un loc si un oras imens, dar foarte strimt si artificial, un loc in care cu greu isi poate gasi locul un strain. Este chiar asa Japonia in marile orase???

Mergi la inceput

Iti multumesc foarte mult Dan,esti foarte dragut!

Sorina.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilanda

No, ma bag si eu pe-aici!!! Salut la toata lumea.
Zilele trecute am vazut un film care mi-a placut: "Lost in Transalation", cu Bill Murray si regizat de Sophia Copolla, pe care eu una n-o apreciam cine stie ce, insa mi-am schimbat parerea dupa ce am vazut filmul de care vorbeam. Actiunea (ma rog, daca o pot numi asa) se petrece la Tokio. Doi americani se intilnesc acolo si ajung sa se descopere reciproc, dar si pe ei insisi. Toata atmosfera filmului este de o aparenta plctiseala: un loc plin de miscare, dar in care parca nu se petrece nimic, un loc si un oras imens, dar foarte strimt si artificial, un loc in care cu greu isi poate gasi locul un strain. Este chiar asa Japonia in marile orase???

Cred ca Tokyo este un oras super frumos si modern,nicidecum plictisitor. Mie imi place la nebunie,sunt extrem de multe atractii si multi turisti - care sunt primiti foarte bine de catre japonezi.
Iar faptul ca in Tokyo sunt multe reclame,spoturi, magazine de lux il fac sa para mai atragator nu artificial.
Este un loc care merita vazut.
In concluzie - ce-ai vazut in filmul acela este fals,cred ca cei care au vizitat Tokyo iti vor spune acelasi lucru.
Iar in Osaka - un alt oras mare - oamenii sunt vestiti pentru inima lor buna si pentru ospitalitate si orasul este viu zi si noapte.

Sorina.

Mergi la inceput