!Cel mai prost film!
Ajunge cu "Cel mai bun film" !
Care este cel mai prost film in opinia voastra?
Top 3 pentru mine este:
1) Prietenul meu se insoara (cu Julia Roberts)
2) Men in Black I (ar fi fost si doi dar nu m-am mai dus)
3) James Bond Salveaza Lumea (sau ceva de genul asta)
Astea sint filmele care m-ar fi facut sa bat timid in geamul de la CASA si sa imi cer banii inapoi.
Ideea mi-a venit dupa ce ieri am vazut Helen of Troy, un film care desi nu respecta tiparul american "el cu ea se ia / banditii muoare"
m-a facut sa ma bucur sincer ca exista cd-uri REinscriptibile.
Nota: Se accepta doar filme pentru care ati platit biletul de intrare/ taxa de inchiriere DVD sau VHS.
Cu stima
Alin
*Ex astris, Scientia*
Raspunsuri
Adela spune:
Vanila Sky cu Tom Cruise.
Gangs of NY cu Leonardo Di Caprio
Eu propun sa scriem despre filmele in care joaca actori (cat de cat)buni! Ca asa din start: toate filmele cu Vandamme sau stiu eu ce filme cu ninja-karateka is niste rateuri!!!! Bine ca nici nu dau banii sa vad asa un "film", mi-e suficient afisul.
Siiii...... ma mai gandesc!
Stai ca eu acum am vazut Nota!
De obicei inchiriez filme... <Aici (`colea!) sunt banii dumneavoastra!>
~~Adela&Julia
Julie spune:
Meet Joe Black (cu Brad Pitt in rolul celui cu coasa) - stupid si luuuung.... ma mir cum am avut rabdare sa-l vad pana la sfarsit!
City of Angels (Meg Ryan, Nicholas Cage) - incredibil de prost jucat si la fel de stupid ca si cel mai inainte amintit.
Patriot (cu Mel Gibson) - cumplit!
Si Wedding Planner cu J. Lo.
Dintre filmele mai vechi, dezgustator mi se pare Working Girl (la asta am fost si l-am vazut la cinema, celelalte pe video).
:PPPPPP
Julie
roxana1974 spune:
Votez si eu cu Valilla Sky, Van Helsing, Kill Bill, Natural Born Killer, Duminica pierzi sau castigi - oriiiibil, Pulp Fiction.
But I like Meet Joe Black .
nadina spune:
VAnilla Sky si unu,atat de prost ca i-am uitat numele, cu Val Kilmer care era orb si dupa aia vede si apoi iar nu mai vede, bleah.
Nadina
Camelia spune:
Made in Manhattan ,cu Jennifer Lopez
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
lu.more spune:
Cel mai prost si cel mai prost film nu l-am vazut...
Probabil ca n-am rezistat pana la sfarsit, deci nu pot sa spun care e!
Dar voi scrieti, ca sa stiu de ce sa ma feresc!
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld
khristin spune:
Unele din cele mai proaste cu Jennifer Lopez: Gigli si Maid in Manhattan.
Cristina
http://community.webshots.com/user/khristin107
Victoria spune:
Subscriu la Pulp Fiction ( pe care l-am vazut integral, din pacate) si primul film la care am iesit din sala : "8 femei" cu C. Deneuve ( de altfel, f. buna actrita si pe care o admir mult)...stiu ca are Oscaruri, dar eu pur si simplu nu am rezistat: ala era mort cu cutitul in spate, alea 8 mai plangeau, mai cantau impreuna pe scari, se mai certau, iar cantau, iar plangeau.....brrrrr
Aaaa, si Man in black 1, 2 si cate or mai iesi, mi-au fost suficiente reclamele ca sa ma abtin sa-l vad...
V.
veni, vidi, Victorie!