M-am gandit sa deschid un topic pentru cei care cauta anumite melodii greu de gasit. Poate ne putem ajuta intre noi sa ne completam playlist-urile cu melodiile preferate, pe care le putem trimite pe o adresa de mail care are suficient spatiu (exclus yahoo sau hotmail). Va invit sa scrieti aici ce melodii v-ati dori in format mp3 si poate putem face schimb.
Ce n-am reusit eu sa gasesc pana acum:
Zafiris Melas - Sagapao
Antique (?) - Opa Opa
Tiziano Ferro - Imbranato
Gilda - Fuiste
Ricardo Montaner - La mujer de mi vida
Hakim - Habibi
Nino de Angelo - Samuraj
Trebuie sa va reamintesc, ca aceste mp3-uri, sunt produse pirat si ca www.desprecopii.com nu incurajeaza skimburile de aceasta natura.
Va rog, daca doriti sa va transmiteti link-uri ce duc spre melodii protejate de copyright, sa o faceti in privat (PM)/e-mail.
Multumesc pentru intelegere.
Cu respect,
Florin
"Give me what I want and I'll go away."
Io am 3 din melodiile de mai sus: Fuiste, S'agapao si Opa opa. Ti le pot trimite pe e-mail ca executabile, numa' scrie-mi daca intre timp n-ai facut rost de ele.
Pupici!
Io caut urmatoarele:
Pilar Montenegro - Prisionera
Cristina Rosenvinge - Alguien que cuide de mi
Abba - Happy New Year
Nino D'angelo - Senza giacca e cravatta
Melodia asta pe care o da pe kiss fm sau pe la carcotasi si se repeta pe la refren "giugiuca etc". Va suna cunoscut? ca n-am reusit sa fac rost de titlu.
Celine Dion & Barbra Streissand - Tell him
"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)
Florenit le vreau si eu daca nu te superi melodiile aste trei pe care le ai .Daca poti sa mi le trimiti ....da un semn, ok?
ana
http://community.webshots.com/user/natzumi