Mamici de Iulie August 2004 (61)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Aaa...hai sa va povestesc sa schimbam un pic registrul...:)
Ieri vine tanti asistenta sa-mi ia tensiunea. Io, cu ideea infipta in creieri (prinsa din zbor de la Florina) de a asculta inima lui bebe cu stetoscopul, pe capul asistemtei..."Vreau sa ascult si io"...

Ma pun pe pat, asculta biata femeie, nimic. Zice, e cu spatele spre coloana ta si e prea departe sa se auda ceva...Io, stati asa ca poate se intoarce, sa mai ascultam un pic...
Am stat intinsa sa ma asculte cu stetoscopul pe burta pana m-am plicitsit io, ma dureau toate alea, cred ca biata femeie a zis ca nu sunt zdravana...Se uita cu mila la omu' meu (era si el pe acolo) schimbau priviri de genul "saracuta"...:)))
Ca sa vedeti cat de tare te afecteaza hormonii!...:)

Monica 30+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns butterfly spune:

Mie imi pare rau ca v-am rascolit.
Fac cinste cu inghetata la toata lumea! Sigur trece, pe cuvint!

Florina 28 ani, berbec, 33(+) sapt cu baietzel
Dr Badiu - Sp Universitar,DPN 1 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Mey, fetele, ce subiect aiurea ati ales azi. Io stiu mai bine ca i-am avut pe amandoi in carca: si Badiu si Iosup. Si povestea nu e chiar atat de neagra cum vor unii sa o faca. Iosup nu a vazut in 20 de saptamani spina bifida, a vazut-o la 32. Badiu a inchis consultatiile la CMU la ora 5 cand i-am spus ca plec la spital (nastere declansata). In spital m-a socat doar lipsa unui pachet de vata intr-un caz de urgenta. Toti mi-au spus ca sunt nebuna ca ma mai duc la ei. Ca din cauza lor mi s-a intamplat ce mi s-a intamplat. Zau? Da' ce sunt ei, Dumnezei? Am fost suparata si am cautat vinovati. Si ce as fi rezolvat? Chiar la 20 de saptamani, copilul avea aceeasi sansa si acelasi viitor. Si cum imi spunea nasa mea de cununie (medic ginecolog): nu intotdeauna la eco medicii de la noi se uita dupa toate defectele posibile. Mai ales ca poti face oricate eco vrei si la oricine. Io cam atat am avut de spus si am inchis acest subiect.

Revin la eco de azi, facut cu Iosup: avem 1.4 kg (cam micut dupa spusele dr), BPD = 7.18 cm, FL = 5.59 cm, AC = 25.4 cm. Dezvoltat de exact cat este varsta de sarcina: 29 de sa + 4 zile. Col inchis, de 3.7 cm. In principu e OK, dar trebe sa mananc mai mult si sa ma relaxez mai mult. Asa ca este f posibil sa plec in conced ceva mai repede decat programasem. Luni merg la Badiu si om vedea ce si cum.

O zi buna tuturor.

Dana M 29 saptamani
29 ani si 9 luni - rac
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Am citit tot ce ati scris si mi-a inghetat bluza pe mine.Imi pare rau.
Intradevar numai Dumnezeu ne poate ajuta pe noi si bebeii nostri. Oricati bani am pompa in buzunarele medicilor si pe analize care mai de care, are dreptate Florina, au valoare pur orientativa si nu te poti baza 100% pe ce spune un medic sau pe ce se spune despre el. Cel mai dur este cand iti pui toate sperantele in cineva si te dezamageste, stiu ca e asa reconfortant sa te duci linistita la un medic, sa simti ca ai incredere in el si ca poti discuta cu el....eu nu am avut inca ocazia asta, dar ma rog la Dumnezeu sa aiba grija sa fim bine sanatosi si eu si copilul si in rest nu am nevoie de nimeni. Zilnic incerc sa raman pe aceasta linie a gandirii in care pe primul plan sa fie credinta, insa ati vazut cat de usor o iau razna si cum ma fura paranoia si panica si devin obsedata de frica. Suntem oameni, insa important e sa ne amintim ca in final Dumnezeu e singurul alaturi de noi, in masura sa ne ajute neconditionat. Nu mai spun mai multe, intelegeti voi, oricum sa va spun drept, m-a apucat plansul aici la birou, in fata calculatorului, ma tot sterg cand pe stanga cand pe dreapta, mai mult pe dreapta ca sa nu ma vada nimeni, in stanga am doar un perete...sper sa nu inund tastatura ca o platesc de buna.

lia 27 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Dana ...sa-ti traiasca prichindelu!
Pai cu cine sa semene mai fortos, ca din cate vazui io tu nu ai 100 de kile...:))
Acum trebuie sa umbli cu cate 2 pungi de biscuiti dupa tine!...:)))

Monica 30+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Dana, sa-ti traiasca puiul si sa fitzi sanatosi. Cum e cam micutz 1400 gr la 29 saptamani, ca puiul meu tot atat avea la 30 sapt, ce-i drept cu o marja de +/- 7%, iar ecograful de la spital nu este asa performant ca cel de la Iosup, dar totusi...

Alexa - 30 saptamani
26 ani, DPN 19 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel

Mergi la inceput

Lia, ti-am trimis PM.
O seara buna tuturor burticilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

In timp ce va citeam avusei revelatia faptului ca azi e 13 O zi buna in continuare :-))))

Bre la ce va plingeti?? Pe mine ma urmareste o doctorita si io-i zisei la ultima vizita ca nu nasc fara ea. Nicicum. La care ea s-a uitat cu mila la mine si mi-a spus ca tre sa nasc cumva. Oricum fara ea si ca voi naste cu oricare medic va fi de garda cin or sa ma apuce durerile facerii. Spitalul recomandat de ea? Acelasi in care am pierdut doua sarcini. Cica e al mai bun hîîîîî.... Deci exista si alte grozavenii si anume sa nasti cu un necunoscut

Acestea fiind spuse virtual impart cu darnicie capsuni , inghetata si ce va mai e voua pofta. sa fiti satule.
Haleluiaaaaaaa

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Lia, ti-am trimis PM.
Dana, puiul nu e mai micut daca e dezvoltat exact cit e virsta sarcinii. Iosup are obiceiul sa zica asa dar exista un grad de eroare, greutatea se calculeaza functie de niste lungimi de oase, diametre, circumferinta abdominala, etc. Totusi poti papa mai mult daca vrei.
O seara buna tuturor burticilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Hehehe, fetele. Cand am povestit la servici despre greutate si remarca lui Iosup una din colege a spus (ca si Monica): Da, la greutatea ta ar trebui sa aiba copilu' vro 40 de kile...
Io doar v-am spus ce a comentat Iosup. Da' nu am nici o problema apropo de greutate lu' bebe. Poate mai mult ma preocupa ca BFDu' e ca pentru 28 sa + 6 zile. O fi mai delicat.
Da' cum toate masuratorile astea is doar estimative (ca-s cu +/-) nu-mi fac griji. Cum spuneam si ieri: ceva din mine, zii instinct, imi spune ca totul va fi ok.

Dana M 29 saptamani
29 ani si 9 luni - rac
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru

Mergi la inceput