A ramas cineva cu Maybe Baby?
Stiu ca au mai fost subiecte despre acest dispozitiv dar sunt interesata sa aflu cate din voi, dragi mamici sau burtici, au ramas insarcinate folosindu-l.
Andreea
Victory belongs to those who believe in it the most!
Raspunsuri
cristalina spune:
In prima luna in care l-am folosit am ramas insarcinata...
Metoda calendarului impreuna cu Maybe Baby ...nu as putea spune ca e sigur de la el, dar la mine asta s-a intamplat.
Feriga completa nu am avut decat o zi...
Mai este o fata care a ramas insarcinata in acelasi timp cu mine, noi scriem la "mamici de iulie-august", stiu ca am scris pe forum ca am ramas insarcinate in aceeasi zi, dar ea intra mai rar ..:)
Sanatate multa!
Monica 30+ saptamani
flori76 spune:
Fetelor,sa nu radeti de mine
Va rog,spuneti-mi ce-i cu acest Maybe Baby,"cu ce se mananca"!!!
Cand am citit raspunsul Monicai,imediat am intrat in "alerta",pt ca orice tine de sansa de a avea un bebe ma intereseaza.
Flori
cristalina spune:
Eu personal nu am avut prea mare incredere in el si nu cred ca s-a intamplat pentru ca l-am folosit...Dar mi s-a parut corect sa spun cum am ramas eu insarcinata, cine stie...:)
Aici o sa afli cu ce se mananca:
http://www.maybeit.com/maybebaby.htm
Eu l-am cumparat de la o firma ce mi l-a trimis prin posta (cu plata ramburs) a carei adresa am aflat-o de la aspirante...marturisesc ca nu o gasesc acum. Comanda am facut-o prin e-mail.
Daca pui intrebarea acolo sigur o sa iti spuna cineva de unde poti sa cumperi.
Sanatate maxima!
Monica 30+ saptamani
Androix spune:
Monica multumesc pentru raspuns. Se pare ca intr-adevar, nu prea da rezultate acest dispozitiv. La cate gravidutzer sunt aici numai una a ramas dupa ce si l-a cumparat si nici ea nu este sigura ca asa a reusit... Deci deocamdata nu putem stii.
Oricum astept in continuare pareri.
Flori, Maybe Baby este un dispozitiv care seamana cu un microscop in miniatura, din cate am inteles. Se foloseste in felul urmator: in fiecare dimineata inainte de a bea, a manca sau a fuma, pui putina saliva pe o lamela. Dupa ce se usuca te uiti prin acel microscop si in functie de ce vezi stii daca esti sau nu intr-o zi fertila. Adica in zilele fertile concentratia de sare din saliva este mai mare asfel incat cand se usuca saliva deseneaza o feriga. Cand deseneaza puncte nu este zi fertila. Cand este structura amestecata este pe aproape. Daca te intereseaza eu am toate datele ca sa-l achizitionez, insa este destul de scump (1.300.000 lei era anul trecut pe vremea asta) si asa mi-a venit ideea de a posta acest subiect ca sa vad daca merita... Eu zic sa mai asteptam putin...
Andreea
cristalina spune:
Mie mi s-a parut metoda asta cu saliva extrem de empirica si mi-a parut asa rau de banii dati...:) (cand am vazut microscopul ala care e cat un ruj am avut o fatza asa socata, ma asteptam la ceva mult mai...sofisticat!...:)))
Insa pentru a fi corecta am raspuns la subiect.
Succese maxime!...:)))
Monica 30+ saptamani
tumpi spune:
mai multe detalii aici
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16639
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
piciulica spune:
Buna fetelor,
Eu am folosit un test de ovulatie care pot sa spun ca a functionat de minune. Adica o singura luna mi-am facut testul si uite ca acum am un baietel de 6 saptamani.
http://www.clearplan.com/TheClearPlanEasyOvulationTestPack.cfm
Aici poti sa citesti mai multe despre acest test. Tot ei au si teste de sarcina .
Eu le-am folosit si am fost super incantata.
Din pacate testul trebuie procurat din State.Nu stiu sa se gaseasca si prin alte parti insa cred ca pe pagina de web sunt mai multe informati.
Succes!
Cristina
conchita spune:
fetele, mi-am cumparat si eu mini-microscopul astazi,al meu nu se numeste maybe baby, ci Perfect Time,Home Fertility Tester, e de la IGIA. dar obiectul pare sa fie acelasi, din ce povestiti, si tot la feriguta trebuie sa fiu atenta. citind parerile voastre, m-am cam dezumflat, ma bate gandul sa-l duc inapoi si sa cumpar teste normale pentru urina...asta mi s-a parut mai convenabil si ca pret, si ca procedura...totusi, vad ca Marcelle si Cristalina au ramas insarcinate cu testele de saliva...nu stiu ce sa mai cred.
Authority Zero
monica_b spune:
Eu una folosesc de 3 luni microscopul respectiv si arata numai mascari: azi am feriga, miine nu, poimiine iarasi da. De fapt sint zile in care, daca fac 2-3 teste de saliva unul dupa altul, am indicatii diferite. In general din ziua 12 a menstruatiei, pina in ziua 1 a celei urmatoare am diverse concentratii de ferigi si deocamdata nici un bebe. Sau... nu stiu sigur. Ca ultima menstruatie a fost acu 6 saptamini si de vreo 2 zile am inceput sa am greturi, desi testul de sarcina de lunea trecuta a fost categoric negativ :((
Oricum: maybe baby sucks!
Androix spune:
Mai monica io zic sa nu zici hop inca. Nu ultima menstruatie e de acum 6 saptamani??? Pai io zic sa repeti testul ca poate e cu okisori. Se nu uiti sa ne zici si noua! Bafta!
Andreea