dureri de urechiuse

dureri de urechiuse | Autor: gamra

Link direct la acest mesaj

mailto:

quote:

bunā seara la toatā lumea si bine v-am gāsit pe web!
as avea nevoie de un sfat de la māmici/tātici cu experientā : flācāuasul meu de 2 ani si jumātate mi se plânge în seara asta cā îl dor urechile. ce sā fac, cum sā-i calmez mintenas durerile pânā mâine când am sā-l duc la medic.
multam pentru ajutor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda spune:

incearca picaturi otice (Otocalm de ex.) si pune-i pe urechiuse ceva cald...

sa va faceti bine!

anda & bb edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

Cred ca pana acum ai rezolvat oricum problema, dar totusi poate iti foloseste pt viitor si raspunsul meu...
Bogdan (2 ani si 5 luni) se plange si el uneori ca-l dor urechiusele, dar pana acum fara vreun motiv real! Dr ne-a explicat si ne-a convins de cateva trucuri ca sa stii ca e sau nu adevarat:
1. daca poate sa bea laptele, ceai, sau sa mestece normal, NU are nimic la urechiuse (adica otita)
2. daca nu are febra, sau o raceala pronuntata, e probabil ca sa nu aiba nimic la urechi, pt ca de obicei otitele la copiii mici alar neaparat insotite de raceli si mucozitati multe care se duc la urechiuse si provoaca infectia.
Cam asta ar fi...
Ce mai poti face, este sa-i pui o bucatica dintr-un catel de usturoi, taiat cat sa intre in urechiusa (cu mare atentie!) si apoi un tampon mic de vata, sa nu cada. Arsenicul din usturoi face adevarate minuni contra durerilor, eu am avut otita si imi facea nemaipomenit de bine!

daca dragoste nu e, nimic nu e!

Mergi la inceput