Mamici de Sept.-Oct. 2004 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetelor

eu tocmai am terminat la telefon cu moasa sau sage-femme cum se spune aici , a trebuit sa o sun sa imi programez cursurile de pregatire pentru nastere.
Vom incepe pe 21 iunie si vor tine pana pe 18 august -sunt 8 la numar iar taticul e invitat -obligatoriu - la doua dintre ele.

Uf nici nu-mi vine a crede ca am ajuns si la stadiul asta, aveam o pritena care a nascut acum 2 ani si care imi povestea ca se duce la cursuri si mi se parea asa...indepartat momentul pt. mine...
Cum trece timpul

Cristina 22 sapt.UM

Mergi la inceput

Garo , bafta multa !!!!! totul va fi bine o sa vezi , sa ne scrii maine cand ajungi pleezzzz!

Cristina 22 sapt.UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna burtici!
Mihaela, si mie mi se cam sterge buricul...dar mi se pare tare haios asa...mai urat o sa fie mai incolo cand iese in afara.Cred ca tot tu ziceai si de crampe la muschii de la picioare....si eu patesc la fel..mi-e si groaza sa ma intind, ca ma apuca niste crampe de ma apuca plansul(iar Ovi, saracul trebuie sa ma maseze pana imi trec, ca altfel nu-mi trec..). Si toate astea cu Magne B6....daca nu l-as lua nu stiu cum ar fi...si mananc lactate multe.....dar tot degeaba!
Garo, iti tinem pumnii....lasa ca va fi bine...e ca o injectie obisnuita, numai ca e in burtica, si se face sub control ecografic, deci nu e nici un pericol pentru bb mic.....Curaj!
Danyce, tare bine arati...esti o burtica frumoasa...cred ca toate suntem la fel de frumoase acum...
Cristia, tu cand ai DPN-ul?Eu il am pe 29 sept. Burtica mea pare mare, ca s-a dezvolata numai inainte, nu si in lateral........e tare shoduta....
Raluca(naty), si pe mine ma doare spatele, dar numai cateodata.....de fapt nu stiu ce nu ma doare....Lasa ca trec toate...mai avem un pic si vine rasplata...
Pupici, Ioana si bb mic(20 sapt. si 2 zile)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Mai fetelor ve ati citi voi la mamicile de iulie august cai sunt super curioasa si nu prea am timp sa caut..............

Roandre si eu patesc la fel cu carceii - ma chinuie noaptea.

Adela eu am cerut program de 6 ore si normal ca trebuia sa specific in cerere motivul. Dar culmea este ca dr nu era de la fortele de munca ci de la cabinetul medical cu ,,,, care noi avem incheiat contract. Ce zici?

Ce pot eu sa va spun este ca am cerut program de 6 ore si stau 10 ore - este f. mult de munca si nu mai aduc pe nimeni care sa suplimenteze ce nu as face eu. Imi este rusine de colegi sa plec si sa-i las cu toate pe cap. Care este parerea voastra?

Pupici

Mel 20 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Neata burtici!
Avem o FETITA !
Ieri am fost la morfologica la Giulesti am stat 4 ore la rand credeam ca nu se mai termina coada.
Este sanatoasa este conform varstei si facea numai tumbe la un momet dat statea cu picioare incrucisate.
Dani a fost cu mine este in al noulea cer, toate lumea de fapt.
Eu am fost un pic dezamagita, dar mi-a trecut!
va pup intru mai incolo cu detalii

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata burtici!
Mada, sa-ti traiasca printesa, si sa va aduca numai bucurii!
Restul fetelor pe unde sunteti?
Eu ma simt cam rau azi, ca azi-noapte n-am prea dormit ca nu am avut aer....am deschis fereastra, am stat in sezut o gramada de vreme....tot degeaba...ma gandesc ca e de la calciu(sau mai bine zis de la lipsa lui)....
Si acum ma simt rau, ca tot nu pot respira ca lumea....:(Sper sa-mi treaca...
Voi ati patit asa ceva de cand sunteti burtici?Eu am mai avut crize de spasmifilie care sunt exact la fel...dar nu ma asteptam sa patesc si acum asa ceva....
Pupici, Ioana si bb mic si necajit(20 sapt. si 3 zile)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Salut fetelor
felicitari Mada pentru bebita!!!

Pufy eu una nu am mai patit asa ceva , insa de 2 zile am episoade in care imi vine ameteala si ma ia cu calduri...cam 1 data pe zi.
Probabil ca lipsa de calciu e , tu ai inceput sa bei lapte? am citit ca deja trebuie sa bem 1 litru de lapte pe zi...eu ma chinui ajung cam la 700-900 ml.

Cristina 22 sapt.UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catinca spune:

Felicitari Mada pt fetita.
si eu beau la fel in jur de 800 ml lapte si maninc brinzeturi, vegetale, ciorbe de legume, iau prenatale, beau multa apa
voua au inceput sa vi se umfle picioarele? eu sunt in sapt 25 si deja le simt umflate in fiecare zi.
Azi dimineata iar m-a trezit jucausul mic la 5 dimineata, s-a jucat putin prin burtica.

Azi si miine la plimbare pe jos, in sfirsit s-a incalzit.

Catinca, 25 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

salve burtici!

am trecut si eu un moment pe la birou si am intrat sa vad ce ati mai scris. eu ieri am vomitat cand am ajuns acasa si m-am simtit tare rau, dar se compenseaza cu ziua de astazi, cand am avut multa energie si am fost tare harnicuta
in primul rand felicitari mada pentru printesa!!! sa fie sanatoasa si frumoasa!
irina - nu este normal ca dr tau sa refuze sa iti citeasca rezultatele ecografiei morfologice si nu inteleg de ce s-a suparat... dispune el de un astfel de aparat si s-a suparat ca ai fost in alta parte? sau crede ca nu ai dreptul sa apelezi la tehnologia cea mai avansata disponibila, pentru a afla cat mai multe informatii despre bebelusul tau?
pufy - nu te speria, incearca sa suplimentezi calciul cu lapte, cum zicea cristina. probabil e si vremea de vina pentru senzatia de rau.
garofiza - ne gandim la tine si iti tinem pumnii!

va pupam,

marcela si alexandra din burtica - DPN 5 sept - dr. nayel cfr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut,

Imi vine sa sar in sus de bucurie. Am o FETITA super jucausa in burtica. In mai bine de jumatate de ora (cred ca 3 sferturi) cat a durat ecografia si explicatiile de rigoare, bebelusa s-a intors pe toate partile si dadea de zor din picioruse si manute. Doctorita se distra ca n-a mai vazut asa un copilas activ, in timp ce si eu ma prapadeam de ras.Eram cu soacra-mea care era si ea super emotionata. Sotiorul n-a fost prezent deoarece eu am pregatit sedinta asta ca o surpiza de ziua lui. Am facut o multime de poze cu piticuta si s-a inregistrat toata sedinta pe DVD.Asa ca o sa pun pozele si DVD-ul intr-o cutie pe care o sa o impachetez super frumos si o sa o leg cu o fundita. Sper doar sa nu ma scap pana atunci (mai trebuie sa astept 2 saptamani)
Felicitari si tie, Mada, pt. printesa ta. Sa fie sanatoasa si frumoasa si sa te bucure mereu.
Ma duc la culcarica (asta daca reusesc de la suturile pe care mi le da)ca am fost plecata de dimineata. Pupici la burtici,

Daniela Veuger si bebe mic din burtic

Mergi la inceput