Dupa CIC, transfer??-Liviu!

Dupa CIC, transfer??-Liviu! | Autor: dadi_t

Link direct la acest mesaj

Lucrez intr-un spital in cadrul unui serviciu tehnic de intretinere aparatura medicala. Nu comentez legalitatea deasfiintarii serviciului tehnic(SIC!), dar sigur toti angajatii vor fi transferati intr-o alta unitate sanitara, dar cu alt statut si anume personalitate juridica cu autofinantare. Am inteles ca daca au contracte incheiate si onorate , bani vor fi, daca nu.....NU!In prezent sunt in CIC(din 01.04.2004). Ce ma asteapta peste doi ani, transferul la acea unitate sau redistribuirea intr-un alt serviciu tehnic care exista??

dady+anduta(8ani)+bibi(3luni)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Solicitarea se va face la vechea institutie sau la cea de unde ati plecat in CIC. Daca la momentul solicitarii va exista in cadrul institutiei serviciul respectiv probabil veti ramane insa teoretic discutand veti fi transferata la noul loc de munca.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Daca am inteles bine Marius: solicitarea pt.transfer trebuie sa vina din partea mea? Sau ma transfera/redistribuie spitalul automat?
Eu stiu asa: cat sunt in CIC contractul de munca este suspendat si deci nu pot face nici un fel de tranzactii in aceasta perioada. La revenirea mea din CIC nu sunt obligati sa-mi ofere alternative tinand cont ca pregatirea mea profesinala se preteaza la alte posturi din unitate tot pe tehnic(sunt inginer mecanic)??
Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Este adevarat faptul ca postul este asigurat ca si existenta cu cateva exceptii. Sunt obligati sa te reincadreze la finalizarea concediului dar in egal masura nu sunt obligati sa te mentina. Daca oficial departamentul, sectia, compartimentul sau orice alta forma de organizare (organigrama) s-a desfiintat prin reorganizare nu sunt obligati sa mentina postul respectiv, legea le permite. Practic nu mai exista acea pozitie. Sunt obligati insa sa:
1. Iti accepte reincadrarea ca si salariata cu drepturi depline

Dar:
2. Pot fara a fi obligati sa iti ofere un post similar sau un alt post conform pregatirii profesionale daca exista un astfel de post disponibil
3. Pot sa iti propuna un transfer
4. Pot sa iti dea preaviz in cazul in care nu au nici o posibilitate de a-ti asigura continuitatea la vechiul loc de munca urmand sa inceteze contractul de munca.

Si nu fii suparata pe mine ca nu am nici o vina.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Multzam fain! Asta da raspuns:la obiect si bine documentat! Ma declar satisfacuta! Si...nu am de ce sa fiu suparata, oricum nu pe tine. Merci inca odata!

Mergi la inceput