sanatate
Raspunsuri - Pagina 3
oltean spune:
Ma bucur ca te simti mai bine. Cred ca o sa o rog pe mama sa-mi trimita si mie medicamentele pe care le-ai luat tu. Le-ai luat cu reteta in Romania? Daca da, atunci e mai complicat sa le obtin.
Imi pare rau de emailul pe care l-ai scris si pierdut. Se mai intampla.
Pupicuri.
mamamariana spune:
Voltaren (cu substanta activa diclofenac) este un antiinflamator care se gaseste si aici in farmacii si e un over the counter medicine in Thailanda, asa ca s-ar putea sa poti cumpara fara reteta si in USA. Exista si gel Voltaren sau Diclofenac si am inteles ca este destul de bunutz.
Supozitoarele cu indometacin (tot antiinfl.) le-am preferat pentru ca aceste pastile ataca rau stomacul.
Midocalmul este un relaxant muscular, nu stiu de ce se da impreuna cu antiinfl... mai intreaba si tu un doctor de pe aici de pe forum. Eu as zice totusi sa le iei separat ca sa stii daca durerea e osoasa sau musculara.
Astazi am stat cam mult calare pe internet si simt deja la spinare... asa ca ma duc sa ma culc fugutza ca sa imi relaxez putin spatele.
Te rog sa imi spui si mie daca te-a ajutat vreunul din medicamente. AI incercat vreun pain killer? Iti cedeaza durerea cu saridon sau algocalmin de ex????
Sanatate,
Mamamariana
oltean spune:
[quote]Originally posted by mamamariana
Voltaren (cu substanta activa diclofenac) este un antiinflamator care se gaseste si aici in farmacii si e un over the counter medicine in Thailanda, asa ca s-ar putea sa poti cumpara fara reteta si in USA. Exista si gel Voltaren sau Diclofenac si am inteles ca este destul de bunutz.
Supozitoarele cu indometacin (tot antiinfl.) le-am preferat pentru ca aceste pastile ataca rau stomacul.
Midocalmul este un relaxant muscular, nu stiu de ce se da impreuna cu antiinfl... mai intreaba si tu un doctor de pe aici de pe forum. Eu as zice totusi sa le iei separat ca sa stii daca durerea e osoasa sau musculara.
Astazi am stat cam mult calare pe internet si simt deja la spinare... asa ca ma duc sa ma culc fugutza ca sa imi relaxez putin spatele.
Te rog sa imi spui si mie daca te-a ajutat vreunul din medicamente. AI incercat vreun pain killer? Iti cedeaza durerea cu saridon sau algocalmin de ex????
Sanatate,
Mamamariana
Deocamdata nu simt nimic deosebit, nici o ameliorare. Dar pe flaconul cu Glucosamine scrie ca efectele ar putea aparea abia in 2 saptamani. Asa ca mai am de asteptat. O sa-ti spun daca situatia mea o sa se schimbe in sens favorabil. Nu am incercat nici un pain killer. Si oricum, daca problema e serioasa, nu stiu ce ar putea sa faca un pain killer decat sa dispara durerea atata timp cat sunt sub efectul lui. Eu vreau sa gasesc cauza si sa tratez problema. Cu saridon sau algocalmin nu e nici o diferenta. nici o ameliorare.
O sa caut Voltaren, sa vedem cum o sa fie. Dar deocamdata as vrea sa iau ce am inceput sa iau, si daca nu trece, o sa incerc si altceva.
Vorba ta, daca le amestec, nu o sa pot sa-mi dau seama care e cauza. Multumesc mult de informatii.