Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (6)
Raspunsuri - Pagina 7
Garofitza spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
fetele din militari!
ce ziceti, ne cunoastem?!
eu stau pe uverturii colt cu dezdrobirii (intre gorjului si armata), vin in 2 saptamani!
Ma, sa fie, eu am stat pe Uverturii, la soacra-mea, care tot acolo locuieste! La parter este un magazin de mobila, de fapt mai multe, hihihii, un fost restaurant parca, o librarie pe colt! Mica-i lumea, zau!
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Garofitzaquote:
fetele din militari!
eu stau pe uverturii colt cu dezdrobirii (intre gorjului si armata), vin in 2 saptamani!
Ma, sa fie, eu am stat pe Uverturii, la soacra-mea, care tot acolo locuieste! La parter este un magazin de mobila, de fapt mai multe, hihihii, un fost restaurant parca, o librarie pe colt! Mica-i lumea, zau!
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
mai nu ma omori! acolo ie! la ce nr sta soacra-ta? mai stii, poate ne si stim, poate bem cafeaua-mpreuna, vorba vine!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405
gandacelu spune:
(ia uite domne, mare-i uverturii asta, se relizeaza domne astia de pe uverturii, unii prin canada, unii prin USA hahaha ce chestie!)
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405
raluca.gabriela spune:
Am o veste buna pt mine: e prima dimineata in care sunt treaza de doua ore si inca n-am varsat...
Ela, capsuni sigur vor fi pe 30 mai, ca e ziua mea :PPPP. Stiu asta ca mama imi aducea mereu 2-3 ladite cu capsuni chiar atunci. Mie imi e atat de pofta de ciresele alea pietroase, ca am si visat asa ceva.
Ca tot a venit vorba de vise: nu stiu daca e bine sau rau, daca e rau sa nu imi spuneti, dar eu mi-am visat copilul. Nascusem prin cezariana, acasa, si aveam o fetita atat de frumoasa... Avea parul castaniu si ochii atat de albastri ca imi dadusera lacrimile. Stateam cu ea in brate, ma plimbam prin casa, a fost atat de real ca mi-a luat ceva pana m-am dezmeticit... Eu stiu sigur ca voi avea fetita, simt asta si in plus mi-am dorit tot timpul sa o am. Ochi albastri nu au decat tatal meu si al sotului, in schimb el e chiar brunet cu ochii aproape negri, eu satena cu ochi caprui, deci nu cred ca am vreo sansa sa o am bruneta cu ochi albastri :P.
Roserb, sunt foarte fericita ca mergi si tu la mare :))))). Macar nu sunt singura. Noi vrem in ultima saptamana din iulie, o sa am atunci cam 16 - 17 saptamani. O fi bine?
sa cresteti mari! :-)
Ela2001 spune:
quote:
Originally posted by roserb
Eu cred ca m-am prostit, de unde data trecuta n-am avut deloc pofte , acum ma apuca diverse chestii ciudate : saptamana trecuta am mancat slanina afumata - si nu putina - o fi rau?
roserb si eu am mincat zilele trecute slaninutza afumata ca asa pofta mi-era...
Lasa ca e bine ca nu poti minca dulciuri ca astea ingrasa.Eu una as minca tot timpul dar incerc sa ma abtin ca deja amluat vreo 4 kg.bang]
Si eu am noroc cu mama ca-mi mai gateste ca de la servici vin asa de obosita ca nu mai vad decit patul.
Ela2001 - 16 saptamini de la UM
Julia Dream spune:
quote:
fetele din militari!
Pai sa ne cunoastem Gindacelule, dar nu numai intre noi, "militaroasele", ci si cu celelalte fete. Am tot urmarit alte mamici mai "mari" decit noi si ele s-au intilnit de citeva ori pina au nascut si din ce au scris am inteles ca e grozav sa te intilnesti cu "burtici" de aceeasi virsta.
fulguletz spune:
quote:
fetele din militari!
mai sa fie! pai si eu am stat 6 ani tot in Militari, aproape vis a vis de fabrica de lapte, unde se face acum Cora. Julia, parca tu ai zis ca stai prin zona, daca stii un bloc care are la parter cofetaria Excelent si o librarie. Si parca era si un magazin de paine , dar sincera sa fiu, acum nu mai stiu daca mai e..
Eu inca mai am acolo apartamentul si sta sora-mea in el.
ma dar mica e lumea asta...
10 saptamani de la UM
fulguletz spune:
va uitati maine la Eurovision?
eu sunt tare curioasa ce va face Max, reprezentatul Germaniei. Si petru Ro , am inteles ca va canta Sanda Ladosi.
10 saptamani de la UM
Jasmine spune:
Eu ma tot straduiesc sa mananc broccoli.Doar il oparesc un pic in apa cu sare si cand s-a racit il fac salata,cu ulei si lamaie.Dar nu prea are nici un gust.Si e cam scump.In Carrefour e 112000 lei/kg.
Dar insist,ca mi-a zis dr. ca e bun pt ca are mult acid folic.
Jasmine
12 saptamani
Julia Dream spune:
Fulguletz, stiu blocul. Mai ales cofetaria Excelent!!! (mama ce prajituri bune...) Iar de la libraria aceea mi-am luat saptamina trecuta Dr. Spock. Ai dreptate, magazinul de piine nu mai e, deocamdata este inchis.
Chiar ca e mica lumea! Sau poate ca barza s-a oprit mai mult in zona Militari primavara asta
Jasmine, eu am gatit broccoli dupa o reteta pt conopida. Ma gindesc ca fiind din aceeasi familie de legume, poti sa te inspiri asa ca sa le dai mai mult gust. Eventual ai putea sa faci un fel de musaca de legume, in care sa pui si broccoli. Ah, cit as vrea si eu sa pot minca, stiu ca e sanatos, dar nu-mi place gustul nici de frica .