Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Julia Dream spune:

Roserb, esti grozava!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

roserb esti o scumpa.
sper sa iasa cu ochi albastri,daca nu ... ii pun lentile de contact.

Ela2001 - 16 saptamini de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Eu am o mare problema.. Nu mai stiu ce sa mai mananc.. In fiecare zi mananc branza, legume si fructe si mi s-a cam acrit. Pestele nu prea imi place, fata de carnea de pui am capatat o oaresce aversiune, asa ca pur si simplu nu mai stiu ce sa mananc care sa fie si sanatos.
De exemplu acuma mi s-a facut foame si singurul lucru care mi s-a parut acceptabil a fost o pizza.
Voi ce mancati? Gatiti? Ce??

Mergi la inceput

Eliza5 trebuie neaparat sa maninci si carne.Incearca snitele din piept de pui ca nu sint asa de fade.
Eu aseara am avut pofta de ficatei de pui si i-am mincat cu piure si salata verde multa.
Citiva ficatei de pui din cind in cind nu fac rau.
Si spanacul e f bun,mai ales ca are mult fier.
Am mai facut si friptura de vaca cu sos de rosii si spaghete.
Hai ca mi-e o foame de mor si am inceput sa salivez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Eliza, si eu am aceeasi problema ca si tine... in ultima vreme numai cand ma gandesc la unele mancaruri m-i se acreste. Nu pot sa mananc nici eu carne. Foarte putin pui, dar in nici un caz de peste sau de porc. Si nu pot sa mananc mancare gatita...
In schimb as manca intr-una branza topita cu rosii.
Imi iau multe fructe, ieri am mancat singura un pepene galben intreg.
De-abia astept sa apara conopida si malaiul pentru fiet. Mi-e asa de dor sa mananc malai...

Acuma mi-ai facut pofta de pizza...

Dana
12 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Ela,
Multumesc mult de sugestii. Am prins cel putin 3 :-) Spaghete, spanac (exista acum prospat in piete?) si friptura de vita.

Problema mea este ca lucrez pana foarte tarziu asa ca nu am apucat sa-mi dezvolt abilitati culinare :-) si nici imaginatie prea mare in domeniul asta nu am.. :-(

Mergi la inceput

Da,exista spanac proaspat.Si eu de-abia astept sa maninc spanac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Danette,cum adica abia astepti sa apara malaiul pt fiert?

Jasmine
12 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Jasmine, stiu ca mai trebuie sa astept pana prin august... e vorba de malaiul (porumbul) acela "in lapte" care nu este furajer... ci pentru consumul oamenilor. Malaiul care se gaseste in comert in conserve... Doar ca proaspat fiert este mult mai bun.

, Dana
12 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia Dream spune:

Eu una mancinc cam asa:
-Spanac am facut si eu de foarte multe ori pina acum (dar din cel congelat, caci mi-e cam lene sa-l curat pe cel proaspat ),
-tocanita de ciuperci proaspete (eventual si pilaf cu ciuperci, dar mai multe ciuperci decit orez)
-ostropel de pui cu piure sau cu cartofi prajiti (dar cartofii prajiti doar "la zile mari")
-ciorbita de legume (cit mai multe legume)
-iaurt cu cereale dimineata
-am gatit si brocoli congelat, dar nu mi-a prea placut, caci seamana cu conopida, si din pacate eu nu sunt "prietena" cu conopida
-fripturica de porc pe gratar (facuta bine) o data pe saptamina
Cred ca face parte din ciudateniile sarcinii, dar eu nu prea mai pot sa vad (de mincat nici nu mai vorbesc) pulpele de pui. Si imi pare tare rau, caci imi placeau.
Mmmm, abia astept sa ajung acasa sa maninc!

Mergi la inceput