fibrom si placenta jos inserata
Iubitele mele,
in urma unei scurgeri maronii am ajuns urgent la ecograf unde mi s-a descoperit un fibrom uterin de cca 2 cm, un cheag de singe ramas pe undeva pe-acolo si placenta jos inserata. Mi s-a dat concediu medical 2 saptamini si tratament cu Utrogestan, Vit E forte si No-spa.
Mi-e frica de mor, mai ales ca din cind in cind inca ma mai doare burtica si am senzatia de "durere" sau "greutate" jos, acolo, pe linga perineu....sint ingrozita si mi-e frica rau!
A mai patit cineva asa ceva? Acum m-am intors la servici si mi-e teama si cind ma enervez. Cit am stat in concediu am stat in pat si am plins ca o fraiera gindindu-ma numai la oribilitati.
Astept cuvintele voastre si va pup mult.
Simina,
12 sapt de la conceptie.
Raspunsuri
floaredecolt spune:
DRAGA SIMINNA,
Nu dispera, pentru ca toate au o rezolvare. Eu sunt insarcinata in 26 de saptamani si la inceputul sarcinii am avut si eu o problema oarecum asemanatoare, dar datorita doctorului meu foarte bun (dr. Peltecu)totul s-a rezolvat repede. Am luat utrogestan cate 6/zi si no-spa din cand in cand pana la 12 saptamani, dupa care nu am mai avut nici o problema. Deci capul sus ca totul se rezolva.
Te pup si numai bine iti doresc.
roxanaz spune:
Draga Simina nu ai de ce sa iti faci atitea probleme. incearca sa te linistesti, sa nu stai in picioare prea mult si sa nu te obosesti. tratamentul pe care ti l-a prescris doctorul este cel standard in asemenea situatii si da in cele mai multe cazuri rezultate bune.
si eu am stat la inceputul sarcinii o luna acasa su iminenta de avort ....si acum am 28 de saptamini si un pitic vesel si jucaus in burtica. daca mai ai dureri ia imediat un No-spa sau un scobutil si, mai ales, fara efort, totul va fi bine!
sarcina usoara si fara probleme,
Roxi
bibi spune:
Draga Siminna, parca ai citit din fisa mea medicala si uite-ma acum cu un bebelush de 10 luni sanatos si voinic.
La mine fibromul nu a crescut in timpul sarcinii.
Sarcina usoara si un bebelush sanatos si frumos!
Ela2001 spune:
Draga Simina si eu am patit la fel la inceputul sarcinii.Doctorul mi-a zis sa iau No-spa cind ma doare burta,dar n-am luat decit o data,n-am vrut sa ma indop cu medicamente.Acum mai am uneori dureri cind merg f mult pe jos.Dar totul e ok cu sarcina.
Stai linistita si sa nu faci efort.
Ela2001 - 16 saptamini de la UM
bunny spune:
Iubita
si eu am patit ca tine cu ambele...acum sunt in 30 saptamini, fibromul la 18 sap nu s-a mai vazut la eco ( deci tot asa de bine se poate retrage ....sa nu-ti spun ca am facut doua eco la inceput si la prima mi-a gasit fibromul de 8-9 iar la nici 3 zile la Iosup a fosr de 3 ...asa ca si cu ecografii astia ....numai nu te ingrijora , ca daca este -nu esti singura, se pare ca e ceva comun )
Ceea ce trebuie sa ai grija nu te obosi, nu RIDICA ( ti-o spune Stan Patitu care s-a vazut in 29 sap si a ridicat un pici de 2 ani si cine a petrecut o nopate in spital, cu o mica dar tare sperioasa hemoragie ) . Asa ca ai grija, e cel mai bun sfat....eu una am avut pina atunci, mi-am luat si carucior de cumparaturi..etc..dar uite ca dragalasenia unui copil m-a facut sa uit ca sunt mai grei decit cumparaturile mele..etc..si era s-o patesc.
In rest , sarcina usora, ai grija de tine, placenta tot asa acum s-a ridicat ...deci nu intra in panica.
Mani
36ani/ gemeni
28wks
adinap spune:
incercati sa vedeti ce e si cu embolizarea
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=23533&whichpage=5