Toxoplasmoza, chlamydia, listeria, mycoplasma

Toxoplasmoza, chlamydia, listeria, mycoplasma | Autor: infofun

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor! Am si eu cateva intrebari,ca ma simt ca picata din plop, vreau si eu un bebica, insa as vrea sa fac niste analize inainte asa preventiv, caci nu vreau sa trec prin cate a-ti trecut unele dintre voi (sun tare fricoasa si imi fac griji din orice nimic), stiu ca nu poti preveni chiar totul dar macar sa am constiinta impacata ca am incercat.
Asadar pote cineva sa-mi explice ce sunt si cum se fac (sangvin sau prin secretia vaginala)aceste analize, de care am tot citit pe site:
Toxoplasmoza,Chlamidia,Mycoplasma, listeria, Ureaplasma si imunitatea la rubeola(cum se varifica?)?

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Analizele pt. chlamydia, microplasma, ureeaplasma se fac si din secretie si din sange, restul cred ca se fac doar din sange.Trebuie sa faci ca sa fi sigura de ele toti factorii, IGg, IGm si cred ca si IGa, dar sunt suficienti doar IGg-ul si IGm-ul. Bafta si sa speram ca nu ai probleme cu ele.
Daca esti din bucuresti cel mai bine de facut e la Istitutul Cantacuzino

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Multumesc,dar ce sunt IGg-mul, IGm-ul, IG (scuze...,dar eu nu am glumit,cand am spus ca sunt picata din plop, chiar nu inteleg)

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

IG-urile de orice tip eu stiu ca sunt anticorpii care arata daca infectia a fost in organism(IgG) sau daca este inca(IgM, IgA)
http://www.eva.ro/sanatate/articol269.html
pt.mai multe detalii mai poti citi si aici

quote:
Originally posted by infofun

Multumesc,dar ce sunt IGg-mul, IGm-ul, IG (scuze...,dar eu nu am glumit,cand am spus ca sunt picata din plop, chiar nu inteleg)

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Tumpi, la Institutul Cantacuzino, pt. aceste analize iti tb. trimitere de la medic, sau te duci pur si simplu si contra cost ceri sa ti le faca? Si cam care sint preturile?

Mergi la inceput