Mamica de mai-iunie (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Sa va linistesc putin cu kg in plus - si binenteles ca sa ma dau si eu mare: cand am iesit din maternitate aveam - 6 kg, acum sunt deja 11 in minus. Sunt tare mandra ;) ... dar cred ca si din cauza stomacului.

Laurina, daca il prind zambind, normal ca nu ezit sa-i bag blitzul in ochi ;) Dar ne trebuie alta camera digitala, ca pe asta noua am dat-o inapoi fiind o aberatie. Acum e tati la dat sa pape si e tare mandru ... tot imi povesteste ce frumos e fii-su, ca are degetele frumoase, ca are gene lungi, ca are totusi sprancene, etc. N-am vazut asa barbat indragostit de copilul lui. Intra pe usa si primul drum il face sa-l vada pe fii-su, dupa vin eu la rand ... noroc ca nu sunt geloasa pe Cris ;)

Ei, gata cu povestile ... trec la datorie. Pupici!

Irinusha & Cris (03.05.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Iuliana, astazi este ultima mea zi de lucru. De maine sunt in concediu. Uraaaa!!!!!

Sper ca acum voi avea mai mult timp sa intru de acasa pe forum si sa povestesc cu voi.

Iulia P. si bebe Thomas (35 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Concediu placut Iulia.
Si eu sunt in concediu de vreo doua saptamani, dar deja nu mai stiu ce sa fac acasa. Inainte trecea timpul mai repede, cand eram la birou. Iar acasa, din cauza gabaritului pe care il am, nu prea pot sa fac multe. Dar incerc sa ma odihnesc si sa ma pregatesc pentru perioada care va veni.
Astazi am fost din nou la control si se pare ca bebele nu se grabeste. Mai avem cateva saptamanai pana in 2 iunie.
Irinusha , sa-ti traiasca Cris ca tare cuminte mai este, si frumos...
Lauraa Felicitari pentru Lara, la 4,13 kg este cea mai grasuta bebita.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Multumesc, Clau. Intr-adevar, si eu ma gandesc ca ma voi plictisi un picut acasa, dupa vreo saptamana de odihna. Totusi, se pare ca trebuie sa strangem puteri acum, inainte de marele eveniment, caci dupa ce apar bebelusii nu va mai fi timp de odihna...

Iulia P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna Burticute, Mamicute si bebelusi draguti,

Vreau sa felicit pe proaspetele mamici si sa le urez refacere rapida si bebelusi sanatosi.

Fetelor, care o pune in listuta pe Ghgeni cu fetita, pentru ca a anuntat ca o sa aiba o fetita si este pusa in listuta cu baietel?

Eu sunt bine, sa zic asa. Chiar daca am inceput sa slabesc. Au inceput din nou greturile si vomitaturile. Nu am chef de nimic nici sa mananc, nici sa beau. Nici nu vreau sa va mai spun cat am luat in greutate pana acum pentru ca nu ma veti crede. Doar ca toti doctorii de aici mi-au spus ca atata timp cat fetita este ca masuratori bine, nu trebuie sa-mi fac probleme ca am luat putin in greutate.
Va pup si mai vorbim!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei (4 ani) si a Mariei din burtica (34+ saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Buna dimineata fetelor(la mine e dimineata)!!!

Multumesc frumos pt cuvintele incurajatoare. Stiti, e asa de bine sa poti spune la cineva ce te"doare". Parca te simti mai bine dupa.
O sa mai treaca cumva inca 10 zile.
maine merg si eu la control. Nu cred ca ma mai cheama la inca unul inainte de a naste. O sa vad maine.

Irinusha, asa frumos povestesti de Cris. sper sa-ti treaca cat mai repede efectele secundare de la pastile. AAA>> si feliciari pt kg "pierdute".

Tutus, tot am vrut sa te intreb cum l-ai pregatit pe Raulica pt intalnirea cu bebe.
Andrei ma intreba in fiecare zi cand iese bebe.

Pupici
dana in 37+ de saptamani si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Iulia,concediu placut!
Mihaela am pus pozele facute azi in albumul "prieteni"
Fetelor sunt mamica cu diploma .Pe diploma este trecut si Dan,chiar daca el nu a fost azi,cand,in sfarsit am vazut si filmuletul cu nasterile.Laura glumea spunand ca era sigura ca o sa vedem caseta azi tocmai pt. ca nu au venit si viitori tati

iuliana & din burtica (33+ sap.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetele, mai intru si eu sa vad ce mai ziceti.
Laurina, simpatic tati al tau, se vede ca abia isi asteapta micul fotbalist.
Irinusha, tare rau trebuie sa fie sa nu poti manca decat asa ceva. Multa sanatate!
Iulia, bucura-te de concediu in tihna. Abia astept si eu, deja numar zilele...
Clau, e bine intr-adevar sa te odihnesti inainte de marea intalnire, sper sa apuc si eu macar cateva zile.
Ralu, cica starile astea de voma ar fi semn ca se apropie nasterea. Am avut si eu cateva zile cu greturi da tot mi-era foame uneori, de bagam ca sparta. De fapt nici acum nu m-au lasat de tot, da parca azi fu mai bine. Sper sa iti revii sa nu te mai chiuie greturile.
Dana, sa ne spui ce a zis doctorul.
Felicitari mamicilor cu diploma, poate ne mai dati si noua cate o idee sa o aplicam la nastere...
Pupici la toate

Irina, burtica cu baietel

36+ saptamani (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cady spune:

Buna dimineata fetelor,

Iulia, concediu placut. Cat mai multa odihna.

Iuliana, felicitari pentru diploma. Asa mama responsabila si cu diploma.

Clau, te inteleg foarte bine. Si mie mi se pare un secol pana pe 2 iunie. Iar doctorul meu a fost si mai dragut cand mi-a spus ca s-ar putea sa mai intarzie pentru ca asa sunt baietii si e si foarte sus asezat. Sunt alaturi de tine.

Irinusha, imi pare bine ca este cineva care spune ca a scapat asa repede kg. Deci mai exista speranta...

Tutus, este un dulce R. Chiar zilele astea ma gandeam ce as fi facut daca as mai fi avut un copil si ar fi trebuit sa ii explic ca va avea un companion. E un lucru foarte delicat. Ti-a dat Dumnezeu un copil intelept.

Madutza, tu cum te mai simti? Cum stai cu moralul?

Cady si bimbirica baietzel 37+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna dimineatza burtici [grav], mamici si bebelusi !

Ne-am trezit si acum hai la raport!

Tutus, mey tu o sa faci diabet cu asa copii dulci!

Ralu, crezi ca se pregateste BB sa apara?

Iulia, odihna placuta acasica. O sa vezi ca intri tu si in ritmul de leneveala , eu am reusit si acum nu stiu cum sa mai ies....

Cady, eu stau bine cu moralul. In fiecare noapte visez ca am nascut si ca am printesa in brate, ca o alaptez, ca o iubesc. Acum nu mai imi place sa fiu gravida (pana acum a fost totul super), ma dor oasele, picioarele, ma apasa peste tot...sincer va spun ca am impresia ca nu mai pot. Este mare BB-lina. Cel mai tare ma enerveaza ca nu ma simt in stare sa fac nimic, obosesc imediat. Gata cu vaicareala!!!

Acum trebuie sa ma ducin oras, vreau sa trec pe la biserica, sa il chem pe preot sa ne faca sfestanie in casa zilele astea. Stiti ca ne-am mutat in casa noua, si acum vine si BB-lina...
Va doresc o zi superba!

Madutza & ingerasul din burtica in 38+ saptamani

Mergi la inceput