Mamica de mai-iunie (40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monet spune:

sa ne auzim, madutza! bebe vine, vine mai repede decit crezi!:) iti tinem pumnii si ne gindim la tine!! sa nu ne uiti cind te intorci!

irinusha, am fost si eu habauca si ma dureau toate in prima saptamina... acuma ma simt mai bine si asta poate ca tot urc si cobor scarile de la parter la etaj, ca mi s-o fi dus si febra musculara:). mie mi-au pus un stitch la labia stinga si da, o simt si eu ca si cum nu era inainte dar doctorita m-a convins ca se va 'absorbi' si voi fi la fel ca-nainte! asa ca, asta-i si la tine, irinush, nu te dispera:) - stiu ca nu te disperezi din atita lucru doara, nu?:) voua va mai curge singe/chestii ca la ciclu? eu am zile cind zic gata s-a terminat, apoi mai vine ceva, asa galbinicios cu oleac' de sinje.... la voi cum e, mamicile care ati nascut?

pupici, mwa-mwa, pe obrajiori!

mona si lia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetele, uite ca imi mai bag si eu nasul putin...
Mersic de incurajari, si eu ma gandesc ca daca o fi sa nasc cu altcineva, asa vrea Dumnezeu, si poate sa fie mai bine decat cu doctorul meu (oricum n-as putea face comparatia, nu?).
Dana, la mine normal venea doctorul cand nasteam chiar daca nu era atunci de serviciu la spital, ii dadeau telefon de la serviciu. Din pacate pentru mine acum pleaca in concediu. Chiar voiam sa il intreb acum vreo luna daca se gandeste sa isi ia concediu in perioada asta da nu l-am mai intrebat. Cine stie, poate bebe il asteapta sa se intoarca si daca nu o vrea el inseamna ca nu ii place de nenea doctorul ca il tot palpeaza pe la caput mereu :-)
Madutza, daca nu ne mai "vedem" pana vine bebe, nastere usoara si sa te refaci repede! EU cred ca ai luat cea mai buna decizie, si eu ma gandeam daca ai putea in caz ca se declanseaza sa te duci fuguta la Bucuresti, da e cam mult de mers in dureri, mai bine asa, pentru siguranta. Pupici si numai bine, abia asteptam sa primim vesti de la tine.
Mona, ce-mi place ca esti mai optimista (sper ca nu ma insel da parca tonul tau e un pic mai vioi, mai incurajator). Tu prin definitie esti o optimista, da e tare rau cand nu poti sa te refaci, sa te odihnesti. Acum e mai binisor un pic nu? Eu parca citisem la un subiect pe forum ca scurgerile alea (parca lohii se numesc) pot sa fie mult timp si era ceva cu cifra 6, da nu mai stiu daca saptamani sau luni (parca luni e cam exagerat,nu?)
Irinusha, si eu cred ca in timp n-o sa mai simti chestiile alea ciudate pe jos. Da cere ceva timp. Cat despre slabit stii cum e vorba, scopul scuza mijloacele... Bine ca tu nu ai vrut sa folosesti mijloacele asta, da macar daca tot te chinui asa macar sa ai si un folos. Sper din tot sufletul sa te simti mai bine. Ce ciudat sa nu poti manca tocmai salate si fructe care sunt asa de sanatoase.

Tutus, Gabitza, ce se mai aude?

Irina, burtica cu baietel

36+ saptamani (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

irinel, sa nu-ti faci probleme daca CUMVA se apuca bebe sa vina cit timp doctorul tau e plecat. sa fiu sincera, din cei 5 (!!!) medici pe care i-am avut, am nascut vineri/simbata si desigur altcineva era 'on call' - s-a dovedit a fi o experienta excelenta!! totul a fost calm si a curs cum nu se putea mai lejer:) (la propriu, ca curjea amnioticu' din mine, de numa-numa:)).
da, sint mai bine acum, de cind am ceva vreme sa ma mai si odihnesc. iau medicamentul ala pentru lactatie si-apai om mai vedea. intre timp, lia creste si e tare multumita (tot mai vrea titica, ca nimic nu se compara cu tzitzi a lu' mama) si asta conteaza mult, nu?;)

pupici!! si aveti grija de voi!!

mona si lia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Mona, ce bine ca Lia prefera sa suga la san. Cand va veni laptele va putea sa traga si ea, si sa nu mai fie nevoie sa te mulgi.

Madutza, daca mergeti la Bucuresti o sa fiti mai aproape in caz ca se intampla ceva in week-end. Sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos.

Irinel, chiar daca doctorul tau va fi in concediu va fi altul sa se ocupe de tine . Si tu trebuie sa ai incredere in tine si in bebele tau. Cineva acolo sus va avea grija sa fie totul bine. Voi veti da lupta cea mare si uneori interventia doctorului este doar la sfarsit.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

Buna burticutzelor si mamicilor,

in sfarsit am apucat sa mai intru si eu p-acilea sa vad ce mai e nou.

Angy felictari pentru Ami. Sa fie cuminitica si sa va faca fericiti.

Eryka chiar daca nu vreau sa profit de soacra-mea, ea se poarta de parca as fi handicapata si nu ma lasa sa fac nimic. Ceea ce, intr-un fel ma deranjeaza ca imi place sa am lucrurile sub control.

Tutus si Madutza nastere usoara! Madutza incearca sa te odihnesti cat de mult.

Piatra lunii felictari pentru bebe. Cum a decurs nasterea? cum e bebele? ai laptic deja?

Monet, sa stii ca eu te pretuiesc pentru cat esti de perseverenta. Cred ca e foarte usor sa renunti la hranirea la san cand sunt probleme mari si esti obosita, dar cu atat mai mult esti de apreciat ca n-ai renuntat pana acum.

Eu am intrat azi in 39 de saptamani conform ecografiilor... se cam strange funia la par. Am inceput deja sa am niste crampe ca cele de ciclu. Aseara chiar am avut niste contractii nedureroase, dar destul de numeroase care m-au facut sa cred c-a sosit momentul. Miercuri merg din nou la control si sunt foarte curioasa ce-mi va spune atunci doctorul.

Irinel, mie mi s-a spus ca ma induce daca depasesc termenul cu 10 zile. Deci nu mai tarziu de 2-3 iunie ar trebui sa nasc dar n-as vrea sa intru in prelungiri. Si mie mi se umfla picioarele dar am observat ca n-are nici o legatura cu cat de sarat mananc ci mai degraba cu cat de obosita sunt si cat de multa apa beau.

Christina (saptamana 39)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Buna mamici ,bebici si graviduitze

Eu am fost ieri la control ,bebelina a coborat si mai mult este deja cu capul intre oase ,iar eu nu sunt inca deskisa deci probabil ca poate mai stau vreo saptamana ,ma pus si la monitor iar bebelina e harnicuta in miscari .Ce s zic ?Poate spre sfarsitul saptamanii viitoare?Oricum nu mai am decat o saptamana si putin pana pe 25 ,eu ma simt tot mai obosita ,ufff,dar lasa ca se termina acusica.

Madutza tin pumnii ,o nastere usoara si sa vii cu bebelina cat mai repede acasica .
PIATRA LUNII bine ai revenit cu bebelina ,sa-ti traiasaca si sa va faca fericit ,multa sanatate tie si bebelinei.

Eryka & sufletzica din burtica (38 sapt.)

Mergi la inceput

Fetele da vad ca sunteti chiar vrednicute mai ales pentru o zi de sambata... ceea ce ma bucura evident.
Tutus tii surprizuta in brate?
Gabitza ce se mai intampla? Ceva noutati?
Monet, ce bine ca esti un pic mai odihnita. Pana la urma asta e important, viata merge inainte, Lia e sanatoasa si creste, plus ca e inca indragostita de tzatzucile lu mami, asa ca, fruntea sus!
Christina, deci mai e un pic si vine bebe. Sa ne anunti cand vine vremea, noi tinem pumnii sa mearga repede si usor si bebe sa fie sanatos. Si eu am observat ca umflarea picioarelor se leaga mai mult de oboseala si daca tin picioarele numai in jos sau ma mai si intind ziua, desi doctorul mereu ma piseaza cu sarea, da in weekend de ce ar fi mai desumflate, ca doar de mancat mananc la fel..
Clau si eu tot asa ma gandesc, incerc sa fiu optimista. Tu cum te simti, da bebe semne?
Eryka, bebelina poate vrea sa te ia prin surprindere... Hai ca mai e un pic si o sa o tii in brate.

Va pup fetele, ma duc la nani, si va mai vad maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

buna fete dragi

tot aici sunt si nu cred ca se intampla ceva in curand caci nu am mai avut dureri, pur si simplu au disparut....asha ca nu imi urati nashtere usoara caci mai am de ashteptat.

oricum daca e sa fie ceva promit inainte sa plec la spital ca intru pe forum si spun ca e pe vine...hehe...

va pupic...gabitzoasa

gabitza DPN 4 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Buna fetelor!
Irina,asa este ma apropii incet-incet .Laura mi-a adus ieri carticica "Mama si copilul",asa ca la teorie stau bine sa vedem cu practica cum o sa ma descurc
Tutus cum a fost?Esti cu bb in brate?
Madutza sper ca esti bine si ca o sa ai o nastere usoara maine.
Gabitza asa sa faci,sa ne spui cand este pe drum bb...

iuliana & din burtica (33+ sap.)

Mergi la inceput

Buna fetele!

E asa un soare frumos afara... Da eu cred ca acum o sa trag un pui de somn, sa profit de faptul ca e duminica (si ieri am dormit destul de multicel). Pe urma cred ca ies putin la plimbare prin imprejurimi.
Vad ca nu avem noutati de la Tutus, sper ca e bine si ea si bebe.

Gabitza, se pare ca au fost contractii false, cica pot fi chiar foarte dureroase. Mai asteptam vesti de la tine oricum

Iuliana, eu nici macar la teorie nu ma simt prea tare :0(( da oricum stiu mai mult decat stiam acum cateva luni, ca am mai citit in carticica pe care mi-am luat-o. Sper sa ma descurc la fata locului mai ales ca aici la spital te si invata cum sa il infasezi, sa il speli, sa il alaptezi...

Vineri i-am luat in sfarsit carucior lui bebe si scaunel de masina si ieri le-a asamblat tati si mi-e tare drag de ele, imi imaginez cum va fi cand il voi plimba pe bebe cu ele.

Sper ca toate sunteti bine si va bucurati de weekend-ul asta.

Mamicilor, toate bune cu voi si bebeii vostri?
Mona, se simte ceva de la medicament? Stiu ca abia l-ai inceput da ma gandesc ca poate-poate are efect mai rapid...

Pupicei

Mergi la inceput