Mamici din Militari
Raspunsuri - Pagina 4

gandacelu spune:
gandacelu spune:
 vecinelor! ai salutare! ai cand ne vedem?!
io maine -e sarbatoare- merg in poli la biserica!
am o fetita de 2 ani - ileana
eu sunt relativ inalta si relativ slaba (incepe sa mi se vada sarcina)
in rest - la castani, in parculetul cu nisip de pe uverturii la dealul lui tugulea sau in cel de la gorjului
si in zilele mai ploioase, ca cea de azi, la sir - e super!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Garofitza spune:
Garofitza spune:
 Gandacele, eu vin, dar la anul poate!
In alta ordine de idei:
1. ce sarbatoare-i pe 25?
2. update si tu poza lui Ileana, sa o vedem cat a crescut.
3. ti-ai cumparat TV sau nu?
4. cum rezisti maica, in Sir? ca fumeaza pimponetele alea de vanzatoare ca serpoicele (ce se cred)! L-am lasat pe Alex la spatiul amenajat pentru copii, dar dupa 15 minute, parca si eu fumasem la cot cu ele.
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

ralualexandrei spune:
ralualexandrei spune:
 Gandacel eu nu am puterea de a iesii afara cu ei deocamdata pt. ca sunt racita cobza,stii tu toti prostii racesc iarna si doar desteptii vara ,mai am si febra pe deasupra asa ca nu-mi ramane decat sa regret si sa
,mai am si febra pe deasupra asa ca nu-mi ramane decat sa regret si sa 

ca nu ne putem intalnii.
ca nu ne putem intalnii.

andrei

gandacelu spune:
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Garofitza
Gandacele, eu vin, dar la anul poate!
In alta ordine de idei:
1. ce sarbatoare-i pe 25?
2. update si tu poza lui Ileana, sa o vedem cat a crescut.
3. ti-ai cumparat TV sau nu?
4. cum rezisti maica, in Sir? ca fumeaza pimponetele alea de vanzatoare ca serpoicele (ce se cred)! L-am lasat pe Alex la spatiul amenajat pentru copii, dar dupa 15 minute, parca si eu fumasem la cot cu ele.
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
1. pe 24 iunie, mare sarbatoare mare ( a fost deja!): Nasterea Sf. Ioan Botezatorul! (sanzienele)
2. ai ca va pun next uic de la party de 2 ani!

3. (...)

4. eu ajung ori f de dimineata, ori f seara, cand nu prea mai e de stat afara... sincer, mai mult se fuma in parcul de copii, la nisip, decat in sir... m-am ofticat si mi-am luat copilul acolo, ca se joaca tare fain, toboganul din sir e mai de marimea ei, nu ca ala din parc de care ii e frica!
ai pup si te astept!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

gandacelu spune:
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by ralualexandrei
Gandacel eu nu am puterea de a iesii afara cu ei deocamdata pt. ca sunt racita cobza,stii tu toti prostii racesc iarna si doar desteptii vara,mai am si febra pe deasupra asa ca nu-mi ramane decat sa regret si sa
ca nu ne putem intalnii.
andrei
ai nu plange mama draga ca nu mai plec nicaieri d-aicea, ne-om vedea, noi sa fim sanatosi!

btw: nu-mi mai vand apartamentul, ca e tare frumos... astept sa pot sa-mi fac casa... visacele!

ralualexandrei spune:
ralualexandrei spune:
 Mersi pt faza cu sanatatea ca acum chiar am mare nevoie,ca de 3 saptamani dau din una in alta .Succes cu casa visurilor tale.
.Succes cu casa visurilor tale.
andrei

rodika spune:
rodika spune:
 Fete ce mai faceti?Ce va fac bebeii?Asta mic al meu doarme acum,dar m-astept sa se trezeasca ,caci imi va simti lipsa.Daca stau cu el in pat,doarme si 3 ore...cum il las singur  ,gata...dupa 3-5 minute se trezeste.E un mamoooos...vrea in brate ,se vaita ca sa-l cocolesc ,mama-mama!!!
    Hai sanatate la bebei!

Cary spune:
Cary spune:
 Si al meu e super mamos,cu deosebirea ca NU ARE CE CAUTA la mine in pat.
Doarme in patutul lui de cand a venit din maternitate.
Sanatate copiilor,ca nu mai sunt bebici de mult!

rodika spune:
rodika spune:
 Al meu pana la 3 luni a dormit in patut ,apoi am fost in tara si acolo si-a dat peste cap programul.Cand ne-am intors ,n-a vrut in nici un fel patutul ,nici eu n-am avut puterea sa-l las cateva seri ,sa planga.Dup-aia au urmat durerile de gingii,am zis ca-l mai las un pic ,am tot amanat pana acum ,la 9 luni jumate.Basta ,nu-i mai dau nici san noaptea ,tre' sa se obisnuiasca cu suzeta(noaptea).
   Gata ,va salut si numai bine bebeilor si copiilor!
P.s :al meu e bebeu
 http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=150083465&ran=1577

rodika spune:
rodika spune:
 Fetelor ,dar voi cum stati cu kg?Eu aveam 52-53 kg ,acum 67!!!!

nu reusesc sa slabesc ,de fapt...inca alaptez si deci nu tin dieta momentan ...
 nu reusesc sa slabesc ,de fapt...inca alaptez si deci nu tin dieta momentan ...
   Va salut si numai bine!!