Aici, in Olanda (4)
Raspunsuri - Pagina 4
slakje spune:
Stai linistita si in casa, stiu ca nu e placut eu am avut bube si intre degetele de la picioare.
Incearca sa nu te scarpini, sa vezi ca intr-o saptamana iti trece.
Si pe mine tot Alina ma cheama.
mag_d2002 spune:
frumos nume...sper sa imi treaca dar am deja de aproape o sapt si bubele sunt in floare....astept...
danyce spune:
Multa sanatate, Alina!(Mag_d2002).Sper sa iti treaca cat mai repede posibil. Ai grija mare de tine.Stai in casa ca asa trebuie la boala asta. Sper ca ai ceva tratament de la medic, eu stiu ca se da ceva. Nu mai stiu ce ca eram mica cand am avut boala.
Cand sa incepem procedurile de adoptie, Andreea?:))) Vad ca doar tu esti pana acum interesata in barbecue-ul meu. Sper sa mai apara si altele.
Va astept si pe restul sa reveniti pe forum. Numai bine,
Daniela Veuger si bebe mic din burtic
mag_d2002 spune:
Si eu vin, daca ma primesti, cu o prajitura cu tot...numai sa imi revin la vechea fata ca ma ia cu fiori cand ma uit in oglinda. Nu am nici un fel de tratament. Astept doar.
Fleur spune:
Buna fetele!
Alina, insanatosire grabnica! Asa e ,nu te scarpina ca ramai cu semne.
N-am mai dat de mult pe aici caci am avut musafiri din Romania,pacat ca timpul zboara asa de repede.
Noi plecam in Ro la sfarsitul lui iunie,abia astept...
Ancuta, ce mai face Martijn? N-ai mai dat pe la "bebelusi...".Rose creste,vorbeste la greu si pe zi ce trece e mai rasfatata.
Numai bine si weekend placut,
Fleur
PS Am si eu niste poze de la Keukenhof in album (eu am prins o perioada buna)
lena spune:
Buna fetelor,
Cred ca m-ati uitat de cand n-am mai scris...eu sunt in romanika de unde imi vine numai sa fac asa ...zanutza mea creste, creste, creste ca din apa. Acum va scriu de la internet cafe de unde tastatura tzacane ca o nebuna de zici ca este super-epuizata.
Eu am alergat in stanga si in dreapta dupa tot felul de aberatii de acte, a mea fluturasa este cu mamica mea si a devenit o rasfatzata.
Nu vreau sa va deprim, dar sincer aici cheltui mai mult decat in Olanda si e o nebunie in Bucuresti, conduc astia ca disperatzii, mai e si campanie electorala...ce sa mai tot tacamul, de te apuca durerea de cap, noroc cu prietenii cu care evident am recuperat acum, caci altefl ziceai ca o sa mor de deprimare.
Am si racit beton, ca e o vreme de toata minunatzia, cand soare, 25 de grade, cand vantoase cu praf mult si 5 grade, asta e!
Singura chestie buna pe care o fac sie u aici e ca mi-am luat manualele de olandeza sa tocesc un pic si ca m-am dus sa-mi fac toate plombitzele cu alb, si am acum o minunatie de dantura...altfel sincer dupa ce te obisnuiesti cu civilizatia sa te duci la supermarket si sa vezi ca nu gasesti aia, si aia si ailalata, inburicul targului, ca ai mei stai langa Mariott, ce sa mai ceri in alte parti...si nu va mai spun ca deja nu mai zic nicaieri ca ma cheama van den Berg, ca-mi pocesc aia numele intr-o veselie, am renuntat si am trecut la numele de fata.
Nervi imi fac si de la faptul ca vrei sa plimbi si tu copilul cu caruciorul, as de unde, decat pe portiuni mici sa nu fi nevoit sa treci o strada sau ceva ca nu au pante...daca mai vezi undeva o panta la trotuar sigur e o masina parcata drept in fatza sa nu ai cum sa treci...numai de-astea!
Si vesnica indolenta a functionarilor care se uita la tine ceva de genul: cum mai ai avut tupeul sa pleci? stai acolo nu ne mai zapaci pe noi la cap?
Va las acum sa mai scriu si la fetele cu bebelusi, dar va pup pe toate si aveti grija de voi, ca tare mi-era dor sa mai intru si eu aici,
Lena si Freya
ancuta06 spune:
Daniela, eu as veni la barbeque-ul tau, daca nu ar fi asa departe de mine. Dar, sincer, nu imi vine sa plec cu bebe la distante asa mari, ca daca imi face iar urat nu am nici cum sa ajung inapoi acasa asa de repede. Altfel, mi-as fi anuntat prezenta
Fleur, nu mai trec pe la bebelusi pe-acolo pt ca scrieti toate prea mult, si eu nu mai am atata timp sa stau si sa citesc mereu. Sunt prea in urma asa ca nu mai are rost. Am mai avut o tentativa sa revin, dar dupa doua zile cand am apucat iar sa ma uit, aproape trecuseti la partea urmatoare, asa ca am renuntat. Martijn e bine, are si el doi dintisori jos, vorbeste cat poate, dar nu mereu, si in rest e un scump. Incearca sa stea in funduletz si reuseste, cateva secunde, pana se intinde dupa cate ceva.
Lena, eu puteam sa iti zic...daca ma intrebai, ca m-am enervat si eu cand am vazut ce repede zboara banii acolo, sincer, nu mai inteleg nimic. Iar cu functionarii si altele, nu cred ca se va schimba niciodata. Mentalitatea nu se schimba. Poate generatiile urmatoare sa fie altfel, dar nu cred, ca sunt instruite de generatiile compromise deja.
Slakje......mi-a sarit in ochi ca ai scris cu litere mari...GRIJE...e de fapt GRIJA.
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family
desprecopii spune:
da da - e faina ideea cu barbecu=ul. asteptam mai multe stiri.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
ancuta06 spune:
Alina (magd_2002), mi-am amintit acum. Mi-a parut rau ca nu ai venit la Keukenhof si tu, dar acum, ma bucur, totusi. Ca poate ar fi luat si Martijn varicela. Am avut si eu, cand eram mica, aveam 2 ani, nu imi amintesc mare lucru decat ca nu am vrut sa arat niste bubite doctorei, ca erau intr-o zona "rusinoasa". Asa ca le-au vazut pe toate, dar nu si pe alea. Oricum, fetele au dreptate, daca te scarpini iti raman semne urate. Si incearca totusi sa procuri niste substanta din aia mentolata, sa dai pe ele, ca nu te mai mananca asa de rau.
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family
danyce spune:
Salut,
Barbecue-ul l-as organiza intr-unul din primele 2 weekenduri de iunie. Astept vesti vis-a-vis de posibila prezenta. Daca nu se poate atunci, alegem o alta data (dupa ce ma intorc din Romania).Orice idei sau sugestii sunt bine-venite.
Lena, m-ai cam speriat, mai ales ca si eu plec la Romanika luna viitoare si mai sunt si nasica la nunta. Ma ingrozesc doar gandindu-ma la ce se asteapta altii de la mine (spun asta cunoscand mentalitatea de acolo vis-a-vis de cei care stau in strainatate).De preturile actuale din Romania m-a avertizat si prietena mea care se afla acum la mine.
Ancuta, poate reusesti totusi sa vii si tu cu Martijn. Stiu ca e greu cu un bebe mic, dar daca vrei o sa pun in functiune box-ul (tarcul) pe care il am deja si il poti pune pe Martijn acolo. Mai vorbim noi.
Pupicuri la toata lumea,
Daniela Veuger si bebe mic din burtic