Aici, in Olanda (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

salut,

Intru si eu sa va salut ca nu prea am vreme de scris. Fac un tortulet surpriza de ziua mamei pt. soacra-mea.
Vad ca sunteti mai active in zilele astea si ma bucur.
AC, sa stii ca oferta mea ramane valabila. Asa ca, daca voi aveti chef de un gratarel si un mic la mine puteti incerca sa stabiliti o data. daca e asa o sa fac si ceva bun pe langa, prajiturica par exemple.
Fug sa nu mi se arda... Revin eu. Pupici,

Daniela Veuger si bebe mic din burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Ai grija de tortuletz Danyce:):):) Mey, facem si noi cate ceva, nu lasam pe burticica ta tot:):):)... si in bunul stil olandez facem si munca la spalatul vaselor dupa.

Mey eu m-am socat prima oara, dar apoi mi-am zis... nu-i rau sa fii gazda in Olanda.

Anne-Sarah si mamica sa Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Nu-s eu ci Alina de pe (3)

Alina Maria
Nou venit

Netherlands
30 Mesaje
Trimise - 08/05/2004 : 20:52:01
--------------------------------------------------------------------------------

Buna seara,
Si eu sunt curioasa cate saptamani am caci nu sunt sigura ultima zi de cicvlu a fost pe 22 martie si de atunci nimic nu am facut nici un test si nici la doctor nu am fost.
Insa eu sunt sigura ca sunt insarcinata o simt. Este ciudat si greu de explicat insa este asa.
Ce pot sa-ti spun Ancuta si mie mi-ar face placere sa ne intalnim insa nu in cursul saptamani caci sunt la lucru, mai vorbim si poate aranjam.
In privinta limbii olandeze mi se pare grea si i-mi vine greu sa o vorbesc dar pot sa spun ca am ajuns la nivelul trei de limba nici eu nu stiu cum fiindca mi se pare ca nu stiu mai nimic.Sincer nu ma strufoc prea tare e
va pupic!

alina

Anne-Sarah si mamica sa Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata,
Multumesc Andreea pentru orientare in site acum inteleg mai bine sistemul.
Voi ce faceti astazi cum va mai simtiti ?
Mie i-mi vine greu sa cred ca maine iari trebuie sa merg la lucru parca nici n-a fost weekend dar asta e.
A inceput sa ma cam doara capul oare este bine sa iau paracetamol?

Multumesc mult, va pupic !

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Alina, uite un link in legatura cu medicamentele in timpul sarcinii:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=257
Si eu, ca si tine, am simtit ca sunt insarcinata, desi nu aveam atunci nici o zi de intarziere a ciclului. Iar in prima zi care ar fi trebuit sa fie de ciclu, mi-am facut test de sarcina, a iesit negativ. Eram sigura totusi ca sunt, asa ca l-am repetat dupa o saptamana si a iesit pozitiv.
Eu week-endurile le am cam ocupate, mai pe toate, asa ca nu prea as putea, doar daca vrei sa vii la mine intr-o duminica, eventual, sau cine stie. Am putea organiza ceva frumos.

Azi am fost la Keukenhof, cu Ruxi, si a fost frumos, dar am fost dezamagite un pic pentru ca multe din flori au fost taiate deja. Campurile acelea frumoase erau goale, adica ramasesera doar bulbii, florile nu. Asta e. Au mai fost cateva de vazut, totusi, dar erau cam pe moarte. Asa ca cele care vreti sa va duceti week-endul viitor, in special Helbi, macar stiti la ce sa va asteptati.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Ancutza,
merci mult.....Tocmai cautam cum sa ajung pe 20 acolo, si, dupa ce ma consolasem ca asta e, ma costa 130 euro numai transportul, am citit mesajul tau si......nu stiu daca chiar se mai merita, daca zici ca deja multe din flori au disparut:-(
Imi pare tare rau.......

Ralu

Mergi la inceput

Eu zic ca nu merita, Helbi....mai ales ca pana atunci mai dispar multe, la halul in care aratau. Asta e, se termina sezonul lor, nu au ce sa le faca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Multumesc mult Ancutza. Vremea asta ciudata.........din cauza asta am tot aminat si ........asta e........poate la anul, daca vom mai fi pe-aproape

Ralu

Mergi la inceput

Ei, pana la urma, sunte multe locuri mai frumoase de vizitat in Olanda. Ce pot sa-ti spun, insa, ca dupa parerea sotului meu si a multor alti olandezi, Keukenhof-ul nu e demn de vizitat. Ei zic...."ei, sunt flori, le vezi peste tot". Sotul meu acum a fost prima oara, si nu a vrut sa mearga. La fel sunt multi altii. In schimb, majoritatea obiectivelor turistice olandeze le-a vizitat cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Hallo,

Ce mai faceti, fetelor? Eu am fost azi pe la soacra-mea sa-i duc tortuletul cadou si a fost super incantata. La fel de incantata a fost si de florile ce le-a primit de la fiul sau.Bineinteles ca fiu-sau a fost ghidat de nevasta.Am fost pe acasa in trecere (ca sa mancam) si apoi am fost la niste prieteni. Am uitat sa va zic ca si ieri am fost pe drumuri, mai bine zis la Wageningen, la o moara, de unde m-am intors cu un plasoi plin cu de toate. Pana si fasole uscata am gasit acolo, ce sa mai zic de ingrediente pentru prajituri. De acolo (de la toate ingredientele vazute) mi-a venit ideea cu tortul.
Andreea, la mine poti pune vasele in masina de spalat vase, daca tot vrei sa faci cevaGeintje, hoor!A propos de o data posibila, mie imi convine cel mai mult intr-unul din primele weekenduri de iunie. (pe 19 iunie plec in Romania si ma intorc pe 10 iulie, iar luna asta mi-s weekendurile cam ocupate.)
Sa va zic o chestie: bebe al meu danseaza pe muzica in burtica (mai ales daca e muzica saltareata) si reactioneaza cand ii vorbesc in romaneste. Daca ii zic ceva in olandeza, sta linistit.Asa ca fac un romanas sau o romancuta.
Acum ma duc la culcarica deoarece am control maine la ora 8 si eu stau cam prost cu trezitul dimineata. Asa ca, pupici tuturor si sa aud numai de bine,

Daniela Veuger si bebe mic din burtic

Mergi la inceput