COSTURI nastere naturala sau cezariana!!!
Buna fetelor,
Am postat acest subiect pentru a afla de la voi(de la cele care stiti!)care mai sunt costurile unei cezariene sau a unei nasteri naturale?!
Oare difera aceste costuri in functie de oras?
va
Raspunsuri
carmen77 spune:
Uite, eu pot sa iti spun in Timisoara, acum 6 luni, pe mine m-a costat cezariana: 200Euro - medicul, 100Euro - anestezistul, 50.000 lei pe tura la asistente la copii, 20.000 pe tura la infirmiere, daca vroiai sa ai pat curat si sa te spele, etc.
La nastere naturala se dadeau 100Euro, anestezie peridurala nu se facea la nasteri naturale in maternitatea unde am nascut eu, numai la cezariana, si costa 100Euro ...
cam atat
http://community.webshots.com/user/carmen77102
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
catam76 spune:
Multumesc mult de raspuns.
Daca mai stiti costurile si din iasi va rog sa mai raspundeti la acest subiect.
pupici.
Siminna spune:
Trist, netrist, asta este situatia, si, sincer, m-as fi asteptat sa gasesc mai multe raspunsuri aici...de ce nu veniti cu exemple, fetelor?
Si pe mine ma ingrijoreaza acest aspect, mai ales ca voi naste in Spit Giulesti, deci va trebui probabil sa platesc in plus pentru un pat mai acatari.
Asadar, proaspete mamici, va asteptam....
Simina, 12 sapt de la conceptie
madutza spune:
Simina, si eu trebuia sa nasc tot la Giulesti. Acolo stiu ca poti plati 10$/zi daca vrei sa stai la rezerva. Poti vorbi cu dr. tau despre asta.
Eu am de gand sa dau 150$ la Municipal, cred ca este suficient. La anestezist 1.500.000lei si la asistente nu m-am gandit.
Madutza & ingerasul din burtica in 38+ saptamani
Ioana77 spune:
Aici gasesti cateva raspunsuri la intrebarea ta despre costul cezarienei:
http://www.reclama mascata//avertizare/forum/topic.asp?TOPIC_ID=24727
Ioana,
YANN & PHILIP
_28.01.2004_
Dana_ spune:
Eu am nascut natural, in urma cu 1 an si 3 luni. Dr este prieten de fam si i-am dat 1 mil la nastere(i-am mai dat si pe timpul sarcinii). Din cate am auzit acum, pt nastere naturala se da intre 3 si 5 mil, poate chiar mai mult. La Cluj este un spital privat unde plata este fixa, 10 mil pt cezariana.
Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob
catam76 spune:
fetelor ati fost de un real ajutor. va multumesc. este un subiect trist dar....adevarat.
zic eu ca este mai bine sa fii pus in tema de , de sa te trezesti ca nu stii ce trebuie sa faci.
Getuta spune:
La CFR2, nasterea naturala 100 usd si 50usd anestezistul pt epidurala. Eu inca n-am nascut, dar din ce mi-au zis fetele pe forum, astea sunt preturile. Moasa 500.000 lei, neonatologul 1.000.000 lei. Asistentele 50000 si restul personalului cate 20000. Este o maternitate mica si cocheta, rezervele sunt foarte dotate, taticul poate participa la nastere si sta cu mamica peste nopate. Copilul poate sta in camera cu mamica. Desi spitalul are aceeasi atmosfera specifica Romaniei, cand ajungi sus la maternitate, este o cu totul alta lume.
Mie preturile mi se par rezonabile.
Geta si Andrei din burtica de 35 saptamani
Elly1977 spune:
Eu am nascut (normal) in ianuarie 2003 la Caritas. Medicul 3.000.000 lei, neonatologul 500.000 lei (am inteles ca am dat mult peste pret), asistentele din sala de nastere cate 150.000 lei si infirmiera 50.000 lei. Apoi dupa nastere cate 10-15.000 lei la toaleta si 20.000 la asistenta de la copii. Nu e un spital cu pretentii, nu e lux dar personalul e dragut si binevoitor. Acum sunt insarcinata din nou si tot acolo voi naste cu acelasi medic.
Sanatate multa!
Elly