Oare de ce la menstruatie am dureri insuportabile de colon?
Mi s-a spus de colon iritabil in aceasta perioada si sa iau carbune medicinal.
Mi se pare mult prea putin....... si fara calmante nu pot sta,carbunele medicinal mi se pare "frectie la picior de lemn".
Din punct de vedere gineco sunt ok, ce sa fac?
si eu ma confrunt uneori cu aceeasi problema, nu as putea spune ca sunt insuportabile, dar oricum ma deranjeaza, in sensul ca nu prea pot sa stau in picioare ori sa merg mult pe jos, simt nevoia sa ma asez.
si pe mine m-ar interesa despre ce e vorba.
poate un medic ne poate raspunde?
Cum adica dureri de colon? Probabil va referiti la durerile lombare, de spate, care se pot combate cu No Spa, Anlagin, Ketonal(supozitoare), Nurofen.
Mihaela
Medicul internist mi-a dat analize urinare (sumar si urocultura) si trimitere la medicul chirurg cu diagnosticul tromboflebita hemoroidala sub observatie.
Mi-e frica sa nu ajung din nou la cutit.Poate o fi vreo infectie a intestinului gros si atat......sau un tratament specific
iar chirurgul spune: nodul rectovaginal.Dezvoltat datorita proastei interventii de la nastere cand m-am rupt in profunzime aproape pana la rect, o parte din muschiul vaginal e iesit in rect ca o cuta si aceasta a devenit un nodul.
Nici macar operatia nu ma ajuta.La fiecare menstra asa ma chinui:dureri mari,frison,constipatie.