Cu ce ne imbracam burtica

Cu ce ne imbracam burtica | Autor: raluca.gabriela

Link direct la acest mesaj

Dragele mele, ca avem 3 sau 9 luni, una dintre dilemele zilnice e : cu ce ma imbrac azi?! Pt mine asta chiar e o problema deja, pentru ca hainele obisnuite ma strang rau pe talie, asa ca am inceput sa caut idei noi. Pe site-ul www.pregnancyfashion.com gasiti o gramada de linkuri pentru haine de birou, de casa, de ocazie si de iesit in parc.

sa cresteti mari! :-)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Mie mi-ar placea sa port haine moderne de graviduta, in lipsa lor port blugi pe care i-am luat cam cu 2-3 marimi mai mari decat marimea mea, la pantaloni la fel. Bluzite le port inca si pe cele strampte dar am si din cele mai largute si mai lungi....desi nu foarte. Nu imi plac salopetele alea din blugi si nici rochiile alea de gravida care se gasesc la noi. Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

am inteles ca e sufiecient, deci, sa iti cumperi acelasi gen de haine, dar numai cu un numar-doua (trei) mai mari... Problema e ca eu am 7 saptamani si deja nu mai suport nimic pe talie (curele, betelii, chiloti) :P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodika spune:

Pupici tuturor gravidutelor!Cand eram ca voi,purtam pantaloni de in sau bumbac (cu siret sau banda elastica)si tricouri pana-n talie ,sau camasute largi.Pantalonii sub burtica,tricouri pana-n talie,deci se vedea un pic din burta,imi placea la nebunie,ma mandream cu burta mea....Rochii si fuste nu prea imbracam,aveam impresia ca ma arata foarte...."multa".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Am gasit urmatorul articol pe net si mi s-a parut interesant:

"Haine colorate pentru viitoarele mamici

Hainele pentru femeile insarcinate reprezinta o problema.
Din momentul in care talia i s-a ingrosat, iar imbracamintea din garderoba devine prea mica, gravida trebuie sa-si aleaga un alt stil. Pentru femeia activa, care vrea sa mearga la serviciu pana in ultima luna de sarcina, hainele potrivite se aleg greu. Fie ca poarta bluze mulate pe burtica, fie rochite largi, fiecare isi doreste sa se simta bine si comod in hainele alese pentru aceasta perioada. In ultimii ani, au aparut cateva firme specializate care vand haine pentru gravide. Putine sunt insa cele care stiu ca exista imbracaminte pentru ele in raioane sau magazine specializate. Majoritatea femeilor gravide se bazeaza in continuare pe croitoreasa care stie sa faca rochite fara talie sau gen sarafan. Vedeta Mihaela Radulescu este o gravida non-conformista. Culorile terne si hainele largi nu i se par deloc potrivite pentru o femeie insarcinata. Mihaela Radulescu:”Refuz sa port haine largi ca sa-mi ascund burta. Imi place sa port tricouri mulate si pantaloni cu talia joasa. Ca sa nu mai vorbesc ca sunt innebunita dupa culorile atat de vii ale acestui sezon si ca am gasit cele mai neasteptate combinatii de culori si imprimeuri in magazine.Pentru ocazii speciale imi fac pe comanda rochite, pantaloni eleganti, sacouri si fuste. Imi pare rau ca n-avem si aici magazine cu de toate pentru gravide, asa cum am vazut cam in toate tarile occidentale.
Oferta de aici e trista rau pentru o femeie gravida, care are tot dreptul sa fie la moda si sa arate bine, nu ca un sac de cartofi!”.

Articol de: Catalina Lohan ( www.libertatea.ro )"

Iata si cateva situri romanesti de haine pentru gravide:

reclama
http://ihtus.home.ro
http://freespirit.ro
(nu sunt haine ci alte obiecte pentru gravide plus lucruri pentru copii)
www.loriscompany.ro

"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Fetelor eu sunt extrem de dezamagita de oferta de pe site-urile acestea. Trista oferta, ca si oferta de hainite pt. gravide din magazinele din Romania...Eu mi-am facut haine la comanda, dar nu sunt atat de reusite ce cele de pe site-urile www.motherhood.com sau www.maternity.com sau din magazinele din Europa de Vest. Chiar daca oferta de pe bebelusultau.ro este mai bogata, mi-e greata de preturile acelea. Consider lipsa de respect si de bun simt si de ce vreti voi sa pui o bluza la un pret intre 2 si 3 milioane de lei. E gretos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Roxana peste tot se speculeaza momentul asta. Si aici hainele din magazinele specializate de gravidute sunt scumpe. E adevarat ca unele sunt foarte frumusele, dar... te cam golesc de buzunar. Astept sa vina vara mai cu simt de raspundere (caci aici tot a primavara miroase) si am de gand sa m-apuc sa-mi fac singura niste pantaloni si bluzite. Sper sa-mi si reuseasca.

14+ sapt DNP 1 nov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

ma bucur ca va preocupa si pe voi problema hainelor... Si eu astept vara, la haine subtiri ma pricep, timp si materiale sa am... Vedem noi ce facem in luna a noua :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Mie mi s-au parut foarte scumpe hainele din magazinele specializate de gravidute, mai ales ca le porti cateva luni si gata. Plus ca majoritatea erau din materiale nasole de transpirai in ele. La mine a fost problema si ca trebuia sa ma duc imbracata business la munca, asa ca de blugi si tricouri nu era vorba. Ce am facut eu: am cautat in magazine normale pantaloni cu banda elastica in talie si cu numere mai mari (asta de prin luna 4-5) si mi-am luat ceva bluze mai largi si asa m-am imbracat. Cel mai bine ar fi daca ati avea prietene care sa va imprumute haine de gravidute, ati scuti bani care oricum or sa va trebuiasca din greu dupa ce nasteti.
Bafta multa!

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput