Mamici Iulie-August 2004(58)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

gagici, nu imi place deloc ce s-a intimplat azi aici. VA ROG FOARTE FRUMOS sa evitam de acum inainte definitiile si categorizarile asupra uneia sau alteia. nimeni nu are nimic nici la cap, nici in alte parti, suntem doar stresate, obosite, avem o casa de tinut, iun barbat care nu trebuie neglijat si pe deasupra multe dintre noi sunt la prima sarcina "de succes" ca sa zic asa. nu mai vreau sa deschidem nici un subiect dar nici sa terminam bosumflate si suparate si sa nu mai scriem aici.
SUNTEM AICI PTR A NE AJUTA. va multumesc din suflet de pe acum si va pup pe toate!!!
eu tocmai m-am intors de la control, Ghindu e bine, sta tot transversal si doctorita e putin ingrijorata ca e cam jos (cu capul oblic in jos), colul mi s-a mai scurtat un pic dar in rest e totul ok....si acum stati pe scaun bine sa va spun ce greutate are:......1400g!!!!!!!!!!!!!.............. adica si-a dublat greutatea intr-o luna. cred ca putem deja sa punem pariuri daca trece de 4 kg ....in 2 luni. e dezvoltat ptr 29 saptamini (desi am avea vreo 27 si 4 zile)...ce mai, basically numai de bine.
sper sa vorbim later daca mai e cineva pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

bravo Roxi....si ghindu la fel, ce mai grasunel in toata regula !!!
Te duci tu la dr o data la o luna dar si cind vii, vii cu vesti super.
Sa fie juniorul tau in continuare sanatos,( si tu binenteles) ca are mami grija sa creasca mare ghindu si fara griji.
Ce ma bucur ....dar mai vrem detalii ...lungime nu?
Doamne ce n-as da sa fiu si eu acasa sa -l mai vad si eu pe-al meu lungan/lungana ..si pina pe 20May !

Va pup si pe TOATE celelate fete, sa stiti ca va urmaresc in fiecare zi, dar numai pe la ora asta. Mi-as fi dorit sa vin si eu la intilnire, dar din pacate e prea lung drumul.....mai pe la primavara incolo.Dar sa faceti poze si sa le puneti, ca asa va mai cunosc si eu.

Mani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns butterfly spune:

Monique , poate imi dai un PM dupa ce stabiliti locul si ora intilnirii de duminica. In Herastrau nu m-as aventura dar in Cismigiu... tare mi-ar place sa vin si eu!
Pupici pentru toate burticile!

Florina 28 ani, berbec, 32(+) sapt cu baietzel
Dr Badiu - Sp Universitar,DPN 1 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Roxana, te-am prins! Vrei sa ne-ntreci!!!...:)
Sa-ti traiasca si sa se faca mare!

Monica 29+ saptamani

Mergi la inceput

hehehehehe, nu vreau eu sa va intrec...is doar un pic speriata......dar il scot eu pe undeva, nu?
in rest..lungimea nu i-am mai facut-o, caputzul vi l-am zis, burticoantza ditamai (17 cm).....si cam atit. podoabele de familie....ca la atlas.....
tre' sa iau niste multivitamine fara fier....ceva magne separat...si gata.
analize peste 2 saptamini.
asta-i raportul complet cred.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata la toate fetele!

Ieri din pacate nu am mai putut accesa site-ul de nici un fel - ca sa vezi - cind merge net-ul, nu merge site-ul si invers...

Intilnirea inteleg ca a ramas duminica la 6 in colt la liceul Lazar (adica intrarea mai dinspre strada care are pe colt Angst-ul)?

Mai , m-ati inteles gresit cu pijamalele - fantele (desi nu le-am vazut, imi dau cu presupusul) sunt - cum sa va explic - ca la chilotii barbatesti - nu o sa va iasa tzitzi afara (pe acolo) nici daca le aveti pina la buric... In tot cazul ma duc acolo si va relatez de la "fata locului"...

In rest azi ma duc sa-mi iau rezultatele de la analizele de anticorpi - sper sa fi iesit bine!

Roxi - mama, da chiar ca e grasunel dragul de el - ma intreb puiutul meu la ce greutate o fi ajuns?? Din pacate eco din asta sa-mi spuna toate cele nu mai fac pina in saptamina 35 si mai e cale lunga pina atunci...

Gabriela saptamina 28
31 ani, zodia: gemeni
DPN 25 iulie 2004
http://community.webshots.com/user/leelooga
Dr. Florina Mihalache - CFR2

Mergi la inceput

buna dimineatza.
neatza Gabitza, ia uite, cele care stau acasa se prezinta la apel primele....
ce faceti, v-a suparat ploaia? nu da nimeni raportul din zori?
hai ca e vineri.....si nu poate fi o zi asa rea.
pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Roxi ploua pe la voi? Adevarul e ca si pe aici au dat ceva picaturi, dar e innorat tare si bate si vintul asa ca pina la urma cred ca totusi o sa ploua...

Gabriela saptamina 28
31 ani, zodia: gemeni
DPN 25 iulie 2004
http://community.webshots.com/user/leelooga
Dr. Florina Mihalache - CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna burticute! Eu sunt asa de obosita. Cred ca am luat si raceala de la tati. Am avut un somn foarte agitat. Aseara ma dureau toate, dar mai ales oasele din zona pubiana. Nu stiam ce sa mai fac.
In rest, abia astept sa merg maine la doctor.

Roxi, felicitari pentru grasun.
Monique multumesc pentru bancuri, faine de tot.
Celor care nu mai intra in weekend, sa aveti un sfarsit de saptamana minunata, distractie placuta la intalnirea de duminica, sa veniti cu impresii si poze.

O zi frumoasa!

"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eli, in 24 saptamani

Mergi la inceput

da Gabi ploua urit ....si-s vreo 14 grade....cica progonza "azi nu mai ploua si vor fi 21-22 de grade" hahahahhahhahaaa
Eliza mama ai grija cu raceala, da? ceiutz, lamiie, portocale, kiwi...multe lichide si odihna, da? pupici si sa iti treaca cit mai repede!!!

Mergi la inceput