Mamici Iulie-August 2004(58)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Ai avut maxima dreptate Moni, trebuie sa fie cineva care sa vrea sa fie acolo cand trebuie si sa se poarte ca lumea nu doar la nastere. Eu sincer azi ma simt de parca as fi fost violata, asa imi imaginez ca trebuie sa te simti fizic dupa asa ceva, ca ma doare jos inca. Si am stat relaxata ca nu ma asteptam sa ma doara, doar m-a mai consultat asa cand mi-a luat proba pt lama. Ieri a fost execrabil...cred ca si cu o vaca era mai atent. Sa fi vazut ce se agita bebelul meu cand ma chinuia pe masa.

lia 27 sapt de la UM

Mergi la inceput

Eli, scumpo, La Multi Ani, acum am citit mesajele, ca nu mergea situl. Sa fiti sanatosi.

P.S mi-a scris "fat in prezentatie craniana"; l-am intrebat de cezariana, daca mi-o recomanda si a zis " Doamna...eu sa v-o recomand? E cam deplasat ce-mi cereti!" Ma simt stupida :(

lia 27 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

cred ca nu merge site-ul...

Monique si bebe mic 23/24 sapt.,DNP 30 august 2004
28 ani, sagetator
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

ce ma fac cu durerea asta? Imi vine sa stau cu fundul in apa calda, nici exercitiile Kegel nu le pot face? Mi-o fi facut vreo rana in vagin ? Sper din tot sufletul ca nu i-a facut rau bebelului ca nu stiu ce sunt in stare sa-i fac, chiar daca are 2 metri si eu numai 1,60

lia 27 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lia, se pare ca dilema ta legata de medici s-a rezolvat. imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta, dar cred ca asta te-a facut sa te hotarasti definitiv. sper sa iti fie mai bine cu celalalt.
da, au fost probleme cu site-ul, intr-adevar, tocmai cind am reusit sa pun listuta am vazut ca reusise Monica inaintea mea asa ca am sters-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Dorsilia nu te-a ranit,este doar senzatia ca te-a fortat la intrare,incearca sa et relaxezi ca-ti va trece.iar pana la copil drumul este destul de lung pe "canale",asa ca el e ok,mai ales ca este si protejat de placenta.Schimba doctorul ca nu te ajuta sa fii stresata de el.Iar fat in prezentatie craniana este ok, asa trebuie sa fie,cand este in prezentatie pelviana este nasol.

La multi ani Eli,sa fii sanatoasa si tu si bebele tau!!!

Cum ramane cu intalnirea de sambata,mai vrea cineva?????

Monique si bebe mic 23/24 sapt.,DNP 30 august 2004
28 ani, sagetator
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Site-ul merge tare rau azi. De-abia am reusit iar sa intru.
Monique, eu nu mai vin la intalneala ca dau o fuga cu sosu' pan' la socri. Si ma intorc singurica...
Lia, vorba romanului, tot raul spre bine... Acum stii pe cine sa alegi.

Dana M 28 saptamani
29 ani si 9 luni - rac
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Lia, da' tu n-ai mai facut controale vaginale la ginecolog? ca vorbesti ca o fatuca de cinspe ani care a mers prima data si e socata! Ce mama zmeilor!!! Doar toate am trecut prin asa ceva si nu ne mai plangem atata! Cum sa te doara inca, nu inteleg! Da-o incolo de treaba! Hai, ca nu vreau sa te cert, da' nu mai fi asa panicoasa! Despre placenta vorbim mereu, nu iti amintesti? Gradul I e cel mai bine, pana la gradul IV mai e cale lunga...Nu-i mai transmite bebelului stari negative!

Monique, eu vin sambata sau duminica, cand vreti voi! Daca va mai strangeti. Gabi, nici tu nu vii?
Eu am fost la analize si am lasat aproape 3 milioane!!! Chiar ma gandeam ca am dat aproape cat un patut de bebe pe cinci analize! Naspa!!! Si tocmai acum ma gandeam sa-mi iau niste hainute dragute, dar ma vad nevoita sa astept pana in 15. Bine macar ca au fost ultimele cu bani! Si voi ati facut testul Pap?

Diana, 26 ani, gemeni/rac

Fetita Strumfita - 23 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Hello,hello

Abia acum am reusit sa intru si eu...

Eli, la multi ani, iubita!Sa fii fericita si iubita!

O zi buna sa avem,
Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Chiar ca merge prost azi. Eu nu pot sa vin sambata ca duminica e ziua sotului meu iar sambata seara avem invitati deci trebuie sa bucataresc
Lia, schimba medicul si gata! Daca e asa de "destept" incat sa se mire ca il intrebi de cezariana... nu merita sa iti mai bati capul cu el. Mergi la cel tanar cu care te intelegeai bine.

Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

Mergi la inceput