Mamici Iulie-August 2004(58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

e ok cu greutatea asta...e super!!
uf, bine ar fi sa nu simti nasterea...dar iti doresc sa fie cit mai usoara!!
da, ma uit, dar nu mai e la 17.30? eu oricum o vedeam in reluare duminica sau luni...bine ca mi-ai zis, sar'na. ma duc sa trintesc o placintzica si vorbim later!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Hello burticutze,
Eli, mersic de urari, adevarul este ca am noroc de un sotzior super si sunt convinsa ca va fi un tatic exceptional....Eu deja mor de dorul lui mai ales astazi cand il sarbatoresc in absentza de am o stare cumplita...si mai este cale lunga pana pe 20 mai cand apare...
Astept intalnirea de maine sa mai imi recapat buna dispozitie..
In rest vin si cu vesti bune, azi am fost la dr. si pitica mea este de aceeasi greutate cu BB-ul Roxanei 1400 g +/- 7%, colul s-a mai lungit nitzel de la 3 cm a ajuns la 3.5 cm iar bebelusha mea deja s-a intors cu capul in jos (de-aia tot simt eu lovituri in coaste de la piciorusele ei...)

Alexa - 29 saptamani
26 ani, DPN 19 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alex bravooooo, sa-ti traiasca grasunica!!!! hehehehehhee, ce, numai Ghindu sa fie maricel? uite ca se mai aduna ca el...bravo, sa fiti sanatosi. sa-ti traiasca sotiorul...hai ca nu mai e mult pina pe 20 si dupa aceea recuperati voi, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

nu mai dete nici un semn de viata ala cu casa...dar am fost eu azi si-am vazut vreo 3 apartamente superbe... ba da' cind m-apropiam de unde stam simteam ca vin acasa :-) la naiba, la noi cum ai iesit pe poarta dai in cite-un parc...pfff zici ca-stem babe asa greu ne dezlipim. ca atare am hotarit ca mai stam o vreme aici mai ales ca s-a ivit posibilitatea sa ne extindem cu o camera :-) aaaaa au venit, in sfarsit si muncitorii si sparg pereti si repara la greu fatada...o sa avem fatada noua :-)
va pupe****

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Buna fetelor,
Ca tot vorbiti de contractii, si eu am inceput sa am niste dureri scurte (cateodata mai de lunga durata) mai ales dupa amiaza... poate din cauza ca sunt mai obosita dupa servici... da habar nu am daca sunt contractii sau nu. In afar de durere, nu simt cum ca uterul s-ar intari.. voi cum stiti ca ale voastre sunt contractii? Si mai am o problema... sper sa nu-mi sariti in cap ca ma plang prea mult... da ma gandesc ca de aia exista forumul asta... sa ne ajutam intre noi.. Cand ma trezesc dimineata, burtica este mai mica decat seara... e adevarat ca seara ma simt de parca m-a umflat cineva cu aer comprimat si stau sa pocnesc... si la voi se intampla asa?

V-am pupat pe burtici
Anca cu bb 28 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

burticute.
Ieri am fost la medic. Mi-a reprosat ca m-am ingrasat prea mult. Cica sa am grija ce sa mananc si, acum ca pot sa fac miscare, sa ma bucur de vreamea frumoasa facand cat mai multe plimbari. Si ieri chiar am profitat, am mers si am vizitat Gradina de vest a Palatului Imperial. O minunatie de gradina, foarte frumoas amenajata si atat de linistitoare. Era o suprafata acoperita de iarba pe care aveai voie sa te plimbi si eu, cum ma dureau picioarele ingrozitor, m-am descaltat si am zburdat pe acolo, a fost un suprer masaj pt talpile mele umflate. Mai ca m-a luat tati de acolo cu forta . Spre seara am fost in vizita la o prietena si am papat acolo la greu, asa ca sa ii fac in ciuda doctorului. Insa acasa ajunsa, a inceput sa ma doara capul, am adormit si m-am trezit si cu dureri ingrozitoare de spate si stomac. Noroc ca m-a luat, iar, somnul repede. Am visat tare urat, ce, nu imi mai amintesc si acum sunt cam pleostita. Cred ca e si vremea de vina, pana mai inainte a plouat torential.

Ana, Polux, ce bine ca m-ai dati un semn de viata.
Ssarah si Ana, felicitari pentru bebelusele scumpe!
Florina mult succes. Sper sa te mai lase contractile in pace. Au ele timp sa te chinuie cand il aduci pe bebe in lumea noastra. Sa fie totul bine si sa nasti la termen un bebe sanatos.
Andreeas, La Multi Ani si sotului tau! Sa fiti fericiti si sa va bucurati de bebe care va va umple sufletul de bucurie!
Va urez tuturor o duminica placuta, mai ales ca azi se sarbatreste aici ziua mamei, si o noua sapt cat mai usoara. bebelusilor si gravidutelor!

"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 24 saptamani

Mergi la inceput