profesorul Ciurea

profesorul Ciurea | Autor: dana. c

Link direct la acest mesaj

Revin, sa spun ca dl. prof .dr. Ciurea l-a operat pe baietelul meu, Cristian in luna decembrie, anul trecut, de abces intraorbitar, pe partea stanga, afectiune foarte rar intalnita. Am avut sansa de a ajunge la dansul dupa o saptamana de la evolutia brusca si violenta a bolii, saptamana in care am fost distrusi. Pana sa ajungem sa luam legatura cu acest mare medic, am consultat multi medici: oftalmologi, neurochirurgi, internisti si am facut toate investigatiile posibile. Nici unul dintre acestia nu a reusit sa puna un diagnostic corect copilului. Ochiul era umflat, aproape exoftalmic si medicii spuneau ca este vorba de o reactie alergica, de o intepatura de insecta sau de un proces inflamatoriu rezultat in urma unei viroze. Nu pot sa descriu spaima si neputinta in care ne aflam. Dupa aceste 7 zile groaznice am mers la spitalul Bagdasar pentru a-i face copilului RMN-ul. Aici am avut norocul ca dr.Ciurea sa examineze copilul inainte de aceasta investigatie, spunandu-ne ca este vorba despre un abces intraorbitar, diagnostic confirmat, din pacate si de RMN.
In numai doua zile o echipa de medici condusa de dl.prof.dr. Ciurea l-au operat pe baietelul meu, interventia reusind cu succes. Tratamentul urmat, dificultatea majora a operatiei, rapiditatea cu care s-a desfasurat totul, ma fac sa cred ca daca nu am fi avut aceasta sansa de a-l intilni pe aest medic deosebit, totul ar fi fost pierdut.
Dupa o perioada de controale repetate, copilul si-a revenit in mod miraculos, fara nici un fel de urmare, vede perfect si cuvintele sunt prea sarace sa-mi exprim recunostinta pentru cel care ne-a salvat, prof. dr. A.V. Ciurea.