Mamica de mai-iunie (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Irinel intru mey cum sa nu intru la voi?Se poate? Mey pay la mine tocmai asta e problema si ma enerveaza afirmatiile astea ,ca tocmai ca eu nu prea ma vad asa grasa (si nici la mine de la spate nici nu ai zice ca sunt gravida ),dar parca as zice ca este dureros si nici nu e frumos sa-i spui unei gravide ca este grasa ,biata gravida dupa ce ca e constienta ca se fac atatea skimbari cu corpul ei ,hai ca mai iti zice cineva si ca te-ai ingrasat. Tare urat.

Eryka & sufletzica din burtica (38 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!

Maria sa-ti traiasca, sa fie sanatos, bravooooooooo, ma bucur mult, ai zis tu ca fara bebe nu vii acasa Multi pupici lui Petru Alexanadru. Multumim lui tati pentru mesaj:)
Albinutza, nastere usoara, asteptam vesti cat mai repede
Madutza, bine ai revenit, cu neseriosii astia de la cablu..., suna bine oferta asta prin radio, ia mai spune-ne... Din pacate nu stiu nimic de medicul tau, dar poate fetele de la municipal
Eryka, bine au venit, cred ca sunt foarte obosite, atata drum si fusul orar, mai, mai si zici ca multe hainute, te invidiez:), cred ca Ayumitza era si ea nerabdatoare sa vina mami a ta
Oanna, de gelozie ti-a spus asa sunt sigura, cand a vazut ca o sa ai si un bebe, vai mama lui:), bine ca voi sunteti sanatosi si voiosi
Piatra Lunii, ce te-au mai intors pe toate fetele, lasa-i incolo, bine ca tu nu pui la suflet, eu cred ca as fi bocit si eram in stare sa ma duc si eu la sedinta aia:)) Secretia este normala in aceasta perioada, de candidoza si mie mi-a spus ca nu face rau lui bebita, eu am luat totusi niste ovule colposeptine se numesc, si mi-a spus ca sunt singurele care mi le poate da in sarcina, dar eu nu mai puteam suporta si nu din cauza secretiei.... Mi-a recomandat spalaturi cu ceai de galbenele o zi si ceai de pelin a 2-a zi. O cutie intreaga?????, eu am mancat o bombonica luni si pana la 12 noaptea am bolit si m-am perpelit
Nally, asteptam vesti despre Sebi si tine, cred ca nu ai calculator:(
Mona si Lia pupicei multi pentru fetele curajoase
Irinusha, cum mai este? Ce mai spune Cris, sa-i povestesti si de noi:)
Iuliana, cum ti-am spus, Boris este un dulcel, pazeste-l bine ca daca vin cu tati al meu ti-l fura, ai plecat la plimbarica??? Sper sa dea rezultate si crema miraculoasa, de la mine si fotbalist
Sa ma plang si eu, am fost ieri la dr. de familie si mi-a gasit tensiunea f mica 9 cu 5, chiar ieri mi-a fost si cam rau, cu stari proaste:(, luni fac un set de analize sa vedem daca imi suplimenteaza si altceva in afara de prenatal. Eu nici nu mananc deloc dulciuri, zahar, de unde sa mai imi creasca si mie tensiune?! Om vedea ce iese la analize
pupici
Laura cu bebita, sapt 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Maria sa-ti traiasaca baietelul Petru - Alexandru!

Un bebe Sanatos si mancacios, iar tie refacere rapida! Te asteptam cu amanunte de la nasterea ta!!!
Felicitari taticului!!!!

Nally si Sebastian

Mergi la inceput

Buna fetiiliii!!!
Mai da harnicute ati mai fost voi!
Eu n-am mai scris ieri nimic din cauza ca Sebi a fost foarte agitat, Si-a marit timpul de supt ( ex. ieri l-am pus sa pape pe la 12,30 si a terminat la 14,45 !!!!), iar azi-noapte am facut noapte alba de la ora 1,30 pana la 7 dimineata .Nici nu manca nici nu vroia sa doarma... ceva de groaza!!! nu stiam ce sa-i mai fac!!! Si mi-am adus aminte ca atunci cand i-au facut primul vaccin in spital mi-a spus asistenta ca pe la 3 saptamani v-a fii mai agitat , dar nu v-a face febra si sa nu ma sperii!!! Cred ca asta e explicatia!! ca alta nu vad!
Sper ca in noaptea asta sa doarma si el ca un copil normaladica sa ma trezeasca doar de 3 ori! Acum vad ca doarme ca un ingeras dragalas (il cred si eu dupa agitatia de aseara!).
Albinutza - nastere usoara si refacere rapida! Hai ca acum poate ca si stai cu bebe in brate si-i dai sa pape!!!!
Irinisha - ai un baiat frumos foc! Sa nu mai zici ca nu e ! ca iti dam nana! Sa-ti traiasca si sa se faca frumos asa ca mami si tati - ca amandoi sunteti frumosi!
Eryka imi inchipui ce bine e cu mami a ta langa tine! Ma bucur tare mult pentru tine! Pupicesti-o si din partea noastra ! ca a facut saraca ceva drum sa fie langa fata ei si nepotica!
Piatra Lunii - eu zic sa mai ceri parerea si a altui doctor! Eu asa am patit si pana am gasit-o pe dr. mea toti spuneau ca e ok, iar cand am fost la dr. Nicolicea si am facut analizele s-a dovedit a fi ceva nu tocmai inofensiv si am intrat imediat pe tratament! Eram in tratament cand l-am nascut pe Sebi si pot spune ca au fost si ceva probleme cu el din cauza infectiei, de l-am avut la terapie intensiva 4 zile! Nu vreau sa te sperii dar mai bine previi decat sa tragi de consecinte! Eu si acum ma acuz ca nu m-am interesat mai repede de alt doctor! Curaj si cauta alt doctor!
Madutza bine ai revenit! Poti sa ma intrebi ce doresti, in legatura cu orice!!!
Oanna stai linistita pui, vorba Laurinei, e gelos ca tu ai realizat ceva in viata pana acum, pe cand el inca nu stie pe ce lume este!
Mona tu cum te maio descurci cu mica printesuca Lia?
Iuliana cum a fost ieri la plimbarica?
Va pup pe toate!

Nally si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

maria, felicitari! sa va traiasca si sa creasca bebe mare de tot si frumos!!!! sa fiti sanatosi!

iara va multzu de intrebari despre ce mai facem, io si lia..... tot asa, din greu, ne caznim....oh, dac-ar veni lapticu' ala ca la robinet, n-ar mai fi probleme... ca asa, cum vine cu picatura (ma pompez de vreo 7-8 ori in 24 ore, cam 40 ml la o pompare de 10 minute), lia n-are chef sa puna efort si sa suga.... asa ca ar ramine fara daca nu i-am da furtunelu' lipit de tzitza.... oare pina cind?! of-of-of....

irinusha, hai, trimite lapticu' ala-ncoace:)

madutza, bine ca te vedem. n-am avut timp sa citesc ce-ai scris, dar sper ca toate sint bune!

(cred ca nu trece o zi fara sa dau apa la soricei, atita ajung in pragul disperarii, negasind lumina de la capatul tunelului....of, lung tunel...)

nally, cit de des ii dai la bebe sa suga, acuma, ca are deja 24 de zile? cit de des si cit de lung la cite-o tzitzi?
irinusha, dar tu? la biberon.... cit de des si cit de mult (ca tu poti vedea ce scrie pe sticlutza:)).

cre' ca-ntr-o saptamina ma hotarasc daca mai tin 'povestea' asta cu furtunelu' sau trec pe sticlutza total!

...ma gindesc ca voi, cele cu proaspeti bebei, nici vorba s-aveti probleme cind 's-agata' bebe la tzitza, nu? ca pe mine ma doare citeodata asa rau, de urlu - doar cind apuca, apoi parca se fixeaza cumva si nu mai e rau.... dar asta, combinat cu perspectiva de alaptat-pseudo, ma omoara uneori!
va rog, iertati-ma ca-mi vars amarul aici, la voi.............

si tuturor celorlalte iubite mamici cu burtici si bebici, numai si numai bine!!! din suflet!

mona si lia.

Mergi la inceput

sean a update-at alte poze, cele mai recente. apasati pe casuta de la 'monet'.

pupici....

mona si lia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

FELICITARI MARIA SI SANATATE MULTA SI TIE SI BAIETELULUI TAU DRAG SI SCUMP!
Asteptam vesti de la tine!!!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei (4 ani) si a Mariei din burtica (33+ saptamani)

Mergi la inceput

Buna Mona!
Nu mai plange iubitaaaa!!!Mai rau iti faci! nu vine lapticu daca plangi! Si eu era sa-l pierd in spital de pe urma plansului, dar mi-am zis ca trebuie sa fiu tare pentru copilul meu! Si Dumnezeu mi-a dat putere sa imi revin iar acum imi curge lapticul de patez hainele cu care sunt imbracata!!!
Si pe mine ma doare sfarcul cand il ia in gurita! Parca zici ca mi-l videaza!!! Dar dupa aia e bine! Cel putin pe cel stang mi l-a terminat de tot!!! Ala ma doare si dupa ce termina de papat! Dar asta e! Ce nu suporta mami pentru el? Iar ca durata ce sa zic? Depinde de el! De la 10 min. la 1-2 ore!
iar in privinta frecventei la papat tot cum vrea barosanu da' nu mai mult de 3 ore de la ultima masa! Daca doarme mai mult il trezesc si-l pun la tzatzica!
E si daca vezi si vezi ca nu vine lapticul treci pe biberon! Ca nu e o tragedie! Am o nepotica de 7 luni care e o dulce de grasuna crescuta cu biberonul!!! Bine ca Lia e sanatoasa si papa, chiar si asa cu furtunelu'! Si nu te mai consuma, hai ca ma repet acum, trebuie sa fii optimista!
Mai e si starea asta de depresie de dupa nastere, bat-o vina s-o bata!!!!
Hai fii cuminte si frumoasa si vesela asa cum stim cu toatele ca poti fii si bucura-te de minunea de la tine din brate!

Nally si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetelor,

Nu am mai scris de mult, dar de citit am incercat sa va citesc cat mai des.

Erika - ce bine ca a venit mamica ta. Si mama mea a ajuns de o saptamana. si mie mi-a adus o gramada de lucruri, dar eu nu ii cumparasem Mariei,pentru ca stiam ca o sa aduca!!!! Cred ca esti super bucuroasa ca o ai pe mama ta alaturi de tine.
Albinutza- nastere usoara si sa ai grija de tine
Mona- iti tin pumnii sa vina mai repede lapticul. Pupicuri multe pentru Lia cea scumpa
Irinusha-ce mai faci? Poate ne mai scrii cand ai timp! Pupicuri baietelului tau, care este un scump si tare frumusel.
Nally-ce mai face Sebastian? Se indreapta cu pasi mari spre varsta de o luna. Il pup mult de tot!!!
Pietricico-imi pare rau ca ai avut probleme cu acei doctori! Bine ca tu ai moralul ridicat. O sa vezi ca totul va fi bine. Ai grija de tine!

Va pup pe toate (burtici si mamici)

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei (4 ani) si a Mariei din burtica (33+ saptamani)

Mergi la inceput

nally, multumesc tare mult de informatiile tale. e clar ca felul in care suge lia e departe de tagma bebeilor care sug sa le fericeasca pe mamicile lor: eu simt 'vidarea' aia numai de la pompat; cind suge lia, e ca si cum mi-ar rupe sfircul in doua, intre gingiile ei, dar de inghitit, nici vorba. e drept ca nici nu vine laptele siroaie, doamne, ce m-as bucura sa-mi patez TOATE hainele!:)

va pup, plinge lia si tre' sa-mi pregatesc furtunelu....

mona si lia.

Mergi la inceput