am tot asteptat rezultatele unor analize recomandate de prof. ancar.am rezultatele,dar am programare pentru interpretare abia pe 20 mai.sunt cam speriata,pentru ca analizele sunt cam proaste.
rezultatele hormonale sunt mici.toate.adica au valori numai de ziua a 2/a si a 3/a.si le-am facut si pe cele din ziua 14 si21.aceleasi valori.
la eco transvaginala mi s-a spus ca nu functioneaza nici un ovar.
testul papanicolau este 2 si se specifica infectie si alte chestii pe care nu le cunosc. sunt speriata.asa ar trebui?imi imaginez tot felul de chestii grave.
cat de grav este?
astept vesti de la voi sau innebunesc pana pe 20 mai.
gabriela
NICIODATA NU ESTE PREA TARZIU
Gabriela, nu sunt medic si nu prea stiu ce sa iti spun despre analizele hormonale. Despre testul pap stiu ca ce e pana la grad 2 (3 in unele cazuri) nu e foarte grav! Dar tot un medic e mai bine sa iti raspunda!
Eu vreau doar sa te incurajez, stiu ce inseamna sa fii speriata, sa nu stii despre ce e vorba si sa nu ai pe nimeni care sa te sustina! Dar aici pe forum esti intre prieteni, asa ca fii optimista (eu cred ca esti, de vreme ce crezi in asta...NICIODATA NU E PREA TARZIU)! Exista diverse tratamente pt. tot felul de probleme, asa ca nu dispera!
Sanatate si incredere!
Si eu am PAP 2 si dr. mi-a spus ca nu e nici o pb., e normal pt o femeie activa sexual. Nu a dat nici o importanta si nu a mai comentat deloc rezultatul.
Despre analizele horm., nu stiu ce sa spun. Banuiesc ca programarea din 20 mai e la Medsana si daca nu ai rabdare pina atunci, incearca sa te duci la Ancar la Spital,vorbesti cu asistenta lui, Carmen o cheama, si-i spui pasul tau si ca esti pacienta lui la Medsana. O varianta! Si fii sigura ca are o solutie (o stimulare ceva) si pt. tine.
Te pup,
Ilenya