Vine vacanta mare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

quote:
Originally posted by lu.more

quote:
Originally posted by Rodica

pai pot fi atenti de la 8:30 la 16:00? E ca la servici.

Raspund eu: in mod normal, activitatile de dupa amiaza sunt cele care solicita mai putin: arte plastice, activitati fizice, biblioteca ... Scrierea, citirea, matematica (cele care cer mai multa concentrare)se fac dimineata.
Intre 12.00 - 13.30 e pauza consacrata servitului mesei de pranz (la cantina, 30 - 40 de minute), in restul timpului pana la ora 2 nu studiaza: se joaca, se odihnesc, sau au mici activitati ... dar nu in clasa.

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

NU E CUMVA STILUL STEP BY STEP? La acest stil a fost si Miruna in claseel I-IV

maria, de Paula si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

[/quote]

NU E CUMVA STILUL STEP BY STEP? La acest stil a fost si Miruna in claseel I-IV

[/quote]

Nu stiu daca e step by step...
Asa e sistemul de invatamant de aici (acesta e programul in toate scolile)

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Master Draciel spune:

Multumesc lu;am incercat sa mai raspund, dar ,dupa cum a mers DC in ultimele zile, mesajele mele s-au pierdut....;pe drum.
Nu, nu este step by step si nici alt fel de sistem experimental.Justin este la o scoala publica iar programa este aceiasi peste tot.Iar in ceea ce priveste programul, nu ar trebui sa vi se para mult, avind in vedere ca saptamina scolara este de 4 zile (luni,marti,joi,vineri),iar in intervalul 11.30-13, este pauza de masa (cantina sau acasa).Evident, nu fac timp de 4 ore scriere sau altceva;activitatile alterneaza, pentru a capta la maxim atentia copiilor dar nici nu stau sa coloreze ore in sir sau sa se zbenguie prin curtea scolii.Grande section( oarecum echivalentul grupei pregatitoare, din Ro) ii ajuta sa faca mai usor trecerea spre scoala primara, acolo unde trebuie cu adevarat sa se concentreze la maxim si sa munceasca.iar din cite stiu eu(aici fetele care sint in State mapot ajuta, cu precizari),sistemul american este si mai exigent,in sensul ca incep scrisul si cititul mai devreme decit cei din Franta.Si va asigur ca se poate, fara sa ii epuizeze.

Mergi la inceput