Fetelor...care va maritati....intrati de vedeti

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petra spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

uitati-va si la www.maggiesottero.com. O rochie costa in jur de 1000-2000 de dolari..dar te simti ca o Cinderella care merge la bal...

Nu se putea vedea linkul deoarece luat in numele siteului si "O-ul" de la "o rochita..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Si eu am spus la fel cand le admiram. Ca m-as mai marita inca o data. Evident ca tot cu sotul meu.
Si pentru o asemenea rochie ar trebui sa dureze nunta o saptamana sa te poti bucura indeajuns de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Sunt superbe ! Daca va pasioneaza subiectul, puteti sa navigati si pe urmatoarele site-uri :

http://www.bridesave.com (puteti introduce niste criterii de selectie si va rezulta toate rochiile care se incadreaza in descriere)
http://womencentral.theknot.com (aici am gasit si mai extravagante, de designeri celebri)
http://bridaldiscounters.com

Eu chiar cred ca ar fi o idee buna sa facem nunta de mai multe ori, nu e pacat ca asa frumuseti (si scumpeturi ...) de rochii sa fie purtate o singura data ? Hai sa initiem o moda ...

Boghi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Fetele, pe toate site-urile astea de care ziceti voi, din USA, mi-am facut eu veacul inainte de nunta noastra din 2002, ca imi luasem tot felul de reviste din Dk, daneze, si apoi am dat peste un ditamai catalogul american, de m-am imbolnavit, si normal cu adrese de site-uri, asa incat sa ma marit doar o data nu mi se parea suficient :))
pana la urma de la maggie sottero am ales o rochie, desigur modelul, m-am dus acasa in oraselul meu si am facut-o la Agnes Toma, m-a costat mult, dar a meritat. M.am uitat acu pe site insa n-am vazut rochia, au schimbat colectia,normal, era o rochie cu alb si broderie argintie,si cu esarfa la fel, oricum am facut senzatie :)))
pai atunci trebe sa fim printese, e noaptea noastra,nu?

sa va dau si io cateva site-uri din alea de ziceam:

www.panayotis.dk
www.bridefashion.dk
www.nicolai-brudekjoler.dk
www.kkcouture.dk
www.casalezar.dk
www.mone.dk
www.wedding.dk

www.modernbride.com
www.impressionbridal.com
www.barijay.com
www.aftersix.com
www.foreverbridals.com
www.gowns.com
www.ginza.com

www.katz-dancewear.co.uk (pantofi)
www.guldsmeddirks.dk (verighete)
www.vielsesringe.com (- ,,-)

(n-am verificat toate site-urile,din urma,sa vad de mai sunt valabile inca, sau ce prezinta,ca-s prea multe).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Mama MAMAAAAAAAAAA
Mai ca imi vine sa ma mai marit odata.

Pupici

andreea mamica de theo si de florin
::))))))) si sotie de edy

http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Fetelor sunt enorm de multe site-uri. Mie mi-ar fi placut ceva de genul scurta si cu trena lungaaaaa, imi plac la nebunie cele cu trena, dar le-as folosi daca as face nunta aici ca in Ro, daca e noroi in fata blocului om ma fac, sau poate mai adun si balegute de pe strada asa ca trena scurta

Am ales una singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Pentru PIATRA LUNI

Te rog sa-mi spui cat costa rochia in catalog? si cu cat a facut-o madam Agnes Toma?
A iesit la fel?
Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Cary, in catalog n-am idee cat costa,ca nu era pretul afisat, dar cred ca era tare scumpa,ca bretelutele erau cu pietricele si broderia aia argintie tot ceva ca lumea era, iti dai seama ca asa ceva n-as fi gasit in Ro, sau as fi gasit foarte scump, prin Bucuresti,stiu si eu, desi cred ca la fel,la fel, n-ar fi fost. Insa Agnes are firma la mine in oras, si m-am gandit ca daca vreau ceva cat de cat asemanator,numai acolo pot gasi, ca-n Bucuresti n-as fi avut timp sa stau,cand veneam in tara, si sa merg la probe,etc. La fel,la fel, n-a iesit, dar aproape- cine ar fi zis diferenta,doar de detaliu,poate pietricelele mele nu erau din cele mai scumpe,dar erau acolo,pe bretelute,iar broderia, am avut noroc ca primisera ceva argintiu, ca unde mai cautasem nu gasisem, in fine, broderia mea chiar mi-a placut mai mult,ca era argintiu mai deschis,decat cea din poza. Eu am fost multumita, chiar a iesit foarte bine!
M-a costat parca 12-13 mil., asta acu 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Bune fetele!
Intr-adevar super rochiile!
Intrati si pe www.bridalco.com de aici mi-am luat eu rochia anul trecut!

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

sunt bestiale toate...chiar ca nu m-as putea decide daca ar fi s-o fac din nou!!!si eu sunt fan rochii de mireasa,nunti si femei gravide!pupici si spor la cautari celor care se pregatesc sa devina printese!
virginia si ioana alexia

Mergi la inceput