O lamurire, va rog

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Eu cred ca este un fel de newsletter.

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Pana ieri nu am vazut niciodata acest newsletter
M-am abonat si eu

Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Fetelor,toate bune si frumoase,dar voi a-ti primit vreun newsletter?
Ca eu de aproape 1 an de cind m-am abonat,nu am primit nimic!
Pina la urma se trimite sau nu aceasta scrisoare trimestriala,daca am inteles si-mi aduc bine aminte?
Nu ma deranjaza ca nu o primesc si asta nu e o critica...ca sa nu fiu inteleasa gresit...dar intreb doar din curiozitate,pt ca tot s-a deschis tema!
Va pup!

Theodora, Alexandros, Yannis
Ai pensule,ai culori,deseneaza raiul si intra in el!
CRISTOS A INVIAT! HRISTOS ANESTI!
http://community.webshots.com/user/theodorapap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Ia sa ma abonez si eu, tot ce inseamna ma intereseaza asa ca tot inainte si la mai mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Theodora, eu nu am primit .. Probabil mai trebuie asteptat

Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Uite un exemplu de scrisoare.... mai veche! (eu m-am dez-abonat de mult...)

""""In sprijinul "comunitatii":

* Forumul ramane in continuare in centrul atentiei comunitatii noastre. Tocmai de aceea ne-am gandit sa il dezvoltam in continuare. Pentru luna iulie si august va pregatim niste surprize placute care au ca obiectiv: "o comunitate cat mai unita". Dorim asadar sa dam o fata noua forumului, una mai calda, mai placuta, mai aproape de inimile voastre. Daca aveti idei sau sfaturi acestea sunt in todeauna binevenite! Pentru cine nu a vizitat inca forumul o poate face www.desprecopii.com/forum.

* Pentru cine inca nu stie, am inceput o colaborare cu Revista Mami. Aceasta colaborare a unit in mod costructiv cei doi lideri de media pentru parinti: Revista Mami - lider in presa scrisa si Desprecopii.com - in lumea internetului romanesc. Aceasta colaborare a dus la organizarea unor concursuri pentru comunitatea electronica. Concursurile nu se opresc aici si in curand le vom relua cu premii cel putin la fel de interesante ca si pana acum.

* Pentru a fi mai aproape de voi, www.desprecopii.com a lansat chiar pe prima pagina rubrica "Destine". Aici puteti gasi povesti adevarate care va pot ghida in experientele pe care le traiti sau urmeaza sa le intampinati. Mai multe informatii puteti gasi aici.

--------------------------------------------------------------------------------

Astazi la Articol Principal: Pastrati legatura cu bunicii!

Bunicii sunt una din cele mai importante comori binecuvantate pe care le-o putem oferi copiilor nostri. Este atat de placut sa vezi incantarea si stralucirea din ochii lor atunci cand vin in vizita. Daca vei privi cu atentie in ochii bunicilor atunci cand isi privesc nepotii, vei observa o flacara pe care nu ai vazut-o poate niciodata atunci cand erai tu, la randul, tau copil. citeste mai departe...

Articole noi:

Haptonomia sau comunicarea prin atingere
Oare ar trebui sa fim cu totii vegetarieni?
As vrea sã fim din nou o familie
Pneunomia la copil
Inteligentele multiple
10 surprize pentru noul tata
10 motive ca sã chemi pediatrul
Nu mai plânge, puisor... plânsul n-are rost
Disciplina un subiect controversat

O noua rubrica:

Forta Naturii (Tratamente naturiste de succes experimentate de comunitatea noastra)

Tratament impotriva sterilitatii - citeste aici.

Stiri de ultima ora:

44% din reclamele la medicamente mint >>
La bebelusi, febra este inselatoare>>
Varza alunga durerile de cap >>
Bomba cu bacterii, la Maternitatea Tirgoviste >>
Gravidele isi pot auzi bebelusii >>

--------------------------------------------------------------------------------

Primesti aceasta scrisoare fara voia ta? Doresti sa nu mai fi abonat?
Daca DA, trimite un mail la info@desprecopii.com cu subiectul "STOP SCRISOAREA"

cu prietenie,
www. desprecopii.com """

Cam asta-i!

~~Adela&Julia

Mergi la inceput