Dragele mele,
Am trecut si eu in sfirsit in tabara voastra, cea a femeilor insarcinate, dupa ani intregi de tratament al sterilitatii.
Totusi, bucuria mea (sint in 5 saptamini) este cumva umbrita de citeva ingrijorari:
1. Am facut o infectie renala, am fost la medic si el nu mi-a prescris nimic (a vorbit cu dr. meu ginecolog- intimplator erau amindoi acolo, la centrul medical), iar dr. ginecolog i-a spus sa nu-mi prescrie nimic; mi-a spus doar sa beau 2l apa/ zi. Eu ma simt rau, ma dor rinichii, am stari de greata, uneori frisoane, si nu ma pot duce nici la serviciu.
2. Am luat 4 pastile de Anghirol acum 3 zile (pentru fiere) si sint ingrijorata; cei doi dr. ca oricum faptul e consumat si sa nu mai iau nimic, dar eu ma gindesc sa nu-i faca rau lui bebe (desi pe prospect scrie ca se recomanda si in sarcina);
3. Dr. mea ginecolog (Cezara Bucur) mi-a prescris 50 mg aspirina/ zi. A mai luat cineva aspirina in primul trimestru?
Altceva mi-a mai dat Carpicon supozitoare, Utrogestan (intravaginal), Gravibinon (1 injectie la 2 saptamini), No- Spa (aveam niste contractii uterine).
Voi ce faceti cind aveti dureri sau va este rau noaptea si nu puteti suna la dr. ginecolog? Voi ati trecut prin aceste experiente? Mai este cineva pacienta dr. Bucur?
Raspunsurile voastre m-ar face sa ma simt mai bine.
Multumesc, Gabriela T.