1 mai si EU
Raspunsuri - Pagina 2
Aurelia spune:
Sint de acord cu Nistorescu dar si mai de acord cu Lauraa!
bravo Lauraa in putine cuvinte cama sa sta treaba !!!!!!
Aura&Luca,2 ani si 2 luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://yamafoto.com/?ref=6538
voljena spune:
Lauraa - multumesc, c-am ras cu gura pana la urechi (asta dupa ce-am avut o zi infioratoare: ne-au calcat hotii!)![]()

iuliana76 spune:
quote:
Originally posted by Aurelia
Sint de acord cu Nistorescu dar si mai de acord cu Lauraa!bravo Lauraa in putine cuvinte cama sa sta treaba !!!!!!
Aura&Luca,2 ani si 2 luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://yamafoto.com/?ref=6538
Si mai e ceva : Noi nu ne vindem tara!!!!.
Cleomax spune:
quote:
Originally posted by voljena
Lauraa - multumesc, c-am ras cu gura pana la urechi (asta dupa ce-am avut o zi infioratoare: ne-au calcat hotii!)
si pe mine m-a distrat(desi e trist) ce a spus lauraa, pana am dat de-a doua parte a mesajului tau. vorbesti serios? nu vreau sa stric subiectul, dar imi pare rau pentru voi, sper ca n-ati pierdut prea multe. tre' sa fie o senzatie infioratoare
conchita spune:
quote:
Originally posted by Adela99
Suedia a incercat sa promoveze ideea intrarii tuturor tarilor (care nu erau in UE)deodata, nu stiu de ce nu s-a pus in aplicare. S-a creat astfel (daca nu era deja creata) o impartire in echipe A si B.
Normal ar fi fost ca astazi toata Europa sa fie UE. Am fi putut sarbatori si noi.
In curand ...
Normal ar fi fost ca Romania sa merite sa intre in UE. tu ai primi in casa ta proprie si personala pe cineva care te-a mintit constant? care nu si-a platit datoriile fata de tine? care s-a angajat intr-o afacere ca asociat si a fugit cu banii, lasandu-te cu buza umflata? pe cineva care iti rade in fata, dar te sapa pe la spate? pe cineva care te uraste cand nu ii dai si te dispretuieste ca pe un fraier cand o faci? hehe, Adela, nu sarbatoarea e scopul, ci onestitatea in competitie. cei care au intrat, au fost pur si simplu mai buni, sa avem fair play si sa acceptam asta, felicitandu-i. esecul de moment nu trebuie sa ne invenineze impotriva invingatorilor de moment, ci sa ne motiveze sa continuam cursa. daca n-om fi pierdut-o deja...
descintec spune:
quote:
Originally posted by Veve
[br
Originally posted by Lauraa
Azi, 10 tari sarbatoresc intrarea in UE. Romania nu e printre ele.Dar daca ne intrebi de sanatate suntem cei mai mandri,cei mai buni,cei mai destepti,cei mai harnici,cei mai corecti,etc.SI bineinteles ca toti ceilalti sunt niste cacanari pe care nu dam doi bani. Nici ei pe noi...
Laura si papusica din burtik (39 saptamani)
Laura, nu stiu unde intalnesti tu atitudinea asta, dar eu nu cunosc nici macar un om..unul singur..care sa o aiba..si nu stiu daca e de bine sau de rau ca nu o intalnesc..oameni mai complexati ca romanii, mai rar..
D.
Adela99 spune:
conchita, iti inteleg argumentele, dar raman la parerea mea. Eu vad UE ca o familie si daca unul din membrii din anumite motive (pe care cu totii le cunoastem) nu corespunde normelor, regulilor, scarii de valori a familiei, eu nu-l exclud din familie ci incerc sa-l ajut. Cu alte cuvinte cred ca Romania ar reusi mai repede sa se apropie de standardele UE daca ar fi in interiorul si nu in afara ei.
tora97 spune:
Acu, hop si eu! Scuzati mi ignoranta, da’ care ar fi avantajele si mai ales dezavantajele intrarii noastre in UE, La nivelul omului simplu, care este nevoit sa traiasca dintr o leafa ? Am observat ca majoritatea celor ce au raspuns nu locuiesc in Ro, dar sigur stiu cum traiesc oamenii in aceasta tara Nu credeti ca acest subiect ar fi mai aproape de sufletul romanilor?
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by tora97
Am observat ca majoritatea celor ce au raspuns nu locuiesc in Ro, dar sigur stiu cum traiesc oamenii in aceasta tara Nu credeti ca acest subiect ar fi mai aproape de sufletul romanilor?
Probabil ai vrut sa spui "mai aproape de sufletul romanilor domiciliati in Romania", pentru ca si noi cei care nu locuim in Ro, tot romani suntem.
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by descintecquote:
Originally posted by Veve
[br
Originally posted by Lauraa
Azi, 10 tari sarbatoresc intrarea in UE. Romania nu e printre ele.Dar daca ne intrebi de sanatate suntem cei mai mandri,cei mai buni,cei mai destepti,cei mai harnici,cei mai corecti,etc.SI bineinteles ca toti ceilalti sunt niste cacanari pe care nu dam doi bani. Nici ei pe noi...
Laura, nu stiu unde intalnesti tu atitudinea asta, dar eu nu cunosc nici macar un om..unul singur..care sa o aiba..si nu stiu daca e de bine sau de rau ca nu o intalnesc..oameni mai complexati ca romanii, mai rar..
D.
D. ma uimesti, zau! Cum nu ai intalnit oamenii de care vorbesc eu? Sa inteleg ca tu pe forum nu citesti nimic??? DU-te la calatoriile sufletului si citeste ce zice lumea de americani (prosti, sleampeti,etc) nemti (zgarciti,prosti,) etc,etc. Daca intrebi lumea o sa afli ca nimeni nu stie sa se distreze ca romani,nicaieri nu se gateste ca in RO, nicaieri nu se fac prieteni ca in RO, etc,etc...
Nu asta e ideea, pe mine m-a intristat ca de cateva zile numai asta vad si aud. Cum cei 10 sarbatoresc si ce frumos sunt primiti pe usa din fata cu surle si trambite.In accelasi timp mama mea a venit din ROmania cu autocarul si a stat in granite 10 ore cersind sa intre in Europa sa vina la mine ca nasc. O mama din Letonia (huooo rusii,stiti ideea..) a venit trecand prin granite ca prin branza... Eu nu ma amuz, sunt trista si amarata.