Viata in Germania (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Cami.E..normal ca nu ma las.Eu vreau sa lucrez nu sa stau acasa.Ii dau bataie in continuare.

Intrebare: ce sa face cadou la botez? Noi am aflat ieri seara ca duminica mergem la un botez.Se dau banutzi, se cumpara ceva ptr bebe si cam ce, sau se da un cadou si banutzi?
Aveti idei??? bitte bitte.Noi suntem cam pe dinafara la capitolul asta.

Multumesc anticipat si un week-end cat mai frumos.
La noi e dezolant..plouaaaa si e intuneric bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_alex spune:

eu zic ca banii sunt cel mai bine veniti.Daca ii cumperi hainute poate nu nimeresti masura sau poate are destule....
Ce am mai primit eu la botez si a fost folositor, incalzitor pt sticla de lapte (care se poate folosi si la masina) si plapuma pt bebe.Hainele nu prea s-au potrivit.Iar din banii primiti am putut sa cumpar ce mai aveam nevoie....asa ca optez pt bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanak spune:

Si eu ii dau dreptate lui cami-alex, mai ales ptr. faptul ca ai aflat atat de tarziu despre botez, nu cred ca mai ai mult timp sa te interesezi cam de ce mai are nevoie mama ptr. bebelusul ei. Daca nu vrei sa-i dai banii intr-un plic cu o felicitare, poti sa mergi la un magazin cu articole ptr. copii si sa-i iei un Gutschein in valoare de "XX" Euro si atunci poate mamica sa cumpere ce doreste ea ptr. bebele ei. Daca crezi ca nu e frumos sa daruiesti numai bani (bar sau Gutschein), poti sa mai cumperi o jucarioara ptr. bebelusi (o ratusca de baie sau una piuitoare care nu-s asa de scumpe) si o pui alaturi.
Si eu la botez am primit de la majoritatea bani, numai cativa mi-au daruit hainute si crede-ma ca nu am putut face nimic cu ele ptr. ca era de nou-nascuti iar fiica-mea avea cinci luni atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

si eu tot bani zic, eu le-am facut cecuri la copii si cand primesc un banut il pun acolo si poate le foloseste vreodata chestia asta. Cat e mic unui copil nu-i trebuie multe, abia cand creste incep cheltuielile mari, si atunci ... ai de unde lua, daca e cazul.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna spune:

Pentru tinatache:
Cum adica ai facut 'cec-uri"? Aici sau in Ro?

ariadna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Multumim mult ptr idei.Ne-am hotarat pentru bani si maine o sa tragem o raita prin oras sa luam o jucarica ..ceva dragutz..vedem noi.
Week-end placut.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ariadna

Pentru tinatache:
Cum adica ai facut 'cec-uri"? Aici sau in Ro?

ariadna

aici! Sparbuch adica. eu am ramas la terminatia veche:)

Cristina

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, mamicilor!!!

ascultati europa FM,
http://www.europafm.ro/pop_live.htm

o sa primiti o urare speciala:) ;)

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Guten Morgen Deutschland,
din pacate am avut foarte multa treaba in ultimul timp si nu
am mai reusit sa mai postez.
Pe data 23 mai vine taticul meu din Ro si sta 2 saptamini la noi dupa care,pleaca cu Darian in Ro cu trenul.
Saracul nu ne-a mai vazut de aproape 2 ani ... iuhuuuuuu am emotii mari
Dupa vreo 2 luni am sa ma duc eu cu avionul sa-l iau inapoi acasa.
Doamne,oare cum o sa rezist fara puiutzl meu drag,atita amar de vreme ?

Vivi,sotul meu vrea sa-si faca cetatenia germana,pentru asta ii trebuiesc cazierul,plus adeverinte fiscale din tara.
Poate sa-i faca socrului o imputernicire,sa se ocupe dinsul de actele astea in Romania ?
Cum trebuie legalizata imputernicirea asta in Germania ? Cit costa ?
Sotul meu are mult de munca si nu va ajunge prea curind personal in Ro. Deci ce e de facut ? Mii de multumiri!

Mai stiti ceva de Lauraa,a nascut deaja ?
Tinatache unde ai facut "Sparbuchul" la Postbank ?
Mirunda,nu ma uiti da ?

Kuß & Gruß,
Corina

"Nu iubim cu adevarat decat atunci cand iubim fara motive."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Multumesc Cristina :-)
La multi Ani,mamicilor din toata lumea!!!
Alles Gute zum Muttertag!!!

"Nu iubim cu adevarat decat atunci cand iubim fara motive."

Mergi la inceput