Mamici de ianuarie-februarie 2005
Raspunsuri - Pagina 6
Babee spune:
Oana hai sa te linistesc in ceea ce priveste data pusa de medic.Nici eu nu am inteles prea bine cum a putut calcula, eu ultima menstra am avut-o pe 6 Mai 2003, si data nasterii mi-a fost pusa pe 20 februarie 2004.Asta insemna 43 de saptamani de sarcina, deci chiar si fara cele 2 saptamani minus si tot iesea cam mult.Si uite c-am nascut pe 6 februarie, la termen, si culmea ma intreaba medicul ce m-a asistat:sarcina la 41 saptamani, nu???Deci putin chiar depasisem termenul.Eu spusesem cam 10 februarie, am calculat si la tine si iese tot 2 ianuarie cum ti-a calculat si Saphir.Fruntea sus si ce-o fi(fata, baiat) sanatos/-oasa sa fie!
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
Iubi si Phillip (6.02.2004)
Ioana77 spune:
Eu sunt o mamica de ian-febr 2004 in "gasca" cu Saphir si Babee.
Felicitari tuturor mamicilor cu margelute in burtica! Sa fiti sanatoase, sa va creasca micutii/micutele mari si sa ii vedem sanatori si voiosi in Ianuarie 2005!
Ioana,
YANN & PHILIP
_28.01.2004_
saphir spune:
Ce faceti fetelor, ne mutam aici ?
Deja suntem experimentate, le ajutam pe mamicutele de anul viitor?
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
http://community.webshots.com/user/ClimAmos
Theodora spune:
Hop si eu in mijlocul vostru!!!
Vreau sa va felicit pe toate si sa va urez o sarcina usoara si un bb sanatos!
Am retrait totul de la inceput citind mesajele voastre!
Sa fi-ti fericite si aveti grija de burtica!
Nu va intrebati de acum despre sex...e prea devreme,bucurati-va de acest dar,macar sa mai fi putut si eu sa mai retraies o data acest sentiment!
VREAU UN BB!!!!!
Theodora, Alexandros, Yannis
Ai pensule,ai culori,deseneaza raiul si intra in el!
CRISTOS A INVIAT! HRISTOS ANESTI!
http://community.webshots.com/user/theodorapap
Diana_b spune:
Hi,hi! Hai sa ne mutam aici sa retraim sarcina!
Si eu sint mamica de ianuarie-februarie 2004 si m-a apucat melancolia vazind ca a aparut subiectul asta. Sper sa fiu si mamica de ianuarie-februarie 2006, dar asta mai ramine de vazut.
Fetelor, dupa 4 luni merita sa mergeti la gimnastica pt. gravide, eu am fost vreo 2 luni la sfirsitul sarcinii si sa stiti ca m-a ajutat f. mult.
Va doresc sarcini usoare si bb-i sanatosi si frumosi!
Diana si Mircea (2.01.2004)
http://community.webshots.com/user/dianab13
crinuta spune:
Mamicilor de ianuarie februarie 2004, ne bucuram sa mai veniti pe la noi. Orice sfat este binevenit. Ne puteti povesti din experientele voastre, pt ca sigur avem multe de invatat.
Oana, si eu ca tine. Crampe mai rar, sani umflati ( ma intreb daca o fi si de la Duphaston), mariti, durerosi, oboseala crunta. Ma mai ia din cand in cand cu ameteli, iar la capitolul greturi stau bine, am foarte vag si nu prea des.
Poate ne spun fetele din 2004 cam cand au aparut greturile la elesi la ce sa en asteptam in urmatoarele zile.
pupici
Crinuta
PatriciaArdeleanu spune:
Crinuta, sper sa fie asa cu temperatura. Banuiesc ca o fi influentata si de Duphaston (am inteles ca si tu iei), adica daca cea bazala este mica si iei duphaston o ridica, corpul tau fiind deficitar. Nu stiu, zic si eu...
Oricum, abia astept sa imi iasa analiza HCG, asta va fi cea mai sigura. Nu am facut Pregnyl. Tie cit ti-a iesit? cit trebuie sa iasa la sarcina de virsta asta?
Merci.
Patricia
oana cretu spune:
Wao....fetele de ian-feb 2004, mai veniti pe aici! Uite ce imi place sa citesc ce scrieti! Mercic! Si Theodorei! OK, ramane 2 ianuarie in capsorul meu, ca sa stiu cand sa ma astept! Deci...cel mai sigur e ca revelinul s-ar putea sa-l fac in spital! Ce bine ar fi! Un revelion original si plin de emotii!
Mie nu mi-a dat nimeni sa iau nici un medicament, in schimb, cum sunt plinuta, mi-a dat dietiticiana regim! Asta e, il fac ca sa nu ajung un balonas de nerecunoscut!
Pupici multi!
oana si bb din burtica
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."
crinuta spune:
Patricia, fii atenta ca la implantare temperatura scade, si este posibil sa fie mai scazuta cateva zile. Diferenta nu este mare, insa exista si etse normal.
Testul de sange cantitativ l-am facut in zilele36 si 38 parca ( sper sa nu ma insel), si prima data mi-a iesit 1169 si dupa 48 de ore 3341.
Vezi ca nu exista valori stas, dar exista limite minime si maxime in care e bine sa te incadrezi, dar ceea ce este cel mai important este ca atunci cand repeti analiza dupa 48-72 de ore sa fie cel putin dubla.
Mie prima data nici nu mi s-a facut analiza cantitativa ( sunt in Arabia Saudita), ci doar testul pozitiv sau negativ. Aici se face doar daca dr suspecteaza ceva, dar ideea a fost a mea.
Ai refacut testul de urina?
pupici
Crinuta 5 saptamani si 5 zile
crinuta spune:
Patricia, Duphastonul nu ridica temperatura, deci poti elimina din start ipoteza asta. Aici se da preventiv Duphaston in primele saptamani.
Am uitat sa specific ca eu am avut ovulatia in ziua 18, si de aceea primul test mi-a iesit slab pozitiv. Conteaza foarte mult data ovulatiei, chiar si in stabilirea DPN.
Oana, ce mai zici? Cum te mai simti? Cu pofta de mancare cum stai? La mine alterneaza lipsa poftei de mancare cu foame exagerata. Cand ma apuca durerea de stomac, sar ca arsa si fug la bucatarie.
Corail, Ingerasu, Adana, ce faceti?
pupici
Crinuta si ingerasul din burtica