Mamici Iulie-August 2004(56)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Miha, la magazinele de gravi (care or fi alea..ca eu nu prea am vazut numai pt ele) n-am fost, ca si eu ca tine..daca intram intr-un 38 sper sa ma potrivesc macar cu un 44..daca nu...46, 48..pe alese:))

la mall n-am fost, ca e prea aproape de mine :)) dar maine dau o tura si pe acolo.

Maria DPN 29 august.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns butterfly spune:

LA MULTI ANI MITZURA!

Dau si eu raportul la spartul tirgului:
Ieri am mers in Carrefour si am luat primele hainute pt bebe, strictul necesar pt bagajul de spital. Nu erau prea frumoase dar dupa indelungi cautari...Care e marimea de nou-nascut, 20? Am luat si 22 ca poate iese grasun ba chiar si o boneta marimea 24 (pentru vara viitoare!). L-am exasperat pe sot care si-a dat seama cam ce-l asteapta de acum. Oricum, s-a simtit excesul, ma dureau spatele si bazinul ingrozitor, contractii frecvente pina acasa... dar cam atit! Nici nu am mai luat seara NoSpa. In schimb azi bebe s-a ghemuit iar in partea de jos a abdomenului unde nu i-a placut si s-a tot invirtit intinzind de toate cele asa ca au aparut si contractiile dureroase... parca s-a mai potolit acum ca altfel nici nu as mai putea sta pe scaun.
Am cumparat tot felul de chestii pt bagajul de spital dar merge greu...
Poate ajung si eu miine la curs!
Roxana,sa te faci bine repede!
Papa,mi-ai dat emotii cu hirtia de turnesol, nu prea stiu de gluma!
Lia, si eu simt adesea cind ma ridic din pat, uneori la distanta de 30 min- o ora cum se scurge ceva, mult timp intram in panica sa nu fie singe si ma uitam imediat, acum m-am obisnuit, tot ma uit dar nu ma mai panichez. O data m-am speriat ingrozitor cind tivul rochiei a alunecat pe gamba, a fost o senzatie foarte ciudata, eu eram destul de stresata de contractii si visam ca mi se rupe apa asa ca am tipat aproape de spaima... stresul e de vina asa ca ar fi bine sa gindim pozitiv si sa avem credinta in Dumnezeu pentru ca asemenea lucruri nu pot fi controlate indiferent cit ne stresam.
Monique, tu ziceai de o reteta buna de inghetata? Vreau si eu!
Pupici pe burtici!
Florina 28 ani, berbec, 32(+)sapt cu baietzel, 66kg (10 kg)
DPN 27 iunie, Dr. Badiu, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns butterfly spune:

Ei, va place semnatura mea in mesajul anterior?
Papa, cit Magne-B6 iei tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Eu iau 8 magneziu pe zi. Se numeste Magnesium Verla.
FETE m-am trezit cu niste dureri cumplie de burta (in special in partea stanga) si spate. Am pus un scopantil. Vad ca e cam geaba:(
Hai incurajati-ma ca-st normale.

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza! Fetele, azi fac o crima daca nu imi rezolv problemele la birou, pentru ca burta mea coboara vizibil in fiecare zi, asa ca trebuie musai sa zac in pat!
Tineti-mi pumnii, va rog, ca fac revolutie!
V-am pupat!

Roberta (Varsator) + BeBe scump din burtica - 23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Neatza viitoare mamici!

papa...hai s ate incurajez:) nu da ca tu ai cerut-o, heheh. si eu am avut crampe cumplite in stanga. posibil sa fi fost contractii, habar n-am...da's normale ca am intrebat pe dok (ma mai panichez si eu, nu-s usa de biserica). mi-a schimbat vitaminele si pot sa spun ca rezultatele s-au vazut imediat. iau acum magne B6 si Materna. acum astept kilogramele...ca deja am vreo 10 in plus

pupici

Maria DPN 29 august.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Papa, le simt si eu aproape in fiecare zi.Eu l-am intebat pe Nayel si mi-a zis ca-s normale, atata timp cat nu cedeaza la antispastice.
Contractii zic eu ca nu-s,ca e ilogic sa se contracte uterul doar in stanga....sau in dreapta.De spate, nu-ti mai zic....pe mine ma rupe mai ales cand stau mult la orizontala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza galushcutzelor.
Papa tu stii ca la mine nu scapi doar cu o incurajare...cum te doare? trece daca iti schimbi pozitia? ai mincat ceva mai cu pofta sau mai mult? nu ti-a placut? poate fi de la stomac (dar atunci nu stiu de ce te-ar durea si spatele) sau de la matzishoare....ia da tu aici mai multe detalii.
Robi te rog ai grija si du-te acasa. iar incepem cu discutia despre statui ridicate de la job? ia lasa-i in plata Domnului, ca daca asa se poarta cu tine acum....cum or face in mod normal? pupi si iti tin pumnii!!
Florina eu am luat din Cora duminica un costumas bestial pentru ghindu (cred ca va fi costumatia de iesit din spital) din 5 piese (salopetica cu tot cu ciorapei, body, aparatoare de minutze si caciulitza subtire)....doar 99.900!!!! (fac si eu ca astia din reclame!)
Miha eu cred ca varianta buna este cea cu o rochie normala cu ceva numere in plus - eu de la 34-36 intru in 42-44 asa ca...cred ca si tu ai putea rezolva asa.
cum a facut colega ta cu filmul, s-a lamurit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Am mincat salam ca la ala am postit toata sarcina :-)))
M-am trezit cu o durere in stanga dar prea jos ca sa fie stomacul. Mai degraba ovarul. O durere care se lasa pe picior...si evident spinarea care ma doare de-a lungul si de-a latul. Acum ma doare uniform si egal burta si spatele. Ma bagai in patuc la caldurica, am pus scopantilul, am luat magneziul (iau 8 pe zi) si astept sa treaca. Cate ore pot dura crizele astea???

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Papa - verdict crima - criza de lombo-sciatica (mai bine zis sciatica de-a dreptul). stai cuminte la caldura dar nu pe spate - pe partea dureroasa de preferinta. daca se lasa pe picior asta e. poti ridica piciorul ala? (nu ma refer la gimnastica ci la miscari "simple", ca si cum ai vrea sa iti tragi o soseta pe picior). daca faci cu greu o astfel de miscare e clar, este sciatica.
pupici si sa iti treaca cit mai repede!!!! ideal ar fi sa iti faca cineva o injectie de cocktail....scobutil+papaverina+no-spa. sau ia papaverina daca ai, mai trece de la ea.
sanatate!!!!

Mergi la inceput