Aveti idee sau ati incercat sa faceti shaorma acasa? NU stiu cum as putea face carnea care se pune. Credeti ca la rotisor iese, sa incerc?
Va multumesc pentru orice sugestie.
Incearca asta http://www.recipesource.com/main-dishes/meat/shawarma1.html
Eu una nu am incercat,cred ca merge si la rotisor si la cuptor.
Parere personala
Nicole&Amira
http://community.webshots.com/user/nicoleamira
Eu am facut de mai multe ori shaorma acasa si mi-a iesit super buna. Eu iau piept de pui, il tai feliute subtirele si le calesc in tigaia de teflon in putin ulei. Iese super. Lipiile le iau din supermarket si la umplutura folosesc in loc de maioneza Sos Remoulade de la Spring. Poti sa faci si cu acritura (castraveti murati) si cu legume proaspete (varza, rosii, etc).
Succes,
Adela
Si eu fac destul de des, dar imi place mai mult cu pulpa de pui, parca aluneca mai usor pe gat. In plus mai pun ardei, ceapa, castraveti murati, rosii, cartofi prajiti, varza, mustar si sos de rosii.