cum arata in mod normal....?

cum arata in mod normal sangele menstrual? Mie mi se pare ca la mine e ciudat. Parca e prea subtire si arata ca si cum ar fi sange uscat "dizolvat" in apa...se vad particulele...nu stiu cum sa ma exprim mai clar. Si uneori e de un rosu curat. In ciuda caracteristicilor astea anormale (??) am menstruatii regulate, la 28-29 de zile, de aceeasi durata si nu foarte abundente. Deci, e ceva in neregula?
Raspunsuri

byby spune:
Sa inteleg ca e prea stupida problema si nu merita atentie sau toate vizualizarile au fost facute de barbati ?

byby spune:
si mai am o problema...e posibil sa se agraveze gingivita pe perioada menstruatiei? Adica sa sangereze gingiile in afara momentului periajului?? are vreo legatura oare cu ce am scris initial despre "look-ul" menstrei mele? Ori sunt eu paranoica? Imi poate raspunde un medic sau cineva care a avut probleme asemanatoare? Heeelp, please!

anca tanasica spune:
Nu stiu daca e chiar pe subiect, dar eu am avut o gingivita cu sangerare cand am avut probleme cu ficatul (adica cu o parte, mai exact celulele care sintetizeaya vit.K).
Normal gingiile nu tb.sa sangereze nici la periaj. Ar trebui sa-ti faci niste analize (la mine s-a descoperit problema la timpul de sangerare si de coagulare - foarte mari, ca la analizele de ficat iesesa totul OK)
Anca si bebelina Alexandra (10 nov.2003)
==================================
http://www.vectornoise.com/Alex/index.html

byby spune:
quote:
Originally posted by anca tanasica
Nu stiu daca e chiar pe subiect, dar eu am avut o gingivita cu sangerare cand am avut probleme cu ficatul (adica cu o parte, mai exact celulele care sintetizeaya vit.K).
Normal gingiile nu tb.sa sangereze nici la periaj. Ar trebui sa-ti faci niste analize (la mine s-a descoperit problema la timpul de sangerare si de coagulare - foarte mari, ca la analizele de ficat iesesa totul OK)
Anca si bebelina Alexandra (10 nov.2003)
http://www.vectornoise.com/Alex/index.html
Multumesc pt. sfat, Anca! O sa incerc si asta...nu mi-am facut niciodata tipul asta de analiza ..cu timpul de coagulare (cel putin asa cred). Dar totusi la orice alta rana (taietura, zgarietura etc.) nu am probleme, se opreste sangele foarte repede.. Am sa fac totusi si analizele de care spui.
Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa-si asculte mamica! (in curand implineste 6 luni, vad)

Shobo spune:
byby,
nu-ti pot spune sigur daca acela e singe menstrual, numai un medic bun iti poate spune sigur vazindu-l. asa am facut si eu cind m-am dereglat luna trecuta si am ajuns la ea si mi-a confirmat ca e menstruatie, desi arata mai ciudatel...
cit despre singerarea gingiilor mai abundent in zilele menstrei e normal! orice rana sau inflamatie de pe corp iti va singera mai abundent in zilele acestea. mie de exp. stomatologul imi spunea sa nu vin la extractie sau altceva ce ar implica singerare in zilele astea. si mi-a explicat ca asa se intimpla. si de gingii mi-a zis ca daca ai gingivita, ceea ce aveam si eu, singereaza f tare in zilele menstrei.
pupici si sanatate multa!