Mamica de mai-iunie (38)
Raspunsuri - Pagina 5
Nally spune:
Andra sa-ti traiasca printesuca scumpa, Adelina Fabiana! La multi ani!!!
Nally si Sebastian
Irinel spune:
Nally,draguta de tine, tu ma faci invidioasa. Auzi-auzi, stie ea deja dupa tonalitati de ce plange bebe. Si eu ma gandesc cat timp imi va trebui sa ma prind ce vrea... Doamne ce frumoso fi sa iti tii puiul in brate... Cu somnul cum stai? Daca e asa zgomot, n-ai putea sa il iei pe bebe la plimbare undeva in parc, daca aveti vreunul pe aproape?... Da e drept ca in parc nu poti tu sa te odihnesti deloc si probabil profiti si tu de somnul lui Sebastian ca sa dormi si tu.Pupici dulci si tie si bebelusului tau drag.
Irina, burtica cu baietel
34+ saptamani (DPN 9 iunie)
Nally spune:
Irinel ce scumpica esti!
De iesit afara ma cam feresc sa ies acum... pentru ca dna doctor mi-a spus sa evit acum.. mai ales ca au inflorit plopii! Si cica sa ma cam feresc de puful din aer ca nu ii face tocmai bine la bebe...iar eu ma cam tem ca acum doi ani pana in vara tarziu eu am avut probleme cu repiratia de la acest pacatos puf!!!
Iar cu plimbarea prea lunga nu cred ca rezist nici eu ... ca nu m-am obisnuit cu programul de somn!!!
Nally si Sebastian
Irinel spune:
Nu stiam ca e problema cu puful de plopi. Ma gandeam si eu ca plimbarile lungi le lasati pe mai tarziu :0)
Am trecut-o pe Alina la mamici da inca n-am scos-o de la burtici ca acolo e trecuta cu fetita si nu stiu daca ar trebui sa scriu undeva (asta daca ne intereseaza mai tarziu la cate dintre noi nu s-a nimerit sa aiba dreptate la ecograf)
Irina, burtica cu baietel
34+ saptamani (DPN 9 iunie)
tutus spune:
pt Alina33 si baietelul piticelul. Sa aveti sanatate, fericire si orice alte bucurii!
Acum am unpic de timp sa vorbim ca R e in drum spre lumea viselor.
Albinuta, eu nu stiu ce efecte negative poate sa aiba legarea trompelor. Poate daca vreodata o sa ajung cu sotul la o intelegere ca nu mai vrem copii iar el nu vrea vasectomie, atunci poate si eu tot asa ca tine o sa procedez. Nu stiu cum pot sa te ajut, dar cred ca cel mai bine vorbesti cu sotul si doctorul care va faca operatia. Daca ai timp si chef, sa ne zici si noua ce decizie ati luat.
Irinusha, mi-ai zis de Ungaria ca se intampla tot felu de grozavii pe-acolo. Da, si noi am auzit, dar pana acum n-am avut probl. Noi cand mergem acasa innoptam la un hotel etap de pe langa Budapesta si pana acum (de 2 ori) a fost ok. Oricum merci de avertizare. Si cand am mers si cand ne-am intors in nl, am vazut pe unde vine Ingolstadt (pe undeva intre Regensburg si Munchen,nu?) si mi-am amintit de tine. Ii fain si ciudat sa sti ca undeva e cineva pe care unpic il cunosti. Acum revenind la "oile" noastre, cum mai e cu dopul? Stai linistita ca si eu o intreb pe mama mea o gramada si ea ridica din umeri si se mira ce tot vorbesc, iar "dopul" a fost o chistie neconoscuta pt ea. Drept e ca nici eu cu 2 ani in urma cand l-am nascut pe R nu stiam prea bine cu ce se mananca multi termeni si faza pierderea dopului si ruptul apei pt mine o sa fie chestii noi ca io nu-mi amintesc de dop iar apa mi-a rupt-o moasa. In fine, bine ca stim la ce sa ne asteptam. Sa ai grija de tine si sa ne tii la curent cu starea ta.
Noapte buna si mai vorbin maine. Pa pa!
"Ma-ma" cu sau la bord de 37.2 sapt.
Lauraa spune:
Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Felicitari ALina 33!!!
Sa-ti traiasca minuneaaaaa!!!
Refacere rapida si sa vii sa ne povestesti!!
Laura si papusica din burtik (39 saptamani)
Christina spune:
si felicitari pentru Alina33 si refacere grabnica.
Vorba lui Irinel, ce-i imbulzeala asta? nici n-am intrat in mai, imi inchipui cum o sa fie mai incolo... ca pe banda.
Irinel, te invidiez ca ai atata vointa sa mergi la serviciu pana in ultima clipa. Si eu ma gandeam ca mai bine sa stau mai mult cu bebe, dar n-am mai rezistat nervos si-n plus ma cam omoara spatele si somnul.
Piatra Lunii si pe mine ma preocupa epilatul si cum sa fac sa apuc sa-mi aranjez picioarele inainte de marele eveniment, avand invedere ca acum merg saptamanal la control. Am sa vad cat de mult creste perisorul intr-o saptamana dupa ce l-am ras, poate ma duc la un cabinet pentru un epilat, dar ma intreb cum ma poate face pe spatele picoarelor cand nu pot sta pe burta.
Irinusha, grozava povestire, dar imi inchipui cum te-ai simtit tu vazand cum o iau lucrurile razna. Oricum, am avut emotii citind despre pataniile tale. Sper ca daca vine clipa sa ai noroc de-o nastere usoara si rapida... si oricum sa ne dai de veste.
Nally si Monet, e asa placut ca nu ne-ati uitat si mai apucati sa ne impartasiti si noua din experientele voastre. Ma bucura sa vad ce repede v-ati adaptat la noua viata... cel putin din tonul mesajelor voastre pare ca totul e sub control ca si cand ati mai fi facut asta si alta data.
In alta ordine de idei, am fost si eu ieri la controlul de rutina. Se pare ca bebele meu e ok. Doctorul mi-a masurat si palpat burtica si a apreciat ca bebele meu cantareste deja in jur de 3,200 kg si de-asmenea a spus ca dupa parerea lui baietelul meu va avea cam 3,800 kg la nastere ceea ce e considerat average pentru nord America. M-a cam speriat acest prognostic, mi-e teama sa nu ma chinui si rup prea mult... Dar poate s-a inselat, considerand ca acum doua saptamani cand am fost la eco mi s-a spus c-ar cantari doar 2,400 kg.
Christina (saptamana 36+)
Eryka spune:
Neatza fetelor ,am intrat si eu la apel .Ieri nu am mai scris caci a avut al meu sotz zi libera ,asa ca am stat impreuna ,am fost si la ultimele cumparaturi ptr bebelina .Asa ca gata are Ayumi tot cei trebuie.De mine ce sa va mai spun?Parca sa zic ca as simti si eu niste slabe dureri de mijloc dar mai mult inspre partea dreapta ,insa eu tot zic ca or fi de la greutatea burticii.Mey fetelor dar de cand va aud pe voi ca nasteti sau ca aveti contractii,credeti-ma ca am inceput sa ma gandesc si eu numai la asta .Si sper sa nasc la termen caci vine mama cu sormea saptamana viitoare si as vrea sa mai stau si cu ele inca 1 saptamana macar.Azi noapte ,am dormit asa pe bucatele ,pur si simplu mi-a intrat in subconstient grija asta a dopului gelatinos si a contractiilor ,kiar daca nu le am ,ma foiesc noaptea in somn cu gandul si grija ca daca imi vine sa nasc acum??Eu peste o juma de ora am programare la controlul de rutina .De acum ma duc saptamanal ,va aud pe voi ca va face control vaginal ,hmm iar mie imi face numai eco si gata ....hmmm oare o incepe si la mine sa ma controleze si vaginal de azi in colo??Aaa azi imi ia si sange ,beah ce urasc ,ca simt ca ma ingalbenesc toata cand mi se sustrage sange din corp.
Bunnn acum sa incep cu urarile Alina 33 FELICITARI PTR DRAGOS,SA VA TRAIASCA SI SA VA FACA FERICITI .Irinusha in caz ca nasti ,iti doresc o nastere usoara si fara dureri ,hai ca parca vad ca pana luni ne dai si tu vesti bune,asa ca curajLauraa esti o fericita ca a venit mamica ta ,sa te bucuri de plaimbarica alaturi de ea,lasa ca mai am si eu o saptamana in cap si vine ea si mamuca mea.Ce sa va mai spun ?Vad ca a-ti fost harnicutze tare la scris si nici nu mai stiu cui sai raspund .Ok fete va mai tin la curent .
Eryka & sufletzica din burtica (37 sapt.)
Catusha spune:
Felicitari ALINA! Sa-ti traiasca flacaul! Asteptam amanunte despre cum au decurs "ostilitatile"!
La mine azi e ultima zi de munca, de luni voi sta acasa, si sincera sa fiu ma bucur caci incepuse sa devina din ce in ce mai greu... Cu ocazia asta vom avea o mica petrecere de la revedere la birou, caci marea majoritate a colegilor mei straini isi vor fi incheiat misiunea diplomatica atunci cind eu ma voi intoarce la munca si nu ne mai vedem.
Ieri am fost la controlul de rutina si totul este in ordine, in sensul ca dr. nu a vazut nici un simptom de nastere inainte de termen. Mi-a spus ca va mai dura cu aproximatie inca 3 saptamini. Ma bucura vestile ei caci asta inseamna ca pot sa plec linistita la mare azi... Mi-am facut de aseara bagajele si voi pleca direct de la birou. Sper sa avem vreme buna pentru ca Ioana sa se poata juca in voie.
Catusha
Getuta spune:
Felicitari Alina pentru prichindel.
Irinel am vazut ca noi suntem pe aproape cu nascutul. S-ar putea sa ramanem singure pe baricade. La mine termenul ar fi 16 iunie, dar eu presimt ca o sa nasc mai la inceputul lunii. N-am nici un fundament in asta, e o simpla intuitie. Probabil ca nu mai am rabdare. Ieri am fost la spital si am vizitat sala de nasteri, de travaliu, rezerva. Totul este ok. M-am bucurat ca poti gasi si in Romania un locusor civilizat in care sa-ti aduci bebelul pe lume. Am ramas frumos impresionata, dar trebuie sa recunosc ca mi-a creat si o stare de frica fata de nastere. Mai bine zis am constientizat cat sunt de aproape de marele eveniment.
Geta si Andrei de 33 de saptamani