Mamica de mai-iunie (38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Maria cum te mai simti?Sunt ceva semne sau ne vedem maine la curs ?
Laurina imi pare rau ca nu ti-au picat prea bine cartofiorii.
Mona somnic mult ca sa ai putere sa ii dai sa pape Liei

iuliana & din burtica (31+ sap.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

Dana, si al meu sughite. Chiar ne amuzam copios cand incepe cate o repriza. In seara asta am fost la niste prieteni, sotul meu i-a ajutat sa se mute iar eu m-am dus mai mult pentru companie si cand s-a terminat toata operatiunea am servit o pizza. La cateva minute dupa masa, voinicelul meu a inceput sa sughita si gazda (prietena noastra) a fost foarte incantata sa-l simta sughitand.

Maria, ce se mai aude? ai nascut sau nu inca?

Christina (saptamana 37 +)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

neata
n-am nascut (nu dati, deja ma simt vinovata ca am agitat pe toata lumea - mai putin pe mama ca ea e departe si n-am vrut sa o pun pe drumuri fara sa stiu ceva sigur)
l-am sunat ieri dupa masa pe nenea dr si i-am zis ce si cum si mi-a zis (cum ne asteptam) sa stau linistita si daca se intetesc durerile si devin regulate sa ma duc la spital si sa il sun de acolo daca e sa nasc si apare si el repejor iar daca nu se schimba nimic in situatia mea sa ma duc azi dupa masa la cabinet sa vedem in ce stare suntem eu si bb. Asa ca pe la 3 ma duc la control si daca nu ma trimite in alta parte ne vedem la curs fetele (poate asa ma mai gandesc si eu la altceva - acum mi-am propus sa fac o ciorbita de legume sa mai treaca timpul)
BB-le cred ca e foarte suparat din cauza contractiilor astora ca ma bate de numa-numa, dar or sa treaca si astea, si vorba Monei, o sa ni se pare partea cea mai usoara.

Am uitat aseara sa zic ca si eu am "chestii" din alea pe sani si m-am uitat lung la ele dar nu mi-am pus prea mari intrebari in legatura cu ele, sper sa fie bine pana la urma

Va

Maria - 38+ saptamani - baietzel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

am uitat sa va zic ca am avut un momen ciudat ieri la telefon cu dr cand m-a intrebat la ce interval sunt contractiile si eu n-am putu sa-i raspund ca eu ignor durerile si uitam sa ma uit la ceas sa vad ce si cum.
fetele care ati (mai) nascut le-ati cronometrat?

Maria - 38+ saptamani - baietzel

Mergi la inceput